Yes sir!

Mungolife

Huomenta täältä Joensuusta!

Me ollaan täällä Ilosaarirockissa valmiina kivaan päivään!

Hello and good morning from Joensuu! We're here ready for another day as style police at a festival in Ilosaarirock!

Muistin Lontoossa käydessäni että mulla on tällanen astetta päheempi lakki siellä oottelemassa, joka sopii tähän festarin tyylipoliisina toimimiseen ku nenä päähän! Tänään ja eilen on siis tullut kuljettua lätsä päässä suojelemassa kutreja auringon tuhoavalta voimalta, toivottavasti löydätte mut siitä huolimatta, että vaalea kiharapehko ei loista kilometrin päähän!

When I was visiting London I remembered I had a perfect hat for my summerjob as a style host! Yesterday and today I've been covering my blonde curls from the sun in this police style cap, and am totally in love with it now!

Me aateltiin nyt mennä kuvailemaan kaikkia tyylikkäitä festaroitsijoita, mutta teille mulla olisi pieni toive/tehtävä. Tehdäänkö tosta Jarskista tangoprinssi!?

Mun kesän supermahtavan työparini, Jarskin, isä on tämäniltaisen tangokuningasfinaalin karismaattinen ehdokas numero 6! Jos siis haluatte avittaa hänen tietään tangokuninkaaksi, niin käykääpäs äänestämässä! Äänestysohjeet löytyy täältä, ja kertauksen vuoksi kun lähetätte viestin M 6 numeroon 17132, niin Jarskin tie kruununprinssiksi tangon maailmassa on askeleen lähempänä! Katsokaa siis toki tänään tangomarkkinoiden finaali ja äänestäkää paras mies voittoon ja kuninkuuteen! Täältä lisää toivottavasti tulevasta tangokuninkaasta!

My colleagues father is competing to be the tango king of Finland, so I'm asking my readers to vote for him, not much interest for foreign readers I guess :D

Mars!

Mä palailen myöhemmin tänään Mungon pariin, siihen asti, ihanaa lauantaita! Se on käsky!

I'll get back this evening with some other post, until then, have an amazing Saturday! That's an order!

Kommentit

superjdx33 (Ei varmistettu)

Oho, aika yllättävä toi Tangomarkkinat-juttu! :D Jarskissa on kyllä niin paljon samaa näköä kuin isässään että huh huh! Komeita molemmat :)

Anna (Ei varmistettu)

Ovat kyllä! :)

Moi! En nyt tiedä muistanko ihan väärin, mutta onko sulla sellaset River Islandin bikinit, missä on pääkallokoriste? Oon tilaamassa sellasia, mutta koska en tykkää koristeesta, niin mietin, että saako sen pois. Mitä luulet onnistuuko se ilman kauheita tuhoja?

Anna (Ei varmistettu)

On joo, ja mun mielestä sen saa ihan iisisti siitä irti :) Tai siis mä oon välillä miettiny, että jos se kuumenee liikaa, niin saako pois, niin mun mielestä se vaa vedetään siitä irti :)

vra (Ei varmistettu) http://vaatetellen.blogspot.com/

Heh, ihana hattu! :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi