You can build a house, but not a home

Mungolife

Mulle tärkein paikka kotona on (keittiön lisäksi siis) mun työpöytä ja sen ympäristö. Mä teen töitä kotoota, joten mun makuuhuone on mulle lisäksi myös toimisto, ja kun siellä usein viettää koko päivän, on tilan oltava viihtyisä. Joulukuisen asuntopostauksen jälkeen muutama uusi juttu koristaa kotitoimistoani, ja nyt voin sanoa, että olen huoneeseeni tyytyväinen, ja viihdyn siellä erinomaisesti :) Varmasti jokainen toimistotyötä tekevä tietää, että kun pöytä on sekaisin, toimistoympäristö ankea ja työtuoli epämukava, ei työnteostakaan tule yhtään mitään.

Kaunis maljakko lempileikkokukilla nostaa työpöydän viihtyisyyttä 100 %. Mä rakastan liljoja, ja valkoisen sisustuksen fanina erityisesti valkoisia liljoja. Liljat tuoksuu huumaavan hyvälle, ja luovat jotenkin todella kauniin tunnelman. Leikkokukissa on pieni pala luksusta joka päivään työpöydän ääressä.

White Companyn valkoinen tarjotin on lastattu mun lempparijutuilla. Muutama tuoksukynttilä, nameja, kukkia ja lempimeikit. Huulirasvat, hajuvedet ja söpöt sydämen malliset kynttilät on kaikki musta ihania pieniä koriste-esineitä, joilla on lisäksi joku käyttötarkoituskin.

Mä olen täydellisyyden tavoittelija, ja mulle sisustusonni on pienissä yksityiskohdissa. Esimerkiksi vanha valokuva minusta vanhempieni kanssa sai ihan uuden ilmeen, kun sen laittoi uusiin kehyksiin. Isot kauniit lasiset kynttilänjalat kynttilöineen löysin Marks & Spenceriltä, ja ihastuin niihin heti. Raahattuani ne kotiin viimeisillä hartiavoimillani yksi tammikuinen sadepäivä, ja sen jälkeen olenkin joka päivä ihastellut niitä :)

 

Makuja on toki moneksi, mutta mulle tällainen työympäristö on kaikista mieluisin ja siinä jaksaa tehdä väsymättä pitkiä työtunteja :)

Mitäs te tykkäätte mun "toimistosta"?

Kommentit

neila
Aavistus sinusta

Näyttää kyllä seesteiseltä työympäristöltä. Mä kirjoitan gradua aika paljon kotona, mutta en vaan osaa olla työpöydän ääressä. Kaivaudun aina sohvannurkkaan koneen kanssa ja hartiat tykkää.

Musta on muuten kiva, kun käytät sanaa "kotoota". Mäkin käytän sitä ja mies aina huomauttelee, että se ei oo muka oikea sana :D

Anna (Ei varmistettu)

No ei se ehka olekaan :D Kotoa on kai oikea muoto, mutta mulle se on aina "kotoota" :D Ja kiitoksia. Itsekin usein makaan sangyssa lapparin kanssa, mutta nyt kun tyopoyta on noin kiva, tulee siinakin tehtya toita onneksi :D

Helmi (Ei varmistettu)

Ihania kuvia, suoraan kuin jostain sisustuslehdestä!:)

Anna (Ei varmistettu)

kiitos :)

Kaisa (Ei varmistettu) http://alemyynti.com/

Ihania kuvia! Ihmettelen vaan miks mun oma työpöytä ei näytä noin hyvälle :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Upea työympäristö ja koti :) Mun on ihan pakko kysyy ton pupun tarinaa? Oon sitä aikasemminkin miettinyt, mutta en ole saanut aikaiseksi kysyttyä.
Ja millon tulee huutonettiin juttuja : ) ?

Anna (Ei varmistettu)

Se oli ensimmäinen asia, joka muutti mun Lontoon kotiin, kun maahan muutin :) Ei sen kummempi :) Mahdollisimman pian! :)

Em (Ei varmistettu)

Jotenkin suloista kuinka varmaan joka toisessa postauksessa mainitset, miten paljon rakastat leikkokukkia <3 :-D

Anna (Ei varmistettu)

Hahha, joo viime aikoina tullu paljon puhuttua :)

Ann (Ei varmistettu)

Näyttää ihanan seesteiseltä ja rauhalliselta, varmasti mukava tehdä töitä. Leikkokukista oon ehdottomasti samaa mieltä, itsellänikin mahdollisimman usein kotona, paranee viihtyvyys heti :)
Oletko muuten mistä ostanut nuo valkoiset matkalaukut, olen etsinyt tuollaisia omaankin kotiin jo tovin? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ne on jo parin vuoden takaa Haloselta :)

TanjaP (Ei varmistettu)

Todella miellyttävä ympäristö ja tuo peili,huoh. <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Sun tekstistä puuttuu ä ja ö pisteet :) ihana työpöytä! Itekki voisin töihin palatessani syksyllä viedä jotain piristettä mun työhuoneeseen..jos mulla enää semmonen siellä on..

Anna (Ei varmistettu)

Joo, välillä kun koulukoneelta kirjoittelen, siinä ei oo :)

Noora (Ei varmistettu)

Ihanan valoisan olonen tila! Pakko urkkia mistä oot löytänyt noi vikan kuvan matka-arkut? Ihan superit!

Anna (Ei varmistettu)

Kitioksia :) Ja ne on Haloselta kaikki :)

Vivve (Ei varmistettu) http://www.vivianvalpuri.blogspot.fi

Joojoo ihania juttuja, mutta putos kyllä silmät päästä erään kaunottaren kohdalla! MAMMA VANHANEN JUMALAUTA, what a beauty! Paljon halauksia varaäidilleni, kerrothan että odotan jo ens viikon sunnuntaita kuin Simba joulua.. <3

Anna (Ei varmistettu)

HAHAHHAHA, mamma Vanhanen kieltää ja kumartaa ja halauksia takaisin <3

Sanni (Ei varmistettu)

Ihana työympäristö, mistä toi peilihommeli on, tosi kiva!

Anna (Ei varmistettu)

Nextistä :)

Nanna (Ei varmistettu)

mistä se peili "seinä " siinä pöydllä oli ostettu =) ? kaunis ympäristö. harmooninen

Anna (Ei varmistettu)

Se on Nextistä, ja maksoi 175 puntaa :)

Mii-a (Ei varmistettu)

Awwww uus banneri! Ihana puikkonokka heti vasemmalla <3

Anna (Ei varmistettu)

Haha, se on kyllä söpöliini!

NN (Ei varmistettu)

Seesteisen ja rauhallisen näköinen työympäristö, viihtyisin itekin! Olispa ihanaa, jos joskus tulis mahdollisuus työskennellä kotoota (on se hassu sana) käsin eikä aina tarttis raahautua työpaikalle. No, ehkä vielä jonain päivänä ;) Kukat on kyllä sellanen piristys ja tosi hyvä sisustuselementti muutenkin, koti tulee paljon viihtyisämmäksi, kun on kukkia.. Menee sitten vanhentumisen piikkiin tai ei, mutta en mä nuorempana niistä niin välittänyt ;)

Anna (Ei varmistettu)

Näinhän se on, kyllä tässä kai akkautumista on itse kullakin havaittavissa :)

sari (Ei varmistettu)

aivan ihania kuvia! rauhoittava vaikutus tolla sun huoneella :)

Anna (Ei varmistettu)

Kieltämättä ainakin itseeni :)

st (Ei varmistettu)

Kaunista, kaunista... Tosi esteettisen sisustuksen olet itsellesi laittanut. Kyllä se vaan niin on mullakin, että kaunis ja järjestyksessä oleva ympäristö tekee kauniin ja järjestyksessä olevan mielen :)
ps. Valkoinen sisustuksessa = rakkautta, joka ei vaan kulu :D Ei vaan voi mennä vikaan! (Vaikka musta ne valko-punaiset ruusut olis ehkä voinu toimiakin ... ;)

Anna (Ei varmistettu)

Näinhän se on :) Ja joo, ehkä ensi kerralla ne :)

Sonkku (Ei varmistettu)

Ihana sisustusmaku sulla, tykkään. Ja hei, oon oikeasti kateellinen noista tuoreista vadelmista vuoden ympäri! :D täällä pitäs pakastevadelmatkin kuumentaa :(

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä yksi ihanimpia asioita Lontoossa asumisessa :)

Ida (Ei varmistettu)

Olisin toivonut kuvaa kokonaisuudesta, eikä pelkästään lähikuvia.

Anna (Ei varmistettu)

Siellä on?

reetta (Ei varmistettu)

heii, ostat vissiin aika paljon ebaysta? onko ihan hyvä & luotettava?

Anna (Ei varmistettu)

Jonkin verran joo :) Ja siellä on myyjiä laidasta laitaan, mutta joo, lähtökohtaisesti on :)

ella (Ei varmistettu)

Kyllä tuossa kelpais tehä töitä ja koulujuttuja:) Ihanan rauhallinen ja rentouttavan näköinen tuo sun huone! Mä oon sun innoittamana alkanut ostaa joka viikko kukkia kotiin ja enää en vois olla ostamatta niitä:D Ne vaa tuo sitä jotain kotiin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, ne on vaan niin ihana piriste :)

saara (Ei varmistettu)

Voisisitko tehdä jonkunlaista postausta työergonomiastasi? Kiinnostaisi kovasti kiinnitätkö ollenkaan huomiota työasentoihin, taukoihin ym. Kuinka pidät huolen siitä että esim selkä kestää monen tunnin istumiset..

Anna (Ei varmistettu)

No mä en kyllä hirveesti asiaa mieti, eli aiheelle ei mitenkään liikaa oo annettavaa :/

Sara (Ei varmistettu) http://dailyvisualinspiration.wordpress.com

Ihana työympäristö, vitsit kun itelläkin olisi noin kiva paikka tehdä töitä! Mieli kyllä lepäis, olet onnenpekka.

Mistä muuten ostitkaan nuo peilit, koska ne näyttävät aivan ihanilta! Oliko kalliit? Itsekin tarvisin jotain samantyylistä, niin siksi kyselen. En ole löytänyt muuta kuin niillä semmosilla isolla palloilla, niin kuin aina leffoissa on.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Tuo on itse asiassa yksi ainoa peili siis, joka taipuu :) Tuohon syttyy valo, ja maksoi 170 puntaa :)

Sara (Ei varmistettu) http://dailyvisualinspiration.wordpress.com

Mistähän päin tommoisia osaisi ettiä? (Itse asun Irlannissa, joten suurinpiirtein samoja kauppoja kuin mitä Lontoon suunnalla.)

Anna (Ei varmistettu)

Nextistä on mun. Eikös ne toimita myös Irlantiin? :) Tuossa tuo mun: http://www.next.co.uk/x534180s3#873617x53

Sara (Ei varmistettu) http://dailyvisualinspiration.wordpress.com

Hei kiitos vinkistä! Ja muutenkin kivasta blogistasi :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :)

Olet ollut minulle iso inspiroija monella sataa elämässä. Kannustat minua kuuntelemaan sydäntäni ja toimimaan sen mukaan vaikka ajoittain se täysin hullulta tuntuukin.Olen tullut rohkeammaksi omien unelmien ja itseni etsiskelyn matkalla.

Lueskelin vanhoja postauksiasi mm. Aussivuodelta ja tuntui hassulta lukea vanhoja postauksia. Mielestäni blogi on ollut jatkuvassa kehityksessä positiiviseen suuntaan. seuraan innolla "Annan seikkailuja" ja pohdintoja.Ihailen itsevarmuuttasi ja päättäväisyyttäsi. Blogissasi on minun makuuni sopivasti pintaa ja syvällisempiä kirjoituksia joka pitää Mungolifen minulle ainakin helpommin omaksuttavana.

Ihanaa päivää <3

Anna (Ei varmistettu)

Onpas ihana kuulla, kiitoksia kovasti!! :) Ihanaa päivää sullekin ja kiitos tosi tosi mieltä lämmittävästä kommentista :)

Pages

Kommentoi