"You're the light, you're the night / You're the color of my blood"

Mungolife

SUNNUNTAI PINKISSÄ. Täällä ollaan kipeenä. Inhottavaa. Ei onneksi mitenkään pää kainalossa kipeenä, mutta viime päivien jet lag -väsymys on kääntynyt siihen, että kurkussa on pieni kaktus ja olo kaikkea muuta kuin hyvä. Oon tässä matkalta paluun jälkeen nukahtanut ihan sekunneissa todelliseen mummoaikaan yhdeksän kymmenen maissa. Toisaalta päivätkin on olleet täynnä ohjelmaa, kun olen metsästänyt toimistotiloja ja rampannut näytöissä, rakentanut kotisivua uudelle idealleni ja samalla yrittänyt päästä ajan tasalle kaikista työ- ja koulujutuista, jotka ovat jääneet jälkeen matkan aikana.

Sunnuntai meni siivoillen kotia tupareiden jäljiltä, josta palkitsimme itsemme Akseli Herlevi Naughty BRGRlla Streat Helsinki -ruokatapahtumassa. Ko. burgerin jäljkeen odotan kyllä kahta kamalammin, että Akseli avaa sen burger-raflansa. Voin sitten samantien ilmoittautua johonki Anonyymit Ruoka-addiktit -ryhmään. On kyllä kivaa olla takaisin Helsingissä! Muutamasta jääkylmästä päivästä huolimatta mulla on menossa hirveä kuherruskuukausi Helsingin kanssa ja on aivan ihanaa olla kotona, käydä kaupungilla, nähdä läheisiä ja perhettä ja vaan kuljeksia tuttuja katuja. Taisin löytää toimistonkin eilen, ja tässä on todella mielenkiintoinen kevät tulossa kaikin puolin. Vielä kun saisi dissen pakettiin, niin voisi palauttaa sen ja juhlistaa koulun loppumista. Kaikki kurssit on jo läpi, ihan hyvin arvosanoinkin, joten enää täytyy saada tuo lopputyö sisään, ja yliopisto on klaarattu :)


Asuna oli sunnuntaina jotain lämmintä ja mukavaa. Kashmir-neule, pitkän mallinen H&M:n suosikkibleiseri ja lämpöiset asusteet. Räjähtänyt edellisillan kiharakin piiloutui sopivasti pipon alle sunnuntain ajaksi :)

Nyt mä kipitän lounaalle Tiinun kanssa, ja sitten taas työjuttuja loppupäivä. No rest for the wicked. Toivottavasti pääsen lähipäivinä kertomaan kivoista uusista kuvioista :)

Mitäs te tykkäätte asusta? 

Kommentit

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Oh god Anna, I missed your posts so much! :) I'm glad you're back and I hope you had a lovely time out and you're feeling good now, with a lot of new energy. :) If so, give me some, I'm sick at home :/ haha.

You look amazing, as you always do. I love this beanie, always reminds me of the first time I saw your blog. :) always a good feeling. <3

Anna (Ei varmistettu)

So lovely to hear, thanks so much :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Cuteeee 8)

Anna (Ei varmistettu)

:)

Iitu (Ei varmistettu)

Mukavan pirteä asu tuon pipon kanssa ja tollaiset kiharatkin oli jotenkin kovin suloiset :) Näytit myös hyvältä puoli seitsemässä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Adelaini (Ei varmistettu)

Noi sun sormukset on kyllä hienot! Mistä oot ne ostanut? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, ne on Ginalta :)

Ida (Ei varmistettu)

Ihanat noi kengät <3 millaisia sukkia käytät noiden kenkien kanssa? Mietin vaan, kun mulla käy aina niin, että jos käytän nilkkasukkia niin ne valuu heti kun laittaa kengät jalkaan :s

Anna (Ei varmistettu)

Mä käytän nilkkasukkia niiden kanssa, mulla ei oo niiden kanssa ollut koskaan mitään ongelmaa :)

Hanna (Ei varmistettu)

Tuo pipo on älyttömän kiva! Tsemppiä lopputyön tekoon ja siihen viimeiseen rutistukseen :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Tsemppiä tarvitaan :D

Anna (Ei varmistettu)

Nuo kengät on niin ihanat! :) Se eilen ohjelma Ylellä oli todella mielenkiintoinen. Olisin vaan toivonu että sua ois haastateltu enemmänkin! :) Minkälaisia materiaaleja suosit pukeutumisessa? Ja mitä ehdottomasti vältät vaatteissa? Haluaisin itsekkin kiinnittää enemmän huomiota vaatteiden materiaaleihin, mutta tuntuu että tietoa ei hirveesti löydy tai jos löytyy niin niistä on vaikea ymmärtää. Tai ehkä mä en oo vaan löytäny oikeita sivuja :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Hmmm, mä suosin cashmerea neuloksissa, puuvillaa paidoissa ja nahkaa ja muita luonnonmateriaaleja noin yleisesti. Pyrin välttämään akryyliä ja viskoosia :)

Ansu (Ei varmistettu)

Mistä olet ostanut nuo Niken tennarit? Ihana outfit!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Oon tilannu noi Foot Lockerilta :)

maria (Ei varmistettu)

Mistä toi ihana takki on? :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on Cristelle & CO.n varmaan 5 vuotta vanha jo :)

oonatuulia

Mistä tilasit noi kengät? :) Oon ihan rakastunut mutten meinaa löytää mistään!

Anna (Ei varmistettu)

Mä tilasin ne FootLockerilta :)

oonatuulia

Tietenkään just näitä ei löydy mistään koossa 36! Kiroan pienijalkaisuuteni helvettiin :D :( </3

Anna (Ei varmistettu)

Möhhh :)

neila
Aavistus sinusta

Mua häiritsee kauheasti, kun en keksi, missä nää kuvat on otettu! Luulin tuntevani Helsingin kuin omat taskuni, mutta nyt lyö tyhjää.

Ps. Oot upee.

Anna (Ei varmistettu)

Ne on otettu Etelärannan puolelta Tähtitorninmäen observatoriota :) Ja kiitoksia :)

neila
Aavistus sinusta

Totta! Tuttu paikka siis, mutta näyttää yllättävän erilaiselta lehdettömien puiden kanssa kuin kesällä.

Anna (Ei varmistettu)

Jep. Sais jo kevät alkaa :)

Heidi (Ei varmistettu)

Oli kiva nähdä sinua tv:ssä. Yksi vinkki: kun esiinnyt niin kiinnitä huomiota siihen, ettet narisuta ääntäsi. Moni yrittää tehdä narisevalla, hieman matalammalla, äänellä lisää uskottavuutta itselleen mutta kuulijalla vain kurkkuun sattuu. Hyvä esimerkki on keskiviikon puoliseiskan mallityttö. Kuuntelepa, kuinka narisee.

t. "Heidi-täti"

aiheesta netissä:
täällä
http://www.talouselama.fi/uutiset/mtv3+nariseva+aani+voi+pilata+tyohaastattelun/a2078852

ja täällä:
Moni toiminnallinen äänenkäytön virhe on helppo korjata

Vuotava ääni – Käytä enemmän energiaa. Jumppaa keskivartalon lihakset kuntoon. Henkilö, jolla on vuotava ääni, tulkitaan helposti laiskaksi tai heikoksi.

Nariseva ääni – ilmanpaine on liian heikko äänihuulten puristuksensuhteen. Kiinnitä huomiota narinaasi, lisää energiaa puheeseesi, narina poistuu helposti. Joskus narina kertoo tärkeilystä, mutta kuuluu nykyään erityisesti teinityttöjen repertuaariin.

Nasaali ääni – Jos ilmaa kulkee puhuessa suhteessa eniten nenäontelon kautta, ääni kuulostaa nasaalilta. Käytä enemmän energiaa ja tiedosta nenä- ja suuontelon käyttöäsi. Avaa suuta enemmän puhuessasi. Laajenna kurkunpäätäsi kuvittelemalla haukottelevasi. Haukottelu rentouttaa kurkunpäätä hyvin.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä :) Mulla on luonnostaan tosi nasaali ja nariseva ääni, enkä sille oikein mitään voi :(

Heidi (Ei varmistettu)

Moi,
Kiva, kun vastasit. Ei mennyt selitys läpi:) Kuuntelepa pätkät uudelleen. Molemmat, sekä sinä, että mallityttö osaatte kyllä puhua sekä narisevalla sekä ei-narisevalla äänellä, kun haluatte.

Anna (Ei varmistettu)

Pahoitteluni, jos kuulostan tylyltä, mutta veikkaanpa, että tunnen ääneni ja puheeni paremmin kuin ihminen, joka sen on kuullut kerran pari joltain nauhalta :)

noora (Ei varmistettu)

Tykkään! Kiva asu, mukavia nuo pinkit yksityiskohdat :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Eikä taisin juuri rakastua! Nimittäin sun harmaaseen neuleeseen uusimmassa kuvassa instagramin puolella. Osaisitko sanoa mistä se mahtaa olla peräisin? :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on Nellylta itse asiassa :)

Hanna (Ei varmistettu)

Raikas kokonaisuus! :)

Onko noissa lenkkareissa piilokorko?

Miksi viskoosi on no-no?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) on joo!

No siis lähtökohtaisesti se on ihan OK, mut yleensä viskoosi on todella herkkä rypistymään :/

Ääk, taas nuo ihanat kengät kuvassa :D ne on niiin ihanat! Olen noita samoja yrittänyt kytätä kaupoista ym paikoista, mutta ei tällä hetkellä ole kuin ulkomaan nettikauppojen sivuilla ollut. Todella ihana asukokonaisuus. Tykkään kovasti. et mun mielestäni kuulostanut mitenkään "narisevalta" tai "surisevalta" :D ihan normaalilta! osaat esiintyä todella luontevasti kameran edessä.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja toivottavasti löydät ne jostain :)

Kommentoi