YR30

Mungolife

Heippa!

Tein tässä itse pientä tilausta mun suosikkituotteista, ja ajattelin samalla vihjaista teille kivasta alennuskoodista, jonka Yves Rocher on tarjonnut tälle viikolle!

Yves Rocherilla on juhlavuosi Suomessa, 35 vuotta  mittarissa, ja sitä juhlistetaan tällä viikolla 30 % alennuksella koko valikoimasta!

Tässä muutamia mun suosikkejani! :)

1. Kynsitaiteiluväline 2. Ihokarvojen uudelleenkasvua hillitsevä voide 3. Asteittain ruskettava kasvovoide 4. Valokynä 5. Kaarevuutta ja tuuheutta lisäävä ripsari 6. Kauneuseliksiiri 7. Kulmakynä 8. Liftingseerumi 9. Tuuheuttava ripsiväri 10. Pikakaunistaja silmänympärykselle 

Voin ehdottomasti suositella näistä ainakin tuota numeron 9 ripsaria  ja kulmakynää, jotka on mun arkimeikin peruspilareita. Lisäksi kauneuseliksiiriä ja liftingseerumia olen kokeillut, ja todennut käytössä äärimmäisen toimivaksi :)

Talven lähestyessä tilasin kokeiluun tuota asteittain ruskettavaa kasvovoidetta ja koska YR:n ripsarit on toiminu mulla erinomaisen hyvin, niin tilasin kokeiluun tuon toisen ripsarin :)

1. Vartaloa muokkaava ravintolisä 2. Nestekiertoa elvyttävä juoma 3. Lisäravinne silmien kirkkaudelle 4. Lisäravinne kynsille ja hiuksille 

Mulla on mennyt laserleikkauksen jälkeen erikoisen hyvin mun silmien suhteen, kun kaipaan silmätippoja max.  kerran viikossa. Mun mielestä mun silmät on ihan yhtä valkoiset ja kirkkaat kuin ennenkin, mutta mielenkiinnosta halusin tilata kokeiluun noi silmiä kirkastavat tabletit. Monen kuukauden rakennekynsien pitämisen jälkeen kun otin kynnet pois, niin omat kynnet tuntuu hirveen haurailta, siksi otin kokeiluun myös noi kynsipillerit.

Lisäksi tilasin rasvanpolttoa, rasvanpoistoa ja kiinteytymistä lupaavat pillerit. 100 % luonnollisista ainesosista oleva ravintolisä sisältää mm. guaranaa, vihreän teen lehtiä ja yerba mateen uutetta. Ajattelin kokeilla jotakin tällaista lisänä sille, että olen suunnitellut lokakuun alusta uutta treeniohjelmaa ja ruokavalion pientä uudistamista.

Koodilla YR30 saa nyt tosiaan -30% alennusta koko tilauksesta sunnuntai-iltaan asti, jos muillakin on tarvetta pienelle syksyiselle kosmetiikkakaapin uusimiselle :)

(Postaus on toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa :) 

Huomatkaa alla päivän asupostaus! :)

Kommentit

Vertse (Ei varmistettu) http://vertseslogic.blogspot.fi

Mä oon ainakin ollu yleensä aina Yves Rocherin tuotteisiin todella tyytyväinen! Tosin mulla on ollu noi kynsiä ja hiuksia vanhvistavat pillerit pariin kertaan kokeilussa, enkä huomannu mitään hirveetä muutosta, tosin saattaa johtua siitä että mulla on jo valmiiksi aika vahvat hiukset ja kynnet. Hiuksien kasvattamisen kannalta päätin kokeilla. Varpaan kynnet tuntu kasvavan hirveetä vauhtia, mutta ei muuta. :D Mutta toivottavasti tepsii sulla!

Anna (Ei varmistettu)

No jos nää kynnet tästä vahvistus, niin oisin jo siitä onnellinen :D

Susu (Ei varmistettu)

Muistan YV:n jo lapsuudesta heikkolaatuisista tuotteista. Nuo ajatukset on piintyneet syvään ja edelleen minusta jotkin tuotteet näyttävät vanhahtavilta ja näkisin ne heti mummoni kylpyhuoneessa.

Anna (Ei varmistettu)

Mulla oli nuorempana sama käsite. Nyt olen löytänyt sieltä muutaman aivan huipputuotteen :)

heidikaroliiina
Beauty Talk

Sullahan on ripsienpidennykset? Laitatko siis niihin vielä ripsaria vai vain alaripsiin? Tai kun itse ei ainakaan tarvii enää ripsaria käyttää kun on pidennys niin miten sulla toimii ripsari vielä siinä päällä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Laitan alaripsiin ripsaria, ja välillä harjaan ohuen kerroksen pidennyksiin, niin sulautuu sitten paremmin alaripsiin :)

JJ (Ei varmistettu)

Hei, tämä nyt ei liity aiheeseen, mutta näin instagramissa laittamasi sushikuvan ja minäkin haluaisin oppia tekemään sushia itse. Sushi on niiin hyvää ja olen vasta vähään aikaan sitten hurahtanut niihin. Voisitkohan tehdä postauksen sushin valmistamisesta ja mistä tarvittavat tarvikkeet/ainekset voi hommata? :)

Anna (Ei varmistettu)

Voisin joo ensi kerralla kun teen niin napsia kuvia :)

Anna (Ei varmistettu)

Vau, mielenkiintosta kuulla miten noi kaikki pillerit toimii! Ite aina hurahdan ostamaan kaikkia, joista jotkut toimii ja jotkut ei, niin mielellään luen myös muiden käyttökokemuksia.

Anna (Ei varmistettu)

Saa nähä mitä tuloksia :)

Krisse (Ei varmistettu)

Itse oon monesti miettinyt, etta vaikuttaakohan nuo "hius- ja kynsilisaravinteet" myos muihin vartalon karvoihin :o (tuli vaan mieleen kun sulla oli samassa ostoskorissa myos karvankasvua hillitseva voide)! Itse soin pari vuotta jotain "hair and nail tablets", ja varsinkin kynnet vahvistui tosi upeiksi, mutta niin vahvistui kainalokarvatkin ja aloin jopa (vainoharhaisena) nahda pienia pulisonkeja poskissa!!! Iiiiik!

Tallaisia ajatuksia perjantaiaamun kunniaksi :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, kieltämättä välillä pistää miettimään, että mihin mikäkin vaikuttaa :)

Toi karvojenkasvunestorasva vois olla hyvä. Joka toinen pv pitää sheivata perhana :/

Anna (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen kieltämättä :)

NN (Ei varmistettu)

Tulipa sitten tehtyä elämäni ensimmäinen YR tilaus, kiitos vaan vinkeistä. Nyt sitten vaan odotellaan pillereitä, että päästään polttamaan rasvaa ja kiinteytymään! :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi jeee, kerro sitten miten toimivat! :)

Henna (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä! :) Tilasin kokeiluun ton ihokarvavoiteen ja sexy pulp ripsarin. Lisäksi tilasin sen monoi tahiti öljyn, jota oot hehkuttanut, oon nimittäin lähdössä Turkkiin viikon rantalomalle! Toivottavasti saan reissulta ihanan rusketuksen enkä pala :)

Anna (Ei varmistettu)

Varmasti saat, mutta muistathan käyttää korkeaa SPFää kuitenkin! :)

Henna (Ei varmistettu)

Joo, ostin aurinkorasvat suojakertoimella 50 ja 30 :) En oo hirveemmin kerennyt ottaa aurinkoa tänä kesänä, joten oon ihan valkoinen. Enpähän pala kun löträän itteeni ainakin ekat päivät tuota spf 50 rasvaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan näin! Suojaus ennen kaikkea :)

Kommentoi