Ystäväkirjan sivu

Mungolife

Bongasin Didemin blogista hauskan ystäväkirja-postauksen ja ajattelin tehdä samanlaisen. Lainasin Didemin lauseenalut ja lisäsin hieman omiani, mitä tulee bloggaamiseen :) Tässä siis miltä näyttäisi mun ystäväkirjan sivu nyt:

MINÄ:

Lempivärini on vaaleanpunainen.

Lempiruokani on Sushibarin sushi, wasabiravut ja pizza (parmankinkku, vuohenjuusto, balsamico, rucola, tomaatit ja paprika tai bbq-kana, paprika, jalapenot ja herkkusienet)

Lempinimeni on... Mulla ei varsinaisesti oo. Jotku sanoo Mungis, mut se on vähän sellainen vitsi. Ei oikeestaan oo.

Suosikki vuodenaika on aivan ehdottomasti kesä.

Paras juoma on kokis ja tee.

Hajuvesi jota käytän eniten on tällä hetkellä Hugo Bossin The Scent tai YSL:n Manifesto. Tosin, mulla on tosi paljon hajuvesiä ja käytän niitä tosi sekaisin, fiiliksen mukaan.

Elokuvat jotka jääneet mieleen Interstellar, Warrior ja München.

Lempieläin on pesukarhu, mangusti ja koira.

Horoskooppini on neitsyt.

Viimeksi itkin noro-viruksen kourissa oksennellessa maanantaina.

Viimeksi kehuin poikaani, kun hän opetteli laskeutumaan rappuja.

Viimeksi nauroin varmaan pari tuntia sitten miehelleni, joka matki mua asukuvatilanteessa :D

Paras paikka on mieheni kainalossa niin, että Dante on sylissä.

Seksikkäintä minussa on välittömyys ja naisellisuus.

Jos uskaltaisin niin antautuisin virran vietäväksi tulevaisuuden suhteen, enkä miettisi tulevaisuuden työasioita ja siihen perheen yhdistämistä.

Mottoni on ettei jää tuleen makaamaan tai "What matters most is how well you walk through fire". Elämä tulee aina sisältämään vaikeuksia, tärkeintä on päästää negatiivisesta irti ja jatkaa elämäänsä parhaansa mukaan.

Karmein paheeni on sokeri.

Parhaat ominaisuuteni ovat luotettavuus, lojaalius, ahkeruus ja lämpö.

Keksintö jota ilman en voi elää on internet.

Tämä vie minulta jalat alta: Itsevarmuus ja älykkyys samassa paketissa

Lempijutut on aurinko, keväiset kelit ja ajanvietto perheeni kanssa. Tällä hetkellä on kovasti kevätintoa liikkua ja nauttia arjesta.

Kadun hyvin vähän mitään. En oikeestaan mitään, koska jos yksikin asia olisi mennyt toisin, en välttämättä olisi tässä tilanteessa ja en haluaisi olla missään muussa.

Haluaisin tulevaisuudessa löytää paremmin tasapainoisen arjen, jossa ei tarvitse joka päivä suorittaa jotakin keskeneräistä, vaan välillä arki olisi täysin kontrollissa eikä mielen päällä olisi mitään.


BLOGI: 

Blogini tykätyin postaus vuosien varrelta on varmaankin Korkokenkäkoulu, jonka moni muistaa alkutaipaleena blogini lukemiselleen.

Oma suosikkipostaukseni vuosien varrelta on varmaan se, jossa kerroin raskaudestani. Oli kamalaa pitää sitä salassa blogista, eikä todellakaan hirveän helppoa, ja oli ihanaa jakaa tämä ihana uutinen lukijoideni kanssa.

Tykkään eniten kirjoittaa postauksia, jotka on "mielipidepostauksia", tai sellaisia joissa mietin jotakin ilmiötä tai tapahtumaa.

Inhoan eniten bloggaamisessa asukuvaamisen hankalia olosuhteita. On pimeää, tuulista, sateista yms, ja jos sää on hyvä, on joko liian tummaa tai sitten aurinko porottaa taivaan täydeltä ja tekee hankalaksi kuvaamisen. On vaikea löytää aikaa kuvata kivalla taustalla ja niin, että mies ehtii kuvaamaan ja valo-olosuhteet on OK. Ja sit jos kaikki muut olosuhteet on OK, niin Dante saattaa olla hereillä eikä malta olla rauhassa niin, että voisi kuvata yms. Asukuvien ottaminen on aina hirveä haaste, tai no ainakin syksystä kevääseen, kun valon määrä on niin rajallinen. Ja okei, jos tän skenen ympäriltä sais poistettua asiattoman kommentoinnin, ois se aika huikeeta.

Rakastan eniten bloggaamisessa tätä jakamisen ja kanssakäymisen tunnetta. Just tää viime viikko on ollut hyvä esimerkki. Ensi sain teiltä kymmeniä ja kymmeniä viestejä liittyen norovirukseen, tsemppejä ja aputarjouksia ja ideoita parempaan oloon, sitten on ollut tosi mielenkiintoista seurata keskustelua liittyen tuohon ulkonäön vaikutukseen. On tosi kivaa jakaa elämäänsä ison ihmismäärän kanssa ja saada niin paljon viestejä, kommentteja ja keskustelua.

Turhauttavinta bloggaamisessa on tietynlaisen mittaamisen mahdottomuus. Näen toki kuinka monet käyvät sivuillani, näen kuinka moni kommentoi, mutta jotenkin olisi kiva tietää esim. lukumäärällisesti kuinka moni käy lukemassa tätä aktiivisesti ja nauttii sisällöstä, kuinka moni kurkkii ajoittain, kuinka moni käy vihaamassa yms. Jotenkin välillä on vaikea sisäistää sitä, kuinka paljon ja millaisia lukijoita blogin seuraajissa on.

Blogini tulevaisuudelta odotan uusia haasteita ja sitä, että pääsee kehittymään tässä tekemisessä entisestään. Blogi täyttää kesällä kymmenen vuotta ja olen järjestänyt aika hauskan jutun siihen, joten odotan myös sitä rajapyykkiä innolla.

Tää oli aika hauskaa, nii jättäkää ystäväkirjamaisia lauseenalkuja kommentteihin mulle vastattavaksi! :) 

Kommentit

Piia (Ei varmistettu) http://www.unelmaajaunelmia.blogspot.fi

Moi! Tuossa ”turhauttavinta”-kohdassa totesit, että olisi kiva tietää enemmän lukijoista. Täällä yksi aktiivinen seuraajasi :) Olen seurannut vähän vajaan vuoden, saman verran kun olen kirjoittanut omaa blogiani (saa käydä kurkkaamassa ja vaikka kommentoimassakin :) ). Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja ihailen sitä, miten aktiivisesti olet pystynyt vauva-arjessa tekemään töitä. Mulla on kolmisen kuukautta vanhempi poika kuin sulla ja itsellä ei tunnu millään aika riittävän blogin kirjoittamiseen, vaikka teen sitä ihan vaan harrastuksena silloin tällöin. Mukavaa sunnuntaita sulle :)

Reetta (Ei varmistettu)

- Jos saisin elää yhden päivän miehenä, aloittaisin sen..
- Kaikkien aikojen voimabiisini on...
- Absurdein unelma-ammattini on..
- Lempirutiinini on...
- Mieluiten kokkaan...

Ella (Ei varmistettu)

Kiva postaus! :) mistä sun takki on!

Kiasa (Ei varmistettu)

Ihana mekko!! mistä se on?

Merja (Ei varmistettu)

Olet tosi kaunis ja naisellinen. Tuosta naisellisuudesta, joskus takavuosina sain kamalia alemmuuskohtauksia Tallinnassa, kun vertasin naisellisia kaunottaria itseeni. No, kaikki eivät varmaan olleet kaunottaria, mutta osasivat korostaan naisellisuuttaan. Aionkin ostaa ensimmäisen mekon vuosiin tänä kesänä.

Em (Ei varmistettu)

Hih, kun kerran ohimennen pohdit, että minkälaisia hiljaisempia lukijoita täällä käy, niin voin kertoa itsestäni ja samalla kehua sua. :D Oon ehkä kerran tai kaks aiemmin, parin vuoden aikana kommentoinut. Käyn ehkä viitisen kertaa viikossa tsekkaamassa täällä, onko tullut uutta juttua. En nyt tiedä miten selittäisin, mutta sä oot ihan eri planeetalta ko mä - mua ei yhtään vähempää voisi kiinnostaa kalliin laukun omistaminen, ja vihaan yksityisellä lääkärillä käymistä. Näin pari esimerkkiä. Mutta sun elämänasenne on ihan täysin samanlainen, kuin mulla, ja se ajaa mut tänne yhä uudelleen. Lisäksi sä vaikutat _hyvältä ihmiseltä_. Sellaiselta, kelle toivoisi karman aina toteutuvan. Oot myös hyvä kirjoittaja, ja tykkään sun tyylistä tehdä kaupallisia yhteistöitä.
Ja vaikka en pidäkään merkkilaukuista, niin tykkään silti lukea sun postauksia niistä, koska oot yksinkertaisesti hyvä kirjoittaja. Joskus, jos oon ollut todella eri mieltä jostain sun postauksen aiheesta, en ole ehkä viikkoon käynyt lukemassa sun blogia, mutta tosiaan palaan aina takaisin.
Mä en muutenkaan ole kovin kiinnostunut lifestyle tyylisistä blogeista, mua ei kovin paljoa kiinnosta, millasia vauvankantoreppuja tai kodinkoneita ihmiset käyttää, tai mitä he lomillaan tekevät, mutta sun blogia jaksan seurata.
Jatka samaa rataa. :D

Jane (Ei varmistettu)

Hei!

Olen lukenut blogiasi ihan teinitytöstä asti. Olen samaistunut niin moniin asioihin ja oivalluksiisi elämäni varrella ja olen saanut blogistasi vuosien varrella valtavan määrän vertaistukea. Nyt 23-vuotiaana elämääni kuuluu hyvää, aina ei näin ollut. Täältä olen saanut aina uutta energiaa ja inspiraatiota, ihan ehdottomasti pelkkää hyvää! Olet huippu tyyppi, kirjoitat ihanasti! Arvostan sitä, miten laitat itsesi likoon näinkin ison yleisön edessä, olet oma itsesi ja päästät lukijat välillä ns. pintaa syvemmälle. Tätä tapahtui ehkä alkuaikoinasi vielä enemmän, mutta ymmärrän että suuremman yleisön edessä vahvempi sensuuri alkaa tuntua tärkeältä. Jäin miettimään kohtaa, jossa sanoit et olis hauska tietää kuinka moni tätä lukee ja nauttii sisällöstä jne. Todellakin nautin! Liian vähän silti annan palautetta. Nyt oli pakko. Keep up the good work! :)

nipsu (Ei varmistettu)

Moi,
Minäkin haluaisin kommentoida tuohon, että millaisia lukijoita täältä ruudun toiselta puolelta löytyy. Yhdyn aiempaan kommentoijaan, joka ei välttämättä piittaa niinkään merkkilaulukuista, mutta ihailen juuri sun elämänasennetta. Oon seurannu sun blogia säännölllisesti ainakin Australiaan muuttamisesta asti ja olen sua 7 vuotta nuorempi. Oot siis jollain tavalla ollu vähän esikuvakin. Oon nuorempana kattonu miten oot käyny yliopitossa ja matkustellut. Tällä hetkellä teen sitä itse ja katson "ylös päin" perhe-elämää ja mietin, että kyllä minäkin vielä joskus. Ihailen sun suorapuheisuutta ja miten uskallat tuoda mielipiteen esille hankalissakin asioissa ja elää elämääsi juuri niin kuin haluat. Tai siltä se ainakin tänne vaikuttaa :)

Heidi (Ei varmistettu)

Korkokenkäkoulu! Ai että, sen avulla opettelin itekkin kävelemään korkkareilla!:D Eli itekkin ihan teinitytöstä saakka lueskellut sun blogia :)

Enni (Ei varmistettu)

Sun blogia oon lukenut jo tosi monta vuotta, melkein sieltä alkumetreiltä asti. Nyt olen välissä innostunut lukemaan myös sisustusblogeja ja mungolife on joinain päivinä jäänyt lukematta. Mutta, tänne tullessa on aina kuin kotiin tulisi, tuttua ja turvallista - aina yhtä laadukasta settiä. Ihan kun toisen tuntisi paremminkin, you know. Olis kiva saada sinulta joku koti/sisustus postaus.
Ihana tämä vaaleanpunainen asukokonaisuus.

Emma (Ei varmistettu)

Hih, jos keksit laittaa joskus kyselyn pystyyn lukijatyypeistä, lupaan vastata siihen! :D Mä olen sun blogin (ja podcastien!) uskollinen seuraaja, ollut sitä yhdeksän vuotta. Lähes joka päivä käyn kurkkaamassa, josko uusia juttuja olisi. Joskus naurahdinkin itsekseni, että minä en instagramin postausmuistutuksia kaipaa, tästä nautin niin paljon että muistan kyllä käydä tarkistamassa milloin uusia postauksia on tullut.

Tulipa vain mieleen, että kommentoinnin aloitin vasta kaksi vuotta sitten, sinun puhuttua negatiivisten kommenttien määrän suhteen kasvamisesta. En siihen hetkeen saakka ollut oivaltanut, mikä merkitys kommentoinnilla bloggaajalle on (hölmö minä), ehkä ajattelin omien kommenttieni olevan "turhia", kun joku muu olisi jo saman asian ilmaissut. Mutta nyt tiedän mikä merkitys tällä on, ja onhan kommentointi hurjan kivaa :)

Hyvä sinä ja KIITOS

Ja jos haluat päiväkirjavastauksia jatkaa, niin:
Kun olen stressaantunut, minua auttaa...
Paras hetki päivässä on...

Emma (Ei varmistettu)

Hauska postaus! Tässä vielä muutama ystävänpäiväkirja kysymys:
Jos en bloggaisi, työskentelisin...
Hankalin tilanne ulkomailla oli...

Jenna (Ei varmistettu)

Täällä myös yks hiljainen lukija joka nauttii sisällöstä ja on nauttinut jo varmaan ainakin viiden vuoden ajan :) vaikka ollaankin aika eri elämäntilanteissa niin luen kyllä innolla aina kaikki postaukset. Jostain syystä en kuitenkaan koe kommentointia ’omaks jutukseni’ vaikka sun kirjoituksista kovasti tykkäänkin! Ehkä pitäis yrittää petrata tässä.. mut iso kiitos siis blogista siis ja ihanaa kesänodotusta!

J (Ei varmistettu)

Blogisi alkuajoilta asti olen ollut mukana! Kiitos kauniista kuvista ja inspiroivasta blogista <3

Kommentoi