Ystäväkirjan sivu

Bongasin Didemin blogista hauskan ystäväkirja-postauksen ja ajattelin tehdä samanlaisen. Lainasin Didemin lauseenalut ja lisäsin hieman omiani, mitä tulee bloggaamiseen 🙂 Tässä siis miltä näyttäisi mun ystäväkirjan sivu nyt:

MINÄ:

Lempivärini on vaaleanpunainen.

Lempiruokani on Sushibarin sushi, wasabiravut ja pizza (parmankinkku, vuohenjuusto, balsamico, rucola, tomaatit ja paprika tai bbq-kana, paprika, jalapenot ja herkkusienet)

Lempinimeni on… Mulla ei varsinaisesti oo. Jotku sanoo Mungis, mut se on vähän sellainen vitsi. Ei oikeestaan oo.

Suosikki vuodenaika on aivan ehdottomasti kesä.

Paras juoma on kokis ja tee.

Hajuvesi jota käytän eniten on tällä hetkellä Hugo Bossin The Scent tai YSL:n Manifesto. Tosin, mulla on tosi paljon hajuvesiä ja käytän niitä tosi sekaisin, fiiliksen mukaan.

Elokuvat jotka jääneet mieleen Interstellar, Warrior ja München.

Lempieläin on pesukarhu, mangusti ja koira.

Horoskooppini on neitsyt.

Viimeksi itkin noro-viruksen kourissa oksennellessa maanantaina.

Viimeksi kehuin poikaani, kun hän opetteli laskeutumaan rappuja.

Viimeksi nauroin varmaan pari tuntia sitten miehelleni, joka matki mua asukuvatilanteessa 😀

Paras paikka on mieheni kainalossa niin, että Dante on sylissä.

Seksikkäintä minussa on välittömyys ja naisellisuus.

Jos uskaltaisin niin antautuisin virran vietäväksi tulevaisuuden suhteen, enkä miettisi tulevaisuuden työasioita ja siihen perheen yhdistämistä.

Mottoni on ettei jää tuleen makaamaan tai ”What matters most is how well you walk through fire”. Elämä tulee aina sisältämään vaikeuksia, tärkeintä on päästää negatiivisesta irti ja jatkaa elämäänsä parhaansa mukaan.

Karmein paheeni on sokeri.

Parhaat ominaisuuteni ovat luotettavuus, lojaalius, ahkeruus ja lämpö.

Keksintö jota ilman en voi elää on internet.

Tämä vie minulta jalat alta: Itsevarmuus ja älykkyys samassa paketissa

Lempijutut on aurinko, keväiset kelit ja ajanvietto perheeni kanssa. Tällä hetkellä on kovasti kevätintoa liikkua ja nauttia arjesta.

Kadun hyvin vähän mitään. En oikeestaan mitään, koska jos yksikin asia olisi mennyt toisin, en välttämättä olisi tässä tilanteessa ja en haluaisi olla missään muussa.

Haluaisin tulevaisuudessa löytää paremmin tasapainoisen arjen, jossa ei tarvitse joka päivä suorittaa jotakin keskeneräistä, vaan välillä arki olisi täysin kontrollissa eikä mielen päällä olisi mitään.

BLOGI: 

Blogini tykätyin postaus vuosien varrelta on varmaankin Korkokenkäkoulu, jonka moni muistaa alkutaipaleena blogini lukemiselleen.

Oma suosikkipostaukseni vuosien varrelta on varmaan se, jossa kerroin raskaudestani. Oli kamalaa pitää sitä salassa blogista, eikä todellakaan hirveän helppoa, ja oli ihanaa jakaa tämä ihana uutinen lukijoideni kanssa.

Tykkään eniten kirjoittaa postauksia, jotka on ”mielipidepostauksia”, tai sellaisia joissa mietin jotakin ilmiötä tai tapahtumaa.

Inhoan eniten bloggaamisessa asukuvaamisen hankalia olosuhteita. On pimeää, tuulista, sateista yms, ja jos sää on hyvä, on joko liian tummaa tai sitten aurinko porottaa taivaan täydeltä ja tekee hankalaksi kuvaamisen. On vaikea löytää aikaa kuvata kivalla taustalla ja niin, että mies ehtii kuvaamaan ja valo-olosuhteet on OK. Ja sit jos kaikki muut olosuhteet on OK, niin Dante saattaa olla hereillä eikä malta olla rauhassa niin, että voisi kuvata yms. Asukuvien ottaminen on aina hirveä haaste, tai no ainakin syksystä kevääseen, kun valon määrä on niin rajallinen. Ja okei, jos tän skenen ympäriltä sais poistettua asiattoman kommentoinnin, ois se aika huikeeta.

Rakastan eniten bloggaamisessa tätä jakamisen ja kanssakäymisen tunnetta. Just tää viime viikko on ollut hyvä esimerkki. Ensi sain teiltä kymmeniä ja kymmeniä viestejä liittyen norovirukseen, tsemppejä ja aputarjouksia ja ideoita parempaan oloon, sitten on ollut tosi mielenkiintoista seurata keskustelua liittyen tuohon ulkonäön vaikutukseen. On tosi kivaa jakaa elämäänsä ison ihmismäärän kanssa ja saada niin paljon viestejä, kommentteja ja keskustelua.

Turhauttavinta bloggaamisessa on tietynlaisen mittaamisen mahdottomuus. Näen toki kuinka monet käyvät sivuillani, näen kuinka moni kommentoi, mutta jotenkin olisi kiva tietää esim. lukumäärällisesti kuinka moni käy lukemassa tätä aktiivisesti ja nauttii sisällöstä, kuinka moni kurkkii ajoittain, kuinka moni käy vihaamassa yms. Jotenkin välillä on vaikea sisäistää sitä, kuinka paljon ja millaisia lukijoita blogin seuraajissa on.

Blogini tulevaisuudelta odotan uusia haasteita ja sitä, että pääsee kehittymään tässä tekemisessä entisestään. Blogi täyttää kesällä kymmenen vuotta ja olen järjestänyt aika hauskan jutun siihen, joten odotan myös sitä rajapyykkiä innolla.

Tää oli aika hauskaa, nii jättäkää ystäväkirjamaisia lauseenalkuja kommentteihin mulle vastattavaksi! 🙂 

Kommentit (14)
  1. Moi! Tuossa ”turhauttavinta”-kohdassa totesit, että olisi kiva tietää enemmän lukijoista. Täällä yksi aktiivinen seuraajasi 🙂 Olen seurannut vähän vajaan vuoden, saman verran kun olen kirjoittanut omaa blogiani (saa käydä kurkkaamassa ja vaikka kommentoimassakin 🙂 ). Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja ihailen sitä, miten aktiivisesti olet pystynyt vauva-arjessa tekemään töitä. Mulla on kolmisen kuukautta vanhempi poika kuin sulla ja itsellä ei tunnu millään aika riittävän blogin kirjoittamiseen, vaikka teen sitä ihan vaan harrastuksena silloin tällöin. Mukavaa sunnuntaita sulle 🙂

  2. – Jos saisin elää yhden päivän miehenä, aloittaisin sen..
    – Kaikkien aikojen voimabiisini on…
    – Absurdein unelma-ammattini on..
    – Lempirutiinini on…
    – Mieluiten kokkaan…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *