Yummayyy

lakerol (4 of 5)

Makeaa mahan täydeltä! Ja vieläpä ihan sokeritta! Eikö kuulosta aika hyvältä?

Cloettan järjestämässä eräässä tilaisuudessa ihastuin näihin Läkerolin sokerittomien karkkipastillien Ripe Ruby Tasteihin, ja olen ollut koukussa ever since. Mähän oon siis ihan todella paha karkkihiiri, ja ei tulis kuulonkaan, että pitäisin karkkilakkoa. Nyt oon sopinut itseni kanssa, että yritän edes kaksi kertaa viikossa pitää karkittoman päivän 😀 Jottei mun hampaat ihan oikeesti mätäänny tai reikiinny reikäjuuston näköiseksi ja jotten lihoa n. 100-kiloiseksi, oon yrittäny vaihtaa karkkeja hieman turvallisempiin herkkuihin, kuten pähkinöihin ja sokerittomiin herkkuihin; kuivattuihin pähkinöihin ja muihin vastaaviin. Nämä karkkipastillit on ihan päivieni pelastus ja näitä tulee pidettyä lähes aina ja kaikkialla laukussa mukana! Parasta on se, että näistä tuli nyt vielä uusi maku, eli cokiksen makuiset karkkipastillit. Nyt näitä on aika lailla jokaisessa lempimaussani; vadelmaa, salmiakkia ja kolaa.

Läkerolin nämä sokerittomat karkkipastillit on makeutettu mm. stevialla ja 100 gr näitä sisältää 204 kcal. Mulla menee pieniä pastilleja helposti joku aski kaksi päivässä, mutta näiden syömisessä menee oma hetkensä, eikä näitä sitten tule vedettyä ihan samanlaisia määriä. Nää on koostumukseltaan sellaisia pastillien ja karkkien välimaastossa olevia, vähän ku karkkia, jota pitää hetken ihmeskellä.

All in all: Läkerol-karkkipastillit ovat terveellisempi ja vähempikalorisempi vaihtoehto tavallisille karkeille.

lakerol (5 of 5)

lakerol (1 of 5)

lakerol (2 of 5)

lakerol (3 of 5)

Sain tuossa Läkerolilta laatikollisen karkkia kotiini ja sain mahdollisuuden arpoa näitä herkkusuille lukijoideni joukossa!

Mikä on teistä paras ns. terveellinen makea herkku? Vastaamalla tähän kysymykseen, voitte voittaa Läkerol-lähetyksen kotiinne! 🙂

Nyt kannattaa olla nopea, sillä kommenttnumeroilla 16, 21, 39, 44 ja 63 voittavat paketillisen näitä! 🙂 Laitan kommentoinnin siksi aikaa piilotetuksi, että ette pääse kikkailemaan!

*Yhteistyössä Läkerol

Kommentit (299)
  1. Nyt yhtäkkiä tulee mieleen vaan viinirypäleet terveellisenä ja makeena herkkuna :p toivottavasti en ollu liian nopee!

  2. Hunajameloni!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *