ZONES

*Kaupallisessa yhteistyössä Ideapark

zones (6 of 20).jpg

Me rakastetaan kaikkea pelailua ja aktiviteetteja,  joissa voimme kilpailla keskenämme miehen kanssa. Kaikki Prison Islandit ja mysteerihuoneet ja muut on ihan parasta, ja siks onki ihan todellinen mysteeri, miten me ei eksytty Ideaparkin Zones by Särkänniemeen aiemmin kuin juuri vähän ennen lähtöämme. 

Zones on siis Ideaparkista löytyvä viihdekeskus, jossa on monta erilaista aluetta, zonea, joilla koko perhe voi viihtyä. Zonesissa on Kid Zone, Family Fun Zone, Action Zone, Chill Zone, Eat & Sweet Zone ja Game Zone. Näistä kolme on maksullisia (Kid, Family Fun ja Action Zone). Me käytiin tutustuu näihin kaikkiin alueisiin ja oltiin heti aivan innoissamme. 

Ensinnäkin, näin taaperon vanhempina tää on ihan mahtava paikka! Me ollaan käyty Helsingissä paljon Leikkiluolassa ja ollaan toivottu jotain sen tyyppistä Lempäälään, tietämättä että juuri sellainen on täällä meille tarjolla! Nimittäin tuolta Zonesista löytyy vaikka mitä kiipeily- ja leikkimispaikkaa, isoja liukumäkiä ja vaikka mitä perheen pienimmille. Trampat, isot kiipeilykeskukset ja muut löytyy ja lapsi todellakin viihtyi niissä. Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin tuolla on myös vaikka kuinka paljon tekemistä myös aikuisille. Meidän perheessä ei ole kouluikäisiä, mutta väittäisin, että tuo on aika mahtava mesta myös kouluikäisille. 

zones (1 of 20).jpg

zones (2 of 20).jpg

zones (3 of 20).jpg

zones (4 of 20).jpg

zones (5 of 20).jpg

Me miehen kanssa rakastimme tuota ”peliluolaa”, missä oli kaikki ilmakiekosta lähtien. Mä tykkään pelailla huvipuistoissa kaikkea, joten tällainen pelihalli-versio on aina mun suosiossa. Kuten ilmeistä huomaa, myös Dante viihtyi täällä, mutta on kyllä sanottava, että äiti ja isi vähän odottaa, että pääsee tuonne ihan vaan kahdestaan pelailemaan 😀 Viimeksi nimittäin keskityimme aika paljon enemmän lasten alueisiin. 

Game Zonelle on muuten maksuton sisäänkäynti ja tuolla maksaa vaan peleistä joita pelaa. Ilmakiekkopöytä alle 10 min ajomatkan päästä kotoa? Yes!!! Eipä tuu tästä lähtien olemaan vaikeeta saada mies mukaan Ideaparkiin, kun tuolla on tollainen mies- ja lapsiparkki 😀 

zones (7 of 20).jpg

zones (8 of 20).jpg

Dante rakastaa kaikkea tramppailua ja tuolta piti melkein väkisin kaivaa pikkumies seuraavaan laitteeseen. 

zones (9 of 20).jpg

zones (10 of 20).jpg

zones (11 of 20).jpg

Zones on viihdekeskus, jonka sisällä on minihuvipuisto, ja siellä oli laitteita vähän jokaiselle ikäluokalle, ihan pienistä aikuisiin. Pari sellaista, joihin piti itsekin hieman miettiä, että uskaltaako ihan heti kyytiin 😀 

zones (12 of 20).jpg

zones (13 of 20).jpg

zones (14 of 20).jpg

Mut tää! Tää oli se isoin hallelujaa! Dante rakastaa kaikkea tällaista ja mä tiedän, että varsinkin nyt talvella me tullaan varmasti löytymään tuolta melko usein. Se olisi kiipeillyt tuolla varmaan yötä myöten. 

zones (15 of 20).jpg

zones (16 of 20).jpg

zones (17 of 20).jpg

Game Zonen ja Family Zonen lisäksi paras oli Action Zone, jolta löytyy hohtominigolf, VR-peli, laser maze, lasersota ja monta muuta juttua, mm. karaoke. Ei ees ehitty tsekkaa kaikkea niistä, mutta kuten sanottua, tuolla tulee nyt varmasti käytyä aika usein.

Zonesille voi ostaa päivälipun koko alueelle tai yhden yksittäisen alueen lipun. Koko alueen päivälippu maksaa 21 € aikuiselta ja 11 € lapselta. Yksittäisen alueen lippu maksaa 13 € koko päivältä. Ja tosiaan nää on päivälippuja, eli välissä voi käydä syömässä tai kaupoilla ja alueelle voi palata sitten takaisin. Itse asiassa nyt tammikuun ajan Zonesille saa päivälipun S-Etukortilla 15 €:lla.

zones (19 of 20).jpg

zones (20 of 20).jpg

Suosittelen lämpimästi kaikille lapsiperheille ja peliluolista tykkääville aikuisille! 

Ja kannattaa suunnata mun Instagramiin nyt osallistumaan mahtavaan arvontaan, missä arvon zonesin lippupaketteja! 🙂 

Ootteko käyneet tuolla jo? 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *