Ladataan...
Mungolife

Hellurei!

Huiii, lokakuun vika päivä. Kohtahan on joulu!! Meillä näyttää tällä hetkellä vielä kuvanmukaiselta, muttei anneta sen häiritä :) Veikkaisin, että muutama tunti vielä, niin tavarat alkaa olla paikallaan :)

Mun sänky saapui eilen, ja sain sen väkerrettyä ihan omin pikku kätösin kasaan. Tänään tuli lähetin mukana vuorostaan pukeutumispöydän peili, ja jeesus sentään se on kaunis. Pöydän kristallinnäköset vetimetkin on jo täällä, enää siis ootellaan pöytää ja makkari alkaa olla kasassa. Otin pienen breikin koulun ja siivoilun välissä, ihan vaan syödäkseni jotain (eilisen muuttopizzan jämiä, luksusta!!). Se aktiviteetti on jotenkin tässä unohtunut kokonaan.

Tänään on luvassa Halloween-viettoa ihanimpien tyttöjen kanssa ja huomenna nokka kohti Helsinkiä, mutta sitä ennen palailen varmasti vielä langoille.

Sitä ennen halusin nopeasti kertoa teille eräästä kamppiksesta, joka päättyy huomenna! :)

Oon tässä hetken pohtinut, tulisiko tuosta matkalaukusta mun tuleva matkakumppani.. Nahkainen matkalaukku on jo hetken ollut sellainen, mistä olen haaveillut, ja tuo olisi aika lailla täydellinen! Tuohon vain Luiskan Neverfull päälle nököttämään, niin matkanteko käy tyylikkäästi eteenpäin :) Mun Samsonitet alkaa olla sen verran maailmaa nähneitä, että kauniiksi niitä ei voi enää hyvällä huumorillakaan kutsua.

Ooolala.fi:llä on tosiaan nyt Roberta Minellin laukut yli 70 % alennuksessa, ja kolmestakympistä ylöspäin irtoaa aitonahkaisia italialaisia laukkuja. Siellä on kokoja ja malleja laidasta laitaan, tuossa nyt vaan mun suosikkini :) Tuo greige väri (mitä ikinä minkistä chinchillyyn siitä yleisesti käytetään) on tämän kauden suosikkini, ainakin Mulberrylta on tullut laukkuja siinä värissä, ja se on aivan hurmaava! Myös tuo burgundy käärmekuosinen on todella kaunis sekä malliltaan, että väriltään.

Käykääs siis tsekkaamassa täältä, löytyykö jotakin mieluista, nimittäin kampanja sulkeutuu huomenna puoliltapäivin!

Jeij vai neij tolle matkalaukulle? Nopeita vastauksia kehiin! :) 

(Postauksessa mainosyhteistyö-linkkejä Ooolala.fi:n sivulle :)

Ladataan...
Mungolife

Hellurei kaunokaiset!

Superrankka päivä takana, mutta nyt on koko maallinen omaisuus täällä uudessa asunnossa :) Omin pikkukätösin pystytin sänkynikin (joka on aivan uskomattoman upea!!!), ja nyt alkaa purkaushomma!

Palataan toivottavasti huomenna, kun täältä löytyy edes joku pahvilaatikoton aukko, jonne linnoittautua läppärin kera :)

Kuva: täältä

 

Ladataan...

Pages