Ladataan...
Mungolife

Heissan!!

Huhhei, minne nää Suomi-päivät aina menee? Okei, nähtävästi leffailuun, koska oon nyt kaksi iltaa putkeen rikastuttanu Finnkinoa, ja ajattelin jatkaa vielä tän illan samaa juttua :D

Toissailtana oltiin maman ja siskon kanssa tuijottelemassa Oscar-suosikki Unelmien pelikirja (Bradley Cooper hei!!), joka oli ihan loistava, ja laitto oikeesti ajattelemaan niin paljon taas asioita. Eilen oli luvassa tuttua räiskintää ja Stathamin tuijottelua Parkerissa (okei, on se Lopezkin niin kaunis, että siinäki silmä lepää), ja no, Statham ei vaan petä koskaan! Tänään on kaiken kruunu, kun vuorossa on Merin kanssa uusin Die Hard. Bruce Bruce Bruce. Kukaan ei koskaan ymmärrä meidän Bruce -juttua, mutta siinä on kyllä yksi planeetan karistmaa... eiku siis parhaimpia näyttelijöitä! Räiskettä siis luvassa tänäänkin, jota edeltää juoruilu Merin kanssa kaikesta mahdollisesta, ja jatkuu samalla linjalla Vivven kanssa pyjamahengailulla. Jesh!

Mitäs muuta? Ei kai tässä oo mitään muuta sen kummempaa! Eiku joo, huomennahan on Emma-Gaala, eli varmaan ihan hauska ilta tulossa, vaikka tavallaan duunin puolesta sielläkin hengailee. No mikäs siinä, ei vois pöllömmin mennä, jos tuollaista voi kutsua työkseen :) Lasken tässä koko ajan päiviä Malediiveille, tuijotan tota hotellin allasalueen kuvaa ja mietin kuinka monet bikinit on sallittavaa ottaa mukaan :D Vivven ja mun normaali viestinvaihto päivän aikana on "montako päivää vielä!?". Innoissammeko? No miten tän asian nyt nätisti ilmasis.

Mulle kävi kyllä messevä tuuri näiden Suomi-kelien kanssa, kun on kaksi päivää tarvinnut olla arskatki mukana tuolla ulkona liikuskellessa. Unbelievable!! Eilen kävin lounastelemassa ihanana Mrs. V:n kanssa ja fiilisteltiin just sitä, että kyllä Helsinki vaan on kaunis keväällä. Vaikka välillä tuntuu, että loskasta ja pimeydestä ei tule loppua, nää kevätkuukaudet kyllä antaa aina toivoa siitä, että kesä vielä tulee, ja aurinko sen mukana :)

Oon vihdoin vaatetuksenki osalta kuoriutunu sieltä mustasta ja harmaasta, ja mun vaatekaappia hallitsee tällä hetkellä hyvinkin vahvasti burgundy kaikissa mahdollisissa muodoissa. Ei yhtään haittaa, että Mulberryn klassikkokuosit käy niin hyvin yksiin sen värin kanssa ;) Niitäkin kun on nyt kolmea eri kokoa ja matskua.

Musta on hauskaa, ku periodisesti lukijat "tilaa" multa asuja. Aina kysellään tiettyjen vaatekappaleiden perään, ja tää paita tuntuu olevan teidän ikisuosikki :D Kyllä mä sitä aika paljon pidänkin, harvemmin vaan nähtävästi muista julkaista siitä kuvia.

Anteeks, Emirates soitti ja pyys lentoemäntänsä työvaatteet takas. Koko perhe ilmotti, että taisin ottaa maman lentoemäntä-historiasta vaikutteita tähän asuun. Matchy matchy ja sitä rataa.

  • Housut / jeans, Zara
  • Saappaat / boots, Bianco
  • Laukku / bag, Mulberry
  • Paita / shirt, VILA
  • Jakku / blazer, Mango
  • Kaulahuivi / scarf, Mulberry

Enpä ois koskaan ajatellu yhdistäväni burgundya ja konjakkia, ja vielä niin, että se toimisi omaan silmään. Aina oppii uutta...

Mä kipitän nyt mun maailman parhaan Rantsu-pomoni kanssa lounastamaan, ja palailen teille mahd. pian kommenttivastausten kanssa :)

Btw, Iltis halusi tehdä vähän juttua tosta Barcelonasta, kiinnostuneet voitte lukea täältä!!

Ja hei, kertokaa toki te, miten teidän silmään iskee toi burgundyn ja konjakin yhdistelmä? :)