Ladataan...
Mungolife

Hellurei!

Mä tajusin just tässä, että mähän en oo tällä viikolla vaivautunu ollenkaan tekemään Instagram-postausta :D Perjantai on melkeen sama ku tiistai, eikö?

Tässä viikossa on menny niin paljon aikaa muiden töiden tärkeisiin palavereihin ja totta kai Muotikuutio-projektissa, että en oo ihan kartalla ollu omista meiningeistä. Eilen istuin 3 asti yöllä käymässä läpi kalenteriani, päivittämässä sitä, ja sainpa meilitkin siivottua vihdoin :) Nyt on siis tiedossa taas vähän oikeemmassa rytmissä postailua, ja kommentitki pääsee vihdoin esille normaalissa aikataulussa. Kaikkea ihanaa ootte taas kirjotellu!♥

Ainiin. Muotikuution blogi on tosiaan nyt startannu mun ja Jarskin kirjoittamana, ja sitä pääsee tutkailemaan täältä! Vähän jotain uutta kirjottelin sinnekin jo, eli käykää ehdottomasti tutkimassa sitä, ja seurailkaa sitä aktiivisesti, se nimittäin päivittyy aika ahkeraan! Muotikuution pääsivulle pääsee tästä :)

Katotaas nyt kuitenki tässä välissä, mitä viime viikolla kuulu Instagramissa?

Maanantai alkoi täysin normaalista unesta heräämisellä ja tekstarirallilla Vivven kanssa.

Arvoin pukua Viivin häihin ja olittekin ahkeria kommentoimaan :)

Pinkki pipo keräsi mun Instagramin kovimman tykkäysmäärän ikinä, ja viihdyinkin oikein mainiosti se päässä :)

Supersuosikit samassa kuvassa...

Näin kavereita ja rakastin QHairin kampaajien kätten jälkeä tässä mun tukanvärissä :)

Pinkki teema jatku asuissa, vähän isommalla pinnalla tällä kertaa.

Kaivoin varastosta kesähuivit ja onnellisena viipotin Mulberryn kesähuivi kaulassa :)

Pohdin syviä ajatuksia elämästä..

... ja tyhjensin Kikon kynsilakkahyllyn..

Leikin Masterchefiä halloumisalaatilla..

.. ja näin ihanaa Annikaa ruotsalaisessa kahvilassa Reksun ja lihapullien kera!

Pakkasin aika ahkerasti matkalle mukaan, tosin unohdin kotiin mm. molempien kännyköiden laturit, piilarinesteen ja muistikortin. Hyvä Anna!

Lentoeväs oli astetta fiinimpi..

... ja hymy oli korvasta korvaan kun laskeuduttiin superkauniiseen Suomeen!!

Sunnuntai menikin näissä merkeissä, hyvin rennosti ottaen, ennen kuin tää kreisi viikko alkoi :)

Nyt mä hiivin kaupungille valmistelemaan vähän iltaa, nimittäin mun upeat tyttöset tulee tänne minimuotosiin tupareihin ennen kuin suunnataan esittämään hieman viehkeitä tanssiesityksiä Helsingin yöhön!

Helsinki, kesä, ystävät... Mä rakastan näitä aikoja!

Pusmoi, palataan pian! :)

Ladataan...
Mungolife

Ahh, torstai! Eli melkeen perjantai! Eli melkeen viikonloppu!

Ihan ku mä saisin olla viikonlopun vapaalla :D Intoilen tässä lähinnä sitä, että mun meili vihdoin rauhottuu, ja mulla on aikaa kaikelle tällaselle melko olennaiselle, ku oma blogi :)

Nää muuttoviikot on aina aika raskaita. Tällä kertaa muuttoviikon sivuun pamahti aika hirvittävä määrä töitä, ja tää kipuilu jatkuu edelleen vähän, niin ei oo ihan kaikki energiat käytössä mulla. Ootan viikonloppua, kun saan vihdoin kaikki asiat ajankohtaiseksi, ja meilitki ehkä luettua / vastattua. Ehkä mä sen verran omaa tähtikuviotani edustan, vaikken horoskooppeihin uskokaan, että neitsytmaisesti aina tavoittelen kaikessa mitä teen, täydellisyyttä, ja puoliksi tekeminen mulle on ihan täysin mahdotonta. Se sitten tällasina superkiireviikkoina johtaa siihen, että oon koko ajan ihan stressipallona, ku tuntuu, että mikään ei tapahdu oikeessa aikataulussa ja mun ahdistus sen ku kasvaa kasvamistaan. No, kyllä se tästä vihdoin kohta alkaa hellittää. Kamat on kaikki asunnossa paikallaan, meilit pitäisi saada ajantasalle, ja kalenterikin ehkä päivitellä vihdoin, sitten alkaa taas hengityskin kulkemaan helpommin.

Mä oon vähän hassusti sellanen tyyppi, että jos joku ei mee suunnitellusti, on se sitten sotkuinen asunto, tai 200 vastaamatonta meiliä, niin kun mulla on se tieto siitä, että asia X on keturallaan, niin sitten mä en juuri mitään muuta mieti. Sitten se tieto valtaa mut kokonaan, ja kelaan vaan sitä, miten pitää tehdä se asia X, ja se on se johtava ajatus, enkä pysty keskittymään mihinkään muuhun sitten samanlaisella pakkomielteellä. Toisaalta, mä oon aina ehkä ollu sellanen yhelle asialle omistautuva tyyppi. Kun rakastun korviani myöten, niin sitten ihan sama vaikka mun eteen tuodaan the TÄYDELLINEN mies, niin ei nappaa ollenkaan. Pienemmässä skaalassa, sen jälkeen ku ostin mun Chanelin laukun, en oo kattonu ees sivusilmällä yhtäkään mustaa laukkua missään. Olen yhden pakkomielteen nainen :D

Eilen oli suunnitelmissa käydä syömässä illalla, ja pidin siitä peräti kiinni. Olisin voinut kirjoittaa ja tehdä töitä ainakin aamuun asti, mutta tarttin breikin, ja sen myös otin :) Käytiin syömässä Gaijinissa, joka oli just niin täydellinen ku odotinkin :) Farang ja Boulevars Social on ihania ja ruoka siellä on täydellistä ollu aina, joten ei yllättävää, että saman "ketjun" Gaijin oli myös törkeän hyvä! Teki oikeen hyvää hetkeksi unohtaa kaikki pikkujutut, vaikka saatoin mä meilit tarkistaa kerran puolessa tunnissa.. Työnarkkari. Nyt pitäisi kömpiä ylös sängyn pohjalta ja suunnata tärkeää palaveriin, loppupäivä meneekin tiiviisti läppärin kanssa sitten :) Johannan tuolissa käyn piipahtamassa QHairissa, ja sitten taas jatkuu hommat.

  • Mekko / dress, Ted Baker
  • Korkkarit / heels, Bianco
  • Laukku / bag, Tory Burch

Eilen mentiin aika sinivalko-oranssilla linjalla, tossa uudessa Ted Bakerin mekossani. Rakastan tota Ted Bakerin mekon mallia ja väritystä, näissä kuvissa se on jotenki tosi hölmön mallinen, eikä nää kuvat muutenkaa oo kovin edustavat, ei väreiltään tai kuvakulmiltaankaan. Mä luulen, että toi mekko on tänä kesänä kerran jos toisen päällä, ja uskon vakaasti, että pääsee vähän parempiin kuviin, nää ei nimittäin oo ihan sitä :D Kiireessä ja hämärräs, tylsällä taustalla. Kaunista. Mun täytyy tutkia tätä mun kodin lähiympäristöä, että löytyisi vähän paremmat valot ja taustat kuviin, niin voi niistäki jotain sitten tulla. No, ehkä parempi tällanen ku ei mitään :)

Mun päivän varsinainen asia oli se, että mun ja Jarskin hommat Muotikuution Festival Style Hosteina on päässy kunnolla vauhtiin, joten kannattaa alkaa seurailemaan meininkiä!

Muotikuution sivut löytyy tästä, ja meidän blogin ensimmäinen postaus on vuorostaan täällä pienen videotervehdyksen muodossa. Jääkääs siis sinne seurailemaan, ja samalla muotikuution, eli meidän puuhia pääsee näkemään Instassa @muotikuutio :) Meidän vierailemat festaritki on lueteltu tuolla videolla, eli käykääs tutkimassa se!

Mä säntään nyt tähän päivään, palailen langoille taas iltasella!

Mitäs tykkäsitte asusta vaikkei kuvat kovin edustavia ollutkaan? 

Pages