Ladataan...
Mungolife

Hello hello!

Kotiuduttu on ja suurin osa tavaroistakin on jo paikallaan. Okei, sänky näyttää siltä, että sinne pitää raivautua jonku nostokurjen avulla, mutta ehkä n vaatteet siirtyy vielä itsekseen kaappeihin. Samaan aikaan kun on niiiiin ihanaa nähdä kaikki vaatteensa oikealla paikallaan, tuntuu äärimmäisen ahdistavalta ajatus, että ne kaikki pitää pakkaa ja purkaa uudelleen ensi kuussa :D

Hello hello!

I'm back in London, and most of my stuff is in their places. Okay, my bed looks somewhat like a war zone, but I'm sure I'll get everything set by tonight. It's so great to have all my clothes in one place, but mostly it's just annoying to know, that I will have pack and unpack again within a month. 

Muutosta puheen ollen, Annika löysi meille aivan ihanan kämppäilmotuksen netissä, ja sain monen monituisen soiton jälkeen sovittua meille näytön tänään sinne. Pitäkää siis varpaat, sormet ja hiuskarvatkin ristissä, nimittäin ilmoituksen mukaan kämppä on kaikkea sitä, mitä halutaan :) Mulla ois kävelymatkaa kouluun 1,5 km, sijainti olisi keskeinen ja kämppä näyttää ainakin kuvissa ihanalta. Ja mikä parasta, se vapautuu vasta 1.11 mikä olisi täydellistä meidän ajoituksen kannalta. Briteissä on sellanen vähän kettumainen meininki, että täällä yleensä vuokrataan asuntoja heti. Asuntoilmoituksista varmaan 95 % on Lontoossa Available: Now -muodossa, eli ne pitäisi ottaa heti tai esim. ensi viikolla. Mikä toki suomalaisessa mielessä aiheuttaa suuuuurta ahdinkoa. En mä voi vielä viikkoa ennen kun mun pitäisi vapauttaa asuntoni, olla ilman jatkopaikkaa.

No, odotan innolla mutta varauksella, mitä tämäniltainen näyttö tuo tullessaan :)

Talking about moving, we have a viewing today for a new apartment. I'm very hopeful but reserved at the same time, as in the ad, it's everything we want, but I'm terrified it's gonna turn out to be horrible. Let's see. 

Ennen lähtöäni Helsingistä, oli mulla yksi officepäivä, kun ravasin paltsuissa ja asu sopii tähän päivään kuin nenä päähän, koska tämänpäiväinen kouluasuni on hyvin samanlainen :) Poukkoilin tuossa joku aika sitten Stockalla etsimässä jotain, en tietenkään enää muista mitä, ja törmäsin Tara Jarmonin tällaiseen hameeseen. Mä en omista yhtäkään vaatekappaletta Tara Jarmonilta, enkä kyllä ikinä olisi ajatellut hankkivani tällaista hametta vaatekaappini. Näytän vähän kirjastotädin ja lentoemännän risteykseltä, ja se on mun makuun aika virallinen. Mutta kuitenkin joki tässä hameessa hurmasi minut, ehkäpä juurikin sen erilaisuus mun muihin vaatteisiin verrattuna. Rokkityttö goes katolinen koululainen tai jotain sinne päin. Mun tyyli on muutenkin mun mielestä aikuistunut jonkin verran viime aikoina. Tai nyt kun katsoin vaatekaappiani, niin aika paljon siellä on jäljellä ajattomia ja klassisia vaatteita, niiden nuorekkaampien juttujen pikkuhiljaa hävitessä sieltä.

Before leaving Helsinki, I had a day at the office, when I was in meetings most of the day. These photos are actually perfect for today, because my outfit today is quite similar to the one I'm wearing today. I never really wear a skirt like this, but I absolutely fell for this very formal and uniform-like skirt from Tara Jarmon. It reminds me of stewardesses and librarians, and is wildly too official for me, but I guess I'm getting old enough to go less rock chick and more catholic school girl.

Tuskailin muuten Suomessa koko tän alkusyksyn sitä, ettei mulla ollut muita saappaita siellä kuin nämä Joien saappaat. Kelit kuitenki vaati jo viimeset muutaman viikon saappaita yleensä. Ahmm. Siinä vaiheessa ku tulin täyteen ahdettujen matkalaukkujen kanssa porukoille eilen, äitini ilmoitti, että kai muistin, että mulla on neljä paria saappaita hänen huomassaan. Perkele. Siellähän ne kaikki lempparit oli :D No, toisaalta, nää Joien saappaat oli niin kauan odotetut, että ehkä niitä sietää pitää joka päivä.

All of the early autumn in Finland I've been frustrated that I only have one pair of boots with me. Ahmmm... When I came to my parents house with already full suitcases, my mom told me there's four pair of my boots at their house. Shoot. There were all of my favourite boots, that I could've been wearing. Blaah. Well, at least I got a lot of use out of my Joie OTKs. I've been waiting for them so long, I think they deserve it :)

Samalla kun pinkki-valko-sininen yhdistelmä on mun mielestä ehkä vähän junnu, niin se on yksi niitä väripaletteja, joista itse pidän paljon. Tummansininen saa pinkin räiskymään vieläkin näyttävämmin, ja esimerkiksi tummansinisten farkkujen kanssa tuo bleiseri on arkiasussa aivan mahtava :) Pari vuotta vanha H&M:n bleiseri on mulle kyllä vähän kausivaate. Välillä en siedä sitä värikkyydessään sitten ollenkaan, ja välillä sitten voisin pitää sitä joka päivä. Voitte ehkä arvata mikä kausi on menossa :D

I'm quite torn with the combination of pink, navy and white. It feels like a very young combo, but, I love it still :D Navy makes pink look even more vivid, and this blazer is perfect with navy jeans ) It's a couple of years old, and from H&M. Sometimes I hate its brightness, sometimes I could wear it everyday. You can probably guess which season I'm on now :D

Jollaki tosi oudolla tapaa tollanen vanhemman naisen hamemitta viehättää mun silmää tänä syksynä tosi paljon. Varsinkin ylipolven saappaiden kanssa se toimii musta erinomaisen hyvin, ja mielelläni näkisin jopa sellaisen hameen itselläni, joka tulisi vähän noiden saappaiden päälle. Muistan kun pienenä Venäjälle junalla matkustaessa junan henkilökunnalla, tai niillä naisilla siis (mikä on junassa töissä oleva naishenkilö? Vähän niinku lentoemäntä, mutta junassa? Sivistäkää tyhmää) oli usein midimittainen, tai juuri polvet peittävä hame, ja korkeat saappaat siellä alla. En tiedä miksi, mutta se jäi mulle mieleen jo niiltä ajoilta kun olin ehkä 6, ja nyt sellainen inspiroi mua vanhana lämpimänä muistona.

This skirt brings back memories from my childhood. I remember taking the train to Moscow, and the ladies who work on the trains, wore skirts that covered their knees, but with tall boots, and this memory from a very young age is actually a huge inspiration at the moment. I'd love to find a perfect skirt that would come down to cover the top of OTKs. Maybe it's a crazy feeling from an old memory, but I do want to try it out.

Ette enää jaksa kuunnella yhtäkään hehkutusta tosta laukusta, niin en viitsi edes aloittaa :D Eiku ihan vähän saan sanoa. Sen lisäksi, että se on edelleenkin mun mielestä ihan mielettömän kaunis, niin samalla olen empiirisillä tutkimuksillani tullut siihen tulokseen, että toi Medium-koko mahduttaa sisälleen about yhtä paljon omaisuutta kuin mun Neverfull. HELPOSTI menee läppäri, järkkäri ja kaikki muu omaisuus, eikä ees tunnu siltä, että laukku olisi täysi. En tajua. Päällepäin toi näyttää samankokoiselta kuin Chanel, mutta esim. mun läppäri mahtuu tonne pohjalle vaakatasoon, eli ei vie just yhtään tilaa :)

I'm sure you're sick of listening me going on and on about the Antigona -bag. I must say that besides the fact it looks great it's such a miracle for space. I think it fits as much as my Neverfull. It looks as if it's the same size as my Chanel, but actually it fits three time the same amount of stuff. It's great for a long day, because I can fit my laptop, my camera and it's still almost empty :D If you're looking for a samll bag, that fits everything, this is the one.

Vyötä en taaskaan osannut listata tonne vaatelistaan, mutta kyseinen metallivyö on ASOSin aleista, äärimäisen onnistunut hankinta, nimittäin viehättää ainakin omaa silmääni ja taisi maksaa 5 euroa.

No mutta, sellainen asu tällä kertaa esittelyssä, mitä mieltä olette siitä? :)

I forgot to mention the belt in the photo, it's from ASOS Sale. Only cost me 5 euros, and is amazing :)

So that's the outfit, what do you think of it?

Ja venäjää ymmärtäville lukijoille mun uusin jumitusbiisi.

And for my Russian speaking readers, a song that I've been listened to nonstop today.

Mun isän autossa on 100 biisin CD, josta kerran osui tämä kappale kun ajoin lähikauppaan, ja se jäi soimaan. Soitin sitä repeatilla pari päivää ja unohdin sen. Nyt kun isi vei mua kentälle, kuunneltiin taas tää biisi, ja nyt oon kuunnellu sitä kohta vuorokauden ihan liikaa. En tiedä miksi se mua niin viehättää :D

Vapaa käännös:

"Seurata pilviä, miettiä kuka olet, kuulla kuka olen. Sanoa sinulle "jää", ymmärtäen ettei kannata. Huomata, että kaikki on tuttua, kaikki on totuttua. Ja nähtävästi, en enää tiedä, kuka olen näissä tuhansissa ohikulkijoissa.

Olen vain lunta ripsilläsi, olen vain nimi, olen vain tuuli. Olen vain lunta ripsilläsi, mutta se ei ole syy, syy hyvästellä. (x2)

Pohtia, kuka olet, kuulla kuka olen. Lähteä ja palata. Tuuli, sehän on sellainen, ettei halua hyvästellä. Puhua jostakin tärkeästä, yhtä nopeasti unohtaen. Meidän on parempi olla suunnittelematta. Olen sellainen. (Olen sellainen)

Olen vain lunta ripsilläsi, olen vain nimi, olen vain tuuli. Olen vain lunta ripsilläsi, mutta se ei ole syy, syy hyvästellä.(x2)

Ei ehkä lyriikallinen riemuvoitto, tai edes musiikillinen, mutta mulle hypnotisoiva."

My dad has a CD in his car and every time this song plays, I get addicted to it..
Quick translation:
"To follow the clouds, think who you are, hear who I am. To ask you to stay, understanding it's not worth it. To notice, that everything is familiar, everything is well-known. And apparently I no longer know who I am in the midst of all these passers-by.

I am just snow on your lashes, I'm just a name, I'm just wind I'm just snow on your lashes, but it's not a reason, a reason for farewell. (x2)
To think who you are, hear who I am. To leave and return. The wind, it doesn't want to say goodbye. To talk about something important, forgetting it as quickly. We better not plan. That's how I am. (That's how I am)"

For some reason, for me it's hypnotising.

Ladataan...
Mungolife

Huomenta!

Arvatkaa mitä? Mä oon kotona!! Jes!

Tosi outo ajatus, että on lähtenyt kotoota, ja kuitenkin tullut kotiin. Eilinen alkoi pakkaamisella:

Morning!

Guess what? I'm home! Yeayj! Such a strange thing, that I left home yesterday, and now I'm home again :)

Kyllä, jätän kaiken viime tinkaan. Myös tämän. Sain pakattua kolme matkalaukkua ja kaksi superisoa kässäriä. Joita saa ottaa mukaan vaan yhden. Kävin lounastamassa kotikotona vanhempien luona ja suunnattiin isin kanssa kentälle. Siinä pakkaamisessa huomasin, että yksi jos toinen juttu jäi pakkaamatta. Siskoni on kuitenkin tulossa visiitille perjantaina, niin jätin ne Jannalle silleen "tuotko nää ku tuut, voit vaikka pukea päälles lennolle".

Yes, I always leave everything at the last minute. I was packing in panic all day yesterday. So I had three suitcases and two carry ons with me when I was ll packed, I realised I forgot to pack a couple of things that I wanted to have with me. My sister is coming over on Friday, so I asked her if she could bring them. "You could maybe wear them on the flight?" 

Ja sitten mä välillä ihmettelen miksi ne vihaa mua niin palavasti ajoittain. Köhh.

Hahahhaha, and sometimes I don't get it why they hate me so much :D

Lentomatka meni ihan OK:sti. Kiitos Norwegianille, etteivät käskeneet mun painua pellolle, ku raahasin lennolle kaksi isoa kässäriä ja pehmopupun. Yhden 10 kg sallitun kässärin sijaan mulla oli kaks niitä, ja jos kumpikaan paino alle 10 kg, syön pääni. Lisäksi näytin varmaan aika hupaisalta. Meikitön ja hiukset sotkunutturalla edellisillan illanvieton jäljiltä. Päällä neuleponcho, leopardihuppari ja Burberryn nahkatrenssi (no huomasin sen hupparin viime metreillä makaamasta eikä mahtunu enää matkalaukkuihin!!)

Kiitos niille kahdelle supersöpölle lukijalle, jotka tuli moikkaa mua lentokoneessa! :D Piristitte mun päivää, vaikka olin about valmis hyppää lentokoneen siiveltä alas vapaapudotuksella sen sijaan, että joku ois tunnistanut mut.

It wasn't the most pleasant flight since I had way too much luggage with me and also too many clothes on me (cause I could't fit them in my bags!!) I did look a little bit funny, so of course I shared a flight with a couple of my readers :D But they were so cute they did cheer me up, even though I did quite consider jumping off the plane if someone recognized me :D

Oli ihanaa päästä tänne mun majaan. Oikeesti, ei pieni ihminen voi olla näin fiiliksissä mm. siitä, että mun omat astiat on täällä! Joo, mä oon ihan astiafriikki, rakastan mun Iittalan Essencen ja Satumetsän kokonaisuutta, ja mulla oli ikävä mun aamutee-mukia. Kyllä, oon hullu. Muutenkin oli ihanaa tulla "omaan" kotiin. Vaikka täällähän en nyt sitten viihdy kuin ainoastaan kuukauden verran, viimeistään 4.11 pitää muuttaa pois täältä. Mun ihanat alivuokralaiset oli siivonnu tän samannäköseksi kun mun lähtiessä (mitä nyt muutama teräsvilla ja puulauta siellä täällä muistuttamassa rottavierailusta) Olin muuten varma, että kun tuun kotiin, voin alkaa samantien pillipiipariksi, että täällä on varmaan rottavalloitus käynnissä. So far, ei oo näkyny. Näkemisen arvoinen oli toki mun reaktio siinä vaiheessa ku keittiön puolella tippu muovipussi rapisten maahan. Hyppäsin sängylle kiljahtaen ja pumppu hakkas vähintään kahtasataa. Anna, 25 v, ja terrified by roskapussi.

Sen verran kuluttava lauantai-ilta oli takana, että eilen kun pääsin vihdoin kotiin, jaksoin käydä vaan ruokakaupassa ja sammua sänkyyn.

It was so great to be back in my own flat again. I guess I was a bit hysterical, jumping up and down because I had my own dishes and my own stuff again! I love my place and my decor here, so I was overjoyed to be back. Even if it's only for one month. I will be moving out by the November 4th, so it's not for a very long time I'm back in my little nest. No rats in sight, which is great, but I still did jump on my bed squeaking like a little child, when I heard something ruffle in the kitchen. Anna, 25 yrs and terrified of a plastic bag.

First things first.

Oliiveja ja kukkia. Mä aina kaipaan Suomessa tätä Englannin kukkien hintatasoa. Tuossa mun valkkaamassa nipussa on kolme isoa liljaoksaa (jotka näyttää vielä säälittävältä, ku liljat ei oo auki), 2 gladiolysta, pari jotain vihreetä ja kolme oksaa tollasia vaaleanpunaisia marjoja. Sidonnan kanssa tää kustansi mulle 15 puntaa. Mä en tosin tykkää kun kimput on liian sidottuja, vaan mieluummin avaan ne tolleen vapaaks maljakkoon.

Olives and flowers. I love it how cheap flowers are in London compared to Helsinki. I always have flowers in my house, so in Helsinki it's quite annoying to pay something like 40 euros for a bunch, when here you get a better one for 15 pounds :) Love the smell of fresh flowers in my house, they just make every day a little bit more luxurious!

Kun sain kukat kotiin ja illallisen naamaan, olin sangen tyytyväinen otus. Ihanaa, että voin elää kahdessa rakastamassani kaupungissa.

Eilen taksissa matkalla kotiin kuuntelin kun radiosta soi Coldplay, vastaan huristeli punaiset double deckerit ja maisemana vaihtui erinäiset Inn:it ja kauniit brittirakennukset. Ei jestas miten onnellinen olo. Mä oikeesti rakastan tätä kaupunkia niin paljon, ja hyvä Luoja miten ikävä mulla olikaan tätä! Jotenkin Helsingissä on niin paljon rakkaita, ja toki rakastan myös Helsinkiä lujasti, etten muistanut, miten ihana paikka tää Lontoo onkaan. Tänään voisin kuvitella käpösteleväni aika hangon keksinä luennolle, tuttuun yliopistooni tuttuja katuja pitkin.

Heti sen jälkeen ku ensin aloitan matkalaukkujen purun ja katson vielä ainakin sata uutta kämppäilmoitusta :D

I'm feeling so great right now! I love spending my time in the two cities I love most. Yesterday, taking a taxi back from the airport, there was Coldplay on the radio, red double deckers driving by and all the Inns and beautiful buildings around me. I love this city so much and I'm just so happy to be back, I didn't even realise how much I missed this place! :) 

Now, a couple more ads for flats and then off to Uni!

Ihanaa viikkoa kaikille, mulla on ainakin aika ihana fiilis! :)

Have a great week everybody, I'm overjoyed atm! :) 

Pages