Ladataan...
Mungolife

MAXIHAME TALVIVAATTEENA. Pahoitteluni eilisestä hiljaiselosta Huuto.netin puolella. Unohdin kokonaan päivällä, että illaksi olin luvannut mennä ystävän kanssa syömään ja, että hyvällä koulukaverillani oli synttärit eilen. Näin käy, kun mä hukkaan kalenterini sängyn alle viikoks. Mä en ymmärrä ihmisiä, jotka osaa käyttää puhelimen kalenteria. Mä elän täysin mun paperikalenterin varassa ja joudun kirjottaa sinne tyyliin ruokakaupassa käymiset. Voisin alkaa kirjottaa ylös myös joka päivälle merkintä "muista blogata" :D Ehkä se ei aina sitten jäisi iltaan.

Voisin yrittää saada sen huutiksen aikaiseksi siis tänään. Jos pystyn nostamaan kättäkään salikäynnin jälkeen. Kuukauden viimeisenä päivänä halusin laittaa eetteriin vielä yhden asun, ennen kuin huomenna voinkin koota koko tammikuun pakettiin :) Kuten on ehkä tullut selväksi vuoden 2009 Anna "vihaan maksimekkoja" Vanhanen on tätä nykyä Anna "rakastan maksihelmoja" Vanhanen. Siksi talvi on kovin surullista aikaa, jollon joudun pakkaamaan mun pitkähelmaiset vaatteeni talvivarastoon. Lontoossa asumisen positiivinen puoli on se, että talvi on täällä Suomen syksyn kaltainen, ja se mahdollistaa pitkien hameiden käytön myös talvella.Aleista löysin yhden mahtavimmista löydöistä aikoihin! Mä oon 174 cm pitkä, eli en ihan pisimpien naisten joukossa, mutta sen verran pitkä, että maksihameiden ostaminen on tosi hankalaa. Tilannetta vaikeuttaa se, että mulla on tosi korkea lantio, ja epäsuhtaisen lyhyt selkä. Kun vyötärö on hyvä ettei kaulassa kiinni, vyötärökorkuisten maksihameiden löytäminen on melkeinpä pyhä mahdottomuus. Mun maksihameet on kaikki tarkoitettu vyötärölle, mutta oon ostanut niistä aina ison koon ja pitänyt lantiolla. Yhtenä materialistisena haaveena on ollut pitkään yksivärinen hame (mikä tahansa väri olisi kelvannut tässä vaiheessa!), joka istuisi kauniisti lantiolle, mutta samalla olisi tarpeeksi pitkä, jotta osuisi maahan asti. En uskonut, että tulisin löytämään ko. vaatekappaletta ikinä mistään.

Mun luottovaatekauppa pitkien helmojen metsästykseen on Mango, ja se on ainoa vaatekauppa ikinä, mihin olen joutunut palauttamaan mekon, koska se oli liian pitkä mulle! Jopa korkojen kanssa :D Se palautus oli omalla tavallaan aika voitontanssin arvoinen hetki. Vaikka harmittikin tavallaan.

No tällä kertaa kurkkasin Lontoon isoimman Mangon aleihin, ja bongasin sieltä jotain aivan mieletöntä! Tuon hameen. Vierestä sovituskoppitoimitusta kuunnelleet olisivat voineet varmasti kuvitella mun olevan harras uskovainen sieltä kuuluvan rukoilumäärän perusteella. Olisin ihan oikeesti alkanut itkemään, jos hame ei olisi istunut mulle, mutta sehän oli juuri täydellinen! Leveä vyötärönauha, ja massiivinen määrä kangasta kaikkeen sopivassa värissä. Kiitos kaikille antijumalille, ja kassan kautta kotiin. 30 puntaa oli todella pieni hinta tästä materialistisen unelman toteutumisesta. Hame myös sopii sekä arkeen, että juhlaan, ja näin talviaikaan neuleeseen yhdistettynä menee erinomaisesti aamusta iltaan koko päivän asuksi :)

Tällä hetkellä mun suosikki väreissä on mustan, vaalean harmaan ja neonkeltaisen yhdistelmä, ja tuo Australiasta löytynyt statement-koru sopii siihen loistavasti. Kaapista onneksi löytyy myös ko. värissä pikkulaukku ja kauluspaita, niin näitä yhdistelmiä varmasti näkyy jatkossakin. Olen tässä työstänyt sitä vaatekaappien kulmakivet -postausta tekemällä listaa mulle tärkeimmistä vaatteista ja asusteista, ja pakko kyllä olla tyytyväinen kun oma vaatekaappi on "valmis". Jos valmis nyt sanana on sellainen mitä ikinä vaatekaapista voi käyttää, mutta sikäli valmis, että sieltä löytyy kyllä jokaiseen päivään täydellisiä perusvaatteita, jotka on helppo yhdistellä toistensa kanssa, eikä aamuisin ole ikinä mitään ongelmia asun valinnassa.

Pahoitteluni, jos olen ollut vähän etäinen blogista tällä hetkellä, varsinkin kommenttiboksin puolella. Mulla on hirveesti kiinniottamista koulun kanssa tuon hammasepisodin jälkeen, ja samalla taustalla ollaan valmisteltu paria projektia, jotka on aivan mielettömän kivoja. Mä vihaan sitä itsekin, ja tiedän, että lukijoita ärsyttää vielä enemmän, kun bloggaajat vihjailevat ihanista asioista, mutteivät kerro enempää. Ensi kuun puolella saatte kuitenkin kuulla ainakin toisesta ehdottomasti lisää ja toisestakin mahdollisimman pian :)

Mutta nyt mä juoksen salille ja palaan illalla kommenttiboksin ja huuto.netin puolelle! :)

Mitäs te tykkäätte tästä talvisesta maksihameen käytöstä? :)

Ladataan...
Mungolife

SPORTTIA TYYLIIN MATTI MYÖHÄISENÄ. Huomenta ihanat tytöt siellä ruudun toisella puolella! Mulla meni eilinen vähän ohi. Tulin kotiin järkyttävän päänsäryn saattelemana, ja ajattelin nukkuvani 30 min Burana-päikkärit, jotta hedari lähtisi. 3,5 tuntia myöhemmin heräsin ihan pöhnässä klo 19, ja tajusin, että päivä meni aika pahasti ohi. Sinne meni suunnitelmat salikäynnistä ja töiden tekemisestä. Ilmoitin kaverillekin, että pakko siirtää dinneriä tähän iltaan ja laahustin ameebana pitkin kotia loppuillan. Välillä pitää antaa itselleen lupa pysähtyä. Tänään on uusi päivä ja uudet kujeet, ja siihen olen lähtenyt asulla, joka oli muodikas n. vuosi sitten, mutta koska sytyn hitaasti ja auttamatta myöhässä, saatte nähdä tätä tyyliä mulla nyt.

Vuosi sitten erilaiset pelipaita-henkiset ratkaisut näkyivät aika ahkerasti katukuvassa, ja nimenomaan korkkareihin ja kauniisiin kenkiin yhdisteltynä. Olin kovin varovainen tämän yhdistelmän suhteen, eikä se tuntunut omalta. Kuitenkin aleja kierrellessäni bongasin Zaran alerekistä tämän "pelimekon", jota koristi ison numeron lisäksi kasa kukkia, ja se olikin sitten enemmän minua. Rento perusmekko jokaiseen arkipäivään, ja uusiin Joien bootseihin (joita olette malttamattomana jo kyselleet) yhdistettynä sangen toimiva kokonaisuus. Olen itse asiassa pyöritellyt mielessä postausta siitä, miten muotisyklit on mun mielestä nykyään aivan liian nopeita ja muoti-ilmiöt katoavaisia, ja miten sosiaalinen media vaikuttaa tähän mun mielestä ihan hirveesti. Täytyykin jossain vaiheessa palailla aiheeseen ja kirjoittaa siitä kunnon postaus :) Kuitenkin, olkoon tämä sitten minun kapinallinen tapani pitää kiinni siitä, että edellisvuoden muoti-ilmiön voi huoletta kierrättää myös seuraavana vuonna.

Tykkään hirveesti noista Joien mustista saappaista, mutta pakkoa sanoa, että ne vaaleat on mun mielestä helpommin yhdisteltävissä kaikkeen ja turvaudun niihin pakonomaisesti vähän liiankin usein. Mustat ovat minun makuuni yhden tai kaksi astetta liian kiiltävät vielä, kun aivan uudet ovat. Odotan näissä siis sitä, että nahka pääsee vähän kulumaan mattaisemmaksi ja sitten nämä ovat täydelliset. Pitääkin mennä jonnekin mutalätäköihin keväällä pomppimaan. Tosin en tiedä, voivatko suutarit tehdä nahalle jotain, saadakseen sen näyttämään mattaisemmalta? Tietääkö kukaan?

Täydellinen pari ne joka tapauksessa ovat Celinelleni, joka on kyllä ollut koko talven mun ehdottomasti käytetyin laukku. Nyt kun muutama kuukausi Celinen kanssa on yhteistä taivalta menty, niin pakko kehua ja ylistää tuota smoothia nahkaa. Istuin juuri luennolla koulukaverini vieressä, ja hänellä on sama laukku siinä toisessa nahassa. Vähän liioitellusti sanottuna se toinen nahka vaan näyttää muutaman kuukauden käyttökerran jälkeen auton yliajamalta. Toki riippuu varmasti käyttäjästä ja käytön hellävaraisuudestakin, eikä kaikilla varmasti menetä muotoaan sekään turhan nopeati, mutta smoothin ryhdikäs olemus on vaan paljon enemmän omaan mieleeni kuin sen pebbled leatherin lysähtäneet kulmat ja muutenkin vähän hakatun näköinen muoto.

Kuten lähikuvista huomata saattaa, on ton smoothin "naarmuuntuminen" jyrkästi yliarvioitu mun mielestä. Mä käytän laukkua tällä hetkellä päivittäin, se vetää nimittäin helposti sisälleen läppärin ja kouluvihon lisäksi myös salikamat, tai sitten koko päivän koulupäivälle kirjat ja kaiken muun tilpehöörin. Toki tässä naarmuja on muutamia, mutta ei niitä juuri näy. Oikeassa yläkulmassa on näkyvin skraadaisu, ja sekin on melko olematon. Laukku kuitenkin kulkee mulla mulkana Lontoon ruuhkaisissa metroissa, lennoilla ja on pari kertaa joutunut pienien shelttikynsien hyökkäämäksikin. Kaiken kaikkiaan tuon kerryttämät naarmut näkyy lähinnä vain läheltä tutkimalla ja silloinkaan eivät mua ainakaan haittaa tuon taivaallista. Nahka saa aina olla mun mielestä hieman eläväistä, ja kun puhutaan tuon tason nahasta, niin siinä pari skraadua ei suurta vahinkoa tee, vaan lähinnä tekee laukusta aidomman näköisen. Monella koulukaverilla on jompaakumpaa laukkua, ja omaan silmään ne pebblet näyttää vaan jotenkin niin raasuilta, kulmat rutussa ja laatikkomainen muoto menetetty :/ Mun äänet menee siis smooth 100 - pebbled 0.

Anna, mitä sä teet näissä kuvissa?! Joka tapauksessa, asussa ei ole mitään uutta tai ihmeellistä, tuo mekko tosiaan ainoa uusi osa vaatekaappiani, kaikki muu jo useasti nähtyä :) Mä tykkään yhä siitä, että vaikka vaatekaappiin on viimeisen vuoden parin aikana muuttanut paljon laadukasta ja hintavampaakin tavaraa, niin yhä siellä pilkahtelee second hand ostokset, kuten tämä sirkustirehtööritakki VILAlta, joka on kirpparilta jo muutama vuosi sitten hankittu :) Mä haluan aina pitää kiinni siitä, että mun vaatekaappi tulee olemaan edullisten ja kalliiden tuotteiden kohtauspaikka. Itse panostan mielelläni nahkatuotteisiin, kauniisiin laukkuihin ja koruihin, koska niiden elinikä on sangen pitkä. Kengistä en ihan hirveitä summia ole valmis maksamaan, ne kun kulahtavat aika nopeasti, ja vaatteetkin pidän mieluummin melko edullisina. Eipä tämäkään mekko kymppiä enempää tainnut lompakkoa rokottaa!

Mitäs te tykkäätte mun myöhästyneestä otteesta tähän trendiin? Jeij vai neij? :) 

*Kollaasi toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

Toisiksi viimeistä viedään Nellyn Epic Shopping Weekissä, ja tänään on 7 asua -40 % alessa :) Koko asua ei suinkaan tarvii ostaa, vaan jokainen osa niistä on siis 40 % alessa, ja niistä voi kasata itselleen mieluisan jos niin haluaa. Kivoja perusvaatteita siellä siis tälläkin kertaa!

Numeromekko (hyvin päivän teemaan sopien;) / Tekonahkahame neuleiden kaveriksi / Valkoinen supertrendikäs drapeerattu paita / Mustat vahatut farkut / Valkoinen spagettiolkaiminen toppi

Nämä ja paljon lisää siis TÄSTÄ :) Huomenna vielä viimeinen Epic Shopping Weekin postaus, pysykääs kuulolla!

Mun tän päivän action on siivota ja sitten iskeä tuotteet vihdoin huuto.netiin. Kerron mistä ne löytyvät heti kun ensin saan sen varmasti tehtyä :) Enkä esim. nukahda taas kolmeksi tunniksi...

Pages