Ladataan...
Mungolife

Tällä hetkellä meillä päin näyttää tältä. Irttareita, teetä ja leffa sohvalla kullan kainalossa. En paljoa enempää voisi haluta. Eiköhän mekin tästä vielä ystävien seuraan suunnata tuonne ilotulitusten paukkeeseen myöhemmin, mutta nyt ohjelmassa on vain olla, tehdä kotipizzaa ja nauttia viimeisestä vuoden 2014 päivästä :)

Tätä myöten haluan päättää tämän vuoden Mungolifen osalta, ja toivottavasti huomenna voin aloittaa niin elämässäni kuin blogissanikin paremman vuoden, joka tuo paljon ihania hetkiä. Haluan toivottaa teille ihanaa iltaa tänään :) Leikkikää tähtisadetikuilla, olkaa varovaisia ilotulituksen lähellä, juokaa kuplivaa ja pussatkaa sitä tärkeetä tyyppiä keskiyöllä :) Itse aion hymyillä tänään paljon eriväristen tulipallojen räiskyessä taivaalla ja muistella kaikkia tämän vuoden ihania hetkiä.

Kiitos tästä vuodesta ja tuestanne rakkaat lukijat ja kaikkea ihanaa teille vuoteen 2015! ♥

Ladataan...
Mungolife

OMALOMA. Pahoittelut pienestä katoamisesta. Nää päivät vaan katosivat multa. Viimeinen päivä Lontoossa hiipi ohi hirveää vauhtia ja kotiin palaaminenkin on ollut aikataulullisesti haastavaa. Tänäänkin juoksen ympäriinsä palavereissa ja asioilla, ja nää pari viikkoa on tuntunut täyttyvän ohjelmasta kuin itsestään. Kalenterin sivut alkaa olla raapusteltu täyteen, joten jos näitä katoamisia tässä tapahtuu, älkää ihmetelkö :) Kalenterista puheen ollen, arvatkaas mitä? Mähän oon tunnetusti siinä mielessä vanhanaikainen täti, että en käytä puhelimen / läppärin kalenteria. On mulla luennot päivittymässä automaattisesti läppärin kalenteriin, mutta kirjoitan ne aina myös paperiversioon. Mulla on aina ollut joku ihmeellinen ärsytys kalentereja kohtaan kuitenkin. Tai oikeastaan omaa käsialaa ja "virheitä" kohtaan. En ole ikinä ennen onnistunut pitämään samaa kalenteria kokonaista vuotta, mutta vuosi 2014 on ollut ihmeellinen! Minä, entinen "tässä on liikaa tuhruja ja mun käsiala on ärsyttävä, täytyy ostaa uus kalenteri kesken vuoden" -mimmi on saanut käytettyä kalenterin alusta loppuun! Tänään sain ottaa käyttöön seuraajan, nimittäin tänään alkoi Ordning & Redan vuoden 2015 kalenteri. Ha, maailmankirjat on sekaisin!

Ennen kuin pakkasin mun lämpimimmät vaatteet Helsinkiin mukaan, kävimme vielä kävelyllä Lontoossa Italian Gardenseilla, joka on yksi mun suosikkipaikkoja rakkaassa adoptoidussa kotikaupungissani. Asuin ennen 3 minuutin kävelyn päässä Sussex Gardensilla, ja vietinkin usein aikaa Italian Gardensilla, hyvien kelien aikaan istuin usein siellä piknik-lounaalla lehden tai läppärin kanssa ja ihastelin joutsenia ja suihkulähteitä. En ole ollut alueella sieltä muuton jälkeen, ja tuntui jotenkin kovin nostalgiselta palata sinne. Näin talviaikaan alue ei ehkä ole se ihan kaikista kauneimmillaan, mutta siltikin se on äärimmäisen viihtyisä paikka. Pyörähdimme siellä lyhyesti ennen kuin jatkoimme keskustaan, ja napsimme asukuvat, joista ette nyt näe kuin päällysvaatekuvat. On yliarvostettua ladata kameran akkua, ja sitten ihmetellä miksi kameraa sanoo slut kesken kuvailun. Mä oon kyllä ollut jotenkin off my game. En tiedä minne viimeiset neljä päivää meni, mutta ei oikeastaan edes harmita. Pieni katoaminen tekee kai hyvää. Sen sijaan, että ahdistuisin tekemättömien hommien määrästä ja lähestyvistä deadlineista, olen täynnä intoa. Enää kolme päivää tätä vuotta. Kai siitä voi osan laiskotellakin omaalomaa viettäen.


Asuna toimi monta sävyä beigeä. Hattu suojeli pieneltä tihkusateelta ja takki viimalta. Lontoossakin alkoi olla jo viileetä.

Kohta nähdään asukuvia vähän erilaisesta ympäristöstä, ainakin toivon mukaan :) Jos saisi kameran ladattuna siihen valoisaan aikaan uloskin.

Mitäs mieltä te olette asusta? 

Pakko linkata vielä mun tänhetkinen hyvän mielen biisi ja tämän joulun lempibiisini, josta otsikkokin on peräisin :)

Pages