Ladataan...
Mungolife

Alkuun onnittelut kaikille tänään valkolakkinsa saaneille ja samalla myös kaikille muillekin valmistuneille! :)

Oma aamuni alkoi sangen mukavissa merkeissä, kun Vivian oli yhteistyössä Cloettan kanssa järjestänyt meille ihanan brunssin :) Alexa hostas meidät ystävällisesti ihanassa kodissaan ja seura oli mitä parasta :) (Kiitos Marianna, Pinja, Julia, Vivian ja tietenkin Alexa! :)

Mikä voisi olla ihanampaa kuin aloittaa aamunsa ja viikonloppunsa ihanassa seurassa keskustellen politiikasta Tinderiin ja viinistä bloggaamiseen samalla syöden superhyvää brunssia leikkokukkien tuoksun keskellä?! No ei oikein mikään ehkä :)

Ja mistä tietää, että on bloggaavassa / some-addiktoituneessa seurassa?

No tästä :D

Viimeisestä kuvasta kiitos Alexalle :)

Mä ehdin tässä välissä jo serkkuni ylppärijuhliin, mutta nyt lähden näiden samojen naisten kanssa hieman nostamaan kannat kattoon ja aurinkoiseen keliin rälläämään :) Kyllä Helsinki ja ystävät on aika parasta!!

Pusuja ja huomiseen täältä! ♥

Ladataan...
Mungolife

UUSIA KOSMETIIKKATUOTTEITA KAAPISSA. Vilauttelin viime viikolla Instagramin puolella pieniä ostoskasseja mun retail therapy -kierrokselta Lontoossa :) Mä rakastan selektiivistä kosmetiikkaa ja tax freessä tulee pyörittyä enemmän tai vähemmän viikoittain nykyään lentokentällä aikaa tappaessa. Harmi kyllä ne tuotteet, jotka halusin, ei ole vielä ainakaan tullut kentille, joten kävin Selfridgessä pyörimässä kosmetiikkaosastolla.

Pari juttua olen ostanut lentokentältä, nimittäin tuon Chanelin Le weekend de Chanel -rasvan ja Helena Rubinsteinin Prodigy Powercell Eye Urgencyn.

Mä en juuri käytä kosteusrasvaa, mutta ystäväni suositteli tuota Chanelin Le Weekendiä. Rasva kuorii hiljalleen ihoa pehmentäen sitä ja tuoden kasvoille kestävää kosteutta.

Helena Rubinsteinin Magic Concealer on musta paras peitevoide, mutta eräissä kuvauksissa meikkaaja suositteli mua kokeilemaan tätä uutuutta. Pakko sanoa, että vahva kilpailija tästä ainakin tuli edeltäjälleen, nimittäin tämän koostumus on vieläkin mieluisampi mulle :)

Skinflash primer on melko samanlainen tuote kuin vuosia sitten markkinoille tullut YSL:n Top Secrets Flash Radiance Skincare Blush. Kyseessä on meikinpohjustukseen primeri, joka lisää kuulautta ja piristää harmaata väsynyttä ihoa. Ihana tuote ja mahtava tuo sivellin! Pidän koostumuksesta enemmän kuin tuossa YSL:n vastaavassa.

Hydralife BB creme, Nude Tan BB creme ja Nude Tan kiiltopuuteri. Olen käyttänyt tuota Diorin Hydralife BB cremeä nyt muutaman viikon, ja se on mun suosikki BB-voide. Nyt kun on tullut taas väriä kasvoille, olen alkanut sekoittaa sitä ja tuota kuultoa lisäävää BB-voidetta saadakseni täydellisen kuultavan sävyn. Ehdoton suosikkituotteeni näistä kaikista on kuitenkin tuo kiiltopuuteri, joka tuo poskille ja varjostuksiin aivan mieletöntä hehkua!

Glow Maximizerkin on jo hetken ollut mulla käytössä. Loistetta lisäävä primeri on ihana tuote tuomaan kuulautta ja varsinkin ihan pieninä tippoina laitettuna ylähuulelle ja nenänpäähän tuo kaunista loistetta iholle :)

Ja viimeisenä myöskin kuvauksissa ensimmäistä kertaa kokeilemani Babydoll Kiss & Blush tuote, joka sopii huulille huulipunaksi ja poskille poskipunaksi :) 

Ostin tuon oranssihtavan sävyn jo aiemmin ja nyt Lontoossa nappasin samaa tuotetta vaaleanpunaisena ja tummempana korallisena pinkkinä. Tuo on mahtava tuote huulille, levittyy tasaisesti ja noi värit on tosi kauniita!

Kaikkia noita voin suositella lämpimästi, erityisesti tuota kuultopuuteria näin kesällä! :) Mikä on teidän lempparimeikkituote kesällä? 

Pages