Ladataan...
Mungolife

*Kiitos Kappelille ihanan synttärijuhlan järjestämisestä* 

SYNTTÄRIT. Vaikka ikää tuli mittariin vasta eilen, vietimme ystävieni kanssa synttäreitäni jo 16.8. Kappelin väki tarjosi minulle ja tyttökavereilleni kevyen illallisen ennen illan juhliamme, ja saimme nauttia pienen porukan voimin herkulliset salaatit ja skumpat. Kappelin Kreivitär hurmasi maullaan meidän porukan ja Kappelissa usein ruokailleena tiesin odottaa superherkullisia ruokiakin :)

Kappelin ravintola on itse asiassa yksi niitä ravintoloita, joita mielelläni suosittelen ulkopaikkakuntalaisille ja ulkomaalaisille ystäville. Onkin ollut tosi kiva, että yhdestä lempipaikoistani on tullut minulle yhteistyökumppani.

Kiitos Kappelille mukavasta alusta synttärijuhlilleni :)

Ruoan ja illanvieton välissä vietimme tyttöjen kesken alkuiltaa vielä Nooralla siemaillen skumppaa, parannellen tukkaa ja meikkiä ja tyttöjen juttuja höpötellen :) Löysin muuten uuden lempiskumppani valmistuessani meidän iltaan, nimittäin tuo J.P.Chenetin valkoinen on ihan superhyvää!!

Illanvietto jatkui Club Kappelin puolella isolla porukalla, ja kuvamateriaali illalta on suorastaan häkellyttävän heikkoa, enkä yleisestikään halua ystäviäni ja sukulaisiani tuoda esille blogin puolelle.

Äärimmäisen hauska ilta kuitenkin oli ja voin suositella Club Kappelia lämpimästi juhlapaikaksi. Klubihan ei ole auki enää kuin tämän viikonlopun tämän vuoden puolella, sillä Club Kappeli on auki vain kesäisin. Kappeliin voi varata halutessaan VIP-puolelle pöytiä, joissa voi istua rauhassa alas krebaamisen lomassa ja jotka varaamalla koko porukka pääsee jonottamatta sisään :) 

Huomenna on Kappelin päätös-ilta tältä vuodelta, ja meidät löytää jälleen sieltä, klosaamassa tämä sangen viihdyttävä kesä ja virallisesti siirtymässä syksyyn :)

Ladataan...
Mungolife

Tänään olen onnellinen...

... ystävistäni, jotka tekevät jokaisesta päivästäni mahtavan.

... perheestäni, joka tukee minua aina ja valaa uskoa omaan onnistumiseen.

... kaikista seikkailuista, upeista hetkistä ja mahtavista uusista tuttavuuksista, joita mennyt vuosi on sisältänyt

... siitä, että ylitin menneenä vuonna itseni ja tein valintoja, joihin en olisi kuvitellyt kykeneväni

... Jedistä ja Simbasta, ja kaikista niistä ihanista hetkistä jotka olen saanut viettää pikkuisteni kanssa

... siitä, että tänään kun olen 26, voin olla kiitollinen siitä, että olen kokenut ja saanut elämässäni enemmän kuin yhden elämän tarpeisiin ja olen saanut nauttia ihan uskomattomista tapahtumista, matkoista, hetkistä, tilanteista.

... itsestäni. 26-vuotiaana voin sanoa, että en ole koskaan ollut enempää sinut itseni kanssa tai onnellinen siitä, että olen minä. Olen hyväksynyt itseni sellaisena kuin olen, ja löytänyt sen tyylin, joka on minua ja sen varmuuden, jolla jokainen tyyli on minua.

... että olen aina saanut rakastaa ja olla rakastettu ja olen saanut jo yli neljännesvuosisadan olla onnellinen.

... kohta alkavasta illallisesta perheeni kanssa Gaijinissa

... ihanasta viikosta, joka vielä jatkuu ihanilla tapahtumilla ja hetkillä

... tästä blogista, joka on ollut koko kakskymppisen elämässäni joka ikinen päivä mukana ja yksi tärkeimpiä asioita elämässäni

... vähän kaikesta.

... ja etenkin siitä, että vielä 26-vuotiaanakin sisälläni asuu edelleen se 8-vuotias pikkutyttö, joka rakastaa karkkia, vuoristoratoja, tyhmiä vitsejä, ja tiikerin esittämistä kultaisen auringonlaskun aikaan :) Toivottavasti se pikkutyttö löytyy musta vielä 76-vuotiaanakin :)

Pages