Ladataan...
Mungolife

LAUANTAI, VIIKONLOPPU, KEVÄT. Alkuun pahoitteluni, että blogi on madellut vähän puolikuoleman mailla koko kuukauden. On ollut jotenkin niin paljon kaikkea lopputenttien, kouluhommien, muuton, flunssan ja kaikkien blogiin liittymättömien työhommien myötä. Olen vähän laiminlyönyt blogia, mutta se lienee korjattavissa pian. Nimittäin lähtöömme on enää kaksi päivää, ja sitten onkin luvassa pläjäys asukuvia ja lämpimiä aurinkoisia kuvia. Mulle aiheutti tänään järjettömän onnenfiiliksen, kun huomasin, että tänään on talven viimeinen kalenteripäivä! Huomenna alkaa virallisesti kevät, ja fiilis on sen mukainen! Reissussa on luvassa lämpöasteita reippaasti yli Suomen kesäkelien, mutta jo ajatus täällä alkavasta keväästä saa kotiinpaluun tuntumaan helpommalta. Olen kevätfiiliksissä selkeesti myös pukeutumisen puolesta, nimittäin kokovaalea asu tuntui lähes pakolliselta tuomaan valoa päiviin tällä viikolla.

On ollut aivan ihanaa olla Helsingissä, no okei, säätä lukuunottamatta. Ihanaa saada viettää aikaa rakkaiden kanssa ja elää normaalia arkea kotona. Kaupungissa ja asunnossa, joka tuntuu jotenkin eniten kodilta pitkään aikaan. Päivittäin saa viettää aikaa rakkaiden kanssa; nytkin lähdetään ihan just näkemään ystäväpariskuntaa ja sitten perheeni luokse pussailemaan pikkupörröjä ja hengailee perheemme kanssa. Huomenna kestitsemme vieraita vuorostaan meillä. Ihana viikonloppu, josta on mukavaa aloittaa ihana loma. Kohde lienee aktiivisimmille blogin seuraajille jo tiedossa, ja muillekin selviää maanantaina tai tiistaina. Voin kuitenkin vihjaista, että menemme kahteen mun todella rakastamaan kaupunkiin, ja  saamme viettää aikaa ystävien kanssa myös siellä :)

Asusta sen verran, että olen jo hetken fiilistellyt ajatusta täysivalkoisesta asusta. Haluan pukea tämän keväämmällä korkkareiden kanssa, mutta nyt päätin kokeilla asua näiden kevätbootsien kanssa :)

Mitäs te tykkäätte tästä yhdistelmästä? Jeij or neij?

P.S. Laitan muuten illalla myyntiin kameravarustusta ja laukkuja, luon tänne blogin puolelle oman blogikirppiksen, joten olkaapas hereillä illalla :)

Ladataan...
Mungolife

*Postaus toteutettu yhteistyössä Arabian kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

ONNEKSI OLKOON, 10-VUOTIAS KOKO. Blogini lukijoina olette varmaan huomanneet, miten tarkka olen astioistani. Vein mun Iittalan ja Arabian astiat Lontooseenkin asti muutettuani sinne. Nyt ne palasivat takaisin Suomeen. En muista milloin viimeksi olisin ollut niin surullinen, kun Satumetsä-kulhoni särkyessä muutossa. Onneksi ihana lukijani möi minulle omansa, muuten olisin kyllä kiukutellut iäisyyden itselleni. Joka tapauksessa, kun sain taannoin mahdollisuuden yhteistyöhön Arabian kanssa, en epäröinyt hetkeäkään. Minä rakastan Iittalan ja Arabian astioita, joten oli aivan ihanaa päästä osallistumaan tähän kampanjaan :) Arabian KoKo-astiat täyttävät tänä vuonna 10 vuotta, ja uusina väreinä tähän kauteen saatiin pirteän kesäiset Sahrami ja Niitty! Lähtökohtaisesti olen valkoisen suuri ystävä, mutta ihastuin heti ajatukseen tuosta Niitystä täydentämässä Satumetsä-astioita.

Pääsinkin tekemään oman fiilikseni mukaisen kattauksen KoKo-sarjan uusista väreistä :)

Musta on ihanaa tehdä ruokaa ja kattaa pöytä nätiksi. On ihanaa kutsua ystäviä kylään, syömään jotakin hyvää ja nauttimaan seurasta. Mä oon kaikilla elämän osa-alueilla aika esteettinen ihminen, eikä asia mitenkään muutu mitä tulee astioihin ja keittiöön. Ja tämä pätee jokaiseen arkipäivään. Mulla on kotona melkein aina leikkokukkia ja kynttilöitä palamassa. Mulle koriste-esineet ja kauniit astiat on arjen pieniä riemuja, jotka rikastuttavat elämää ihan hirveästi. Rakastan sitä, että voi oman rakkaan kanssa istua illalla alas, kattaa nätisti pöydän ja syödä kaikessa rauhassa höpötellen päivän kuulumisia. On vielä mukavampaa kun voi sen ruokansa nauttia kauniilta astioilta. Meillä onkin nyt mun Helsinkiin paluun jälkeen niin onnellinen tilanne, että voidaan asua asunnossa, jonka keittiö aiheuttaa iloa joka päivä. Ei ole tarvinnut tinkiä astioista tai keittiövälineistä, vaan ollaan valittu just ne meille parhaiten sopivat jutut. Mitä tulee kotiin ja keittiöön, mä olen kyllä välineurheilija :D

Tähän kattaukseen käytin siis uusien Niittyjen ja Sahramien lisäksi mun Satumetsiä ja Essence-laseja Iittalalta. Täydensin kattausta vielä Arabian tarjoiluastioilla ja kastikekaatimella. Tuli jotenkin hirveän keväinen olo näistä KoKon uusista väreistä, ja ruoaksikin tuli kokattua jotain melko terveellistä ja kesäisen kevyttä. Turskaa, salaattia ja tämänhetkistä ehdotonta suosikkilisukettamme, bataattiranskalaisia tsatsiki-kastikkeella.

Tekin saatte nyt mahdollisuuden ihanaan kattaukseen ja kivoihin astiakaapin täydennyksiin. Nimittäin Arabialta on luvattu pieni kilpailu Mungolifen seuraajille! Osallistuaksenne kilpailuun toivoisin teidän kommentoivan tähän postaukseen kertomalla, mikä tai mitkä ovat teidän lempivärit jo melko lailla legendaarisesta Koko-sarjasta? Vastaajien joukosta arvon voittajan, joka saa valita 150 euron edestä Koko-sarjan tuotteita :)

Pages