Ladataan...
Mungolife

Onneksi olkoon kaikki eilen ylioppilaslakin päähänsä ensi kertaa pukeneet, ja erityisesti oma siskoni, jonka ylioppilaaksi tuloa juhlistettiin eilen :)

Sisko ja sen sekopääsisko. Jannan ilme kertoo kaiken kuvaustilanteesta :D

Lisää kuvia eiliseltä on tiedossa illalla tai huomenna, kun tänään ei ole mitään lepoa tunnettu, vaan koko päivä on kulunut kuvaushommissa erästä kivaa TV-mainosta kuvaillessa :)

Siskolla päällä mun Valentinon korkkarit ja Chi Chi Londonin ihana mekko! Mulla päällä siskon huppari. Reilu jako I would say... Muistakaa kaikki illalla tsekkaa Unelmien Pelikirja telkkarista. Yksi ehdottomasti suosikkielokuviani viime vuosilta, pakko taas tänään ansaitusti pitkän kuvauspäivän päätteeksi hypätä sohvan nurkkaan oman kullan kainaloon mutustamaan juustoa ja katsomaan ihanaa sekopäistä elokuvaa :)

Ihanaa sunnuntaita söpöläiset! ♥

P.S. Viihdytykseksi, tässä oma kahdeksan vuoden takainen YO-kuvani. Kiitos koko maailmalle menneiden vuosien tuomasta muutoksesta :D

Translation:// My sister graduated yesterday. It took me eight years down the memory lane... Thank God for these years that have gone by.

Ladataan...
Mungolife

*Postauksen mekko saatu blogin kautta Gina Tricotilta*

Huomenta! Oonpas mä tulessa, kun asupostauksia tulee harva se päivä! On kyllä ihanaa tuon dissetauon jälkeen olla takaisin blogin puolella :) Tänään mun on pakko kertoa teille mun uudesta mekkorakkaudesta, jonka tapasin eräässä Gina Tricotin lanseerauksessa. Ginalta tuli nimittäin tänään valittuihin kauppoihin ja nettikauppaan Exclusive -mallisto, josta itse ihastuin useampaankin vaatekappaleeseen. Tämä hempeä kukkamekko kuitenkin hurmasi minut täysin! Kaunis vaalea kukkakuvio valkoisella pohjalla on jotenkin tyylikkään rauhallinen, ja tuo mekon malli aivan ihanan tyttömäinen ja klassinen samaan aikaan. Olin nähtävästi niin rakastunut mekkoon, että sain omani Ginalta lahjaksi, eikä sen jälkeen ole tarvinnut miettiä, mitä puen siskoni ylppäreihin lauantaina! :) 

Tuo Exclusive-mallisto on hieman Ginan normihinnoittelua hintavampi, mutta kyseessä on mallisto, jossa on ihan täydellisiä tuotteita kesäjuhliin, ja ne on valmistettu todella laadukkaista matskuista. Tuo mun mekko on hurjan painava ja livenä vaan ihan yksinkertaisesti upea! Helma on hieman pidempi takaa, ja mekko asettuu kauniisti. OVH tälle on 99 euroa, ja tosiaan saatavilla mm. nettikaupasta. Jos joku kevään valmistuja on vielä ilman mekkoa, niin kipinkopin Ginalle :)

 

Sain tekosyyn pukea mekon päälle kun olimme kauniissa Tallinna maisemissa maanantaina, ja varmasti aika lailla samalla combolla suhailen ympäriinsä lauantaina. Ihan kiva julkaista nämä kuvat etukäteen; joku saattaa saada inspistä pukeutuiseensa ja vaikka ei saisikaan, niin minulla on varmaan lauantaina sen verran kiire, että ihan hyvä saada nämä kuvat etukäteen napsittua. Kengät joku saattaa tunnistaa mustien nauhakenkien kaksosiksi ja kyllä, nämäkin ovat Lontoon kenkäsekoamisen tuloksena. Ihastuin näihin korkkareihin niin palavasti Lontoossa, että oli pakko saada ne molemmissa väreissä. Rakastan tässä Ginan mekossa sitä, että tuo kuvio sallii niin monenlaiset asusteyhdistelmät. Tässä toimii villimmätkin värit, musta, nude, burgundy, pinkki, roosa ja vaikka vihreäkin. Itse päädyin tällä kertaa yhdistämään siihen beigen ja burgundyn. Tuota laukkua ette olekaan nähneet aikaisemmin, vaikka se minulla onkin jo muutaman viikon ollut :) Kävin eräällä kaverikirpparilla joskus huhtikuun lopulla, ja sieltä bongasin tuon upean Samujin clutchin kauniissa tummasa burgundyssa ja kun hintaakin sille jäi vain 30 euroa, ei se todellakaan hirvittänyt :) Laukku sopii musta tosi kauniisti tuohon mekon kukkakuvioon.

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? Ja tuosta mekosta? 

Oletteko te ehtineet ihastua jo Ginan Exclusive malliston herkkuihin? 

Pages