Ladataan...
Mungolife

SUNNUNTAI. Tää viikonloppu meni ohi ihan humps vaan ja ihmeteltiin tänään miehen kanssa yhdessä autossa, että onko oikeesti muka sunnuntai. No eipä siinä, mukava viikonloppu takana ja kiva lähteä uuteen viikkoon, joka ei ole onneksi yhtä kiireinen kuin edellinen. Sen sijaan seuraavat kuusi viikonloppua tulee olemaan täynnä ohjelmaa, mutta aivan mielettömän kivaa ohjelmaa :) En melkein malttaisi odottaa! On viikonloppua lukioystävän kanssa, viikonloppua rakkaan ystäväni kanssa, työreissu Helsinkiin ja ystävien kanssa näkemistä, ulkomaanreissua miehen kanssa, polttarireissua mahtaviin polttareihin ja Tampereen reissua! Näiden jälkeen on jo melkein kevät, joten kyllä tässä on ihan älyttömän hyvällä tuulella tämä mimmi. Se siitä "muutetaan vaan Kuopioon, niin ainakin elämä rauhoittuu" -ajatuksesta :D Eilen yläaste-aikainen ystäväni oli käymässä Kuopiossa ja houkutteli meidät mukaan Rauhalahteen katsomaan 90's iltaa, joka oli kyllä aikamoinen kokemus. Lähdimme onneksi hyvään aikaan kotiin ja saatiin univelkoja vähän kiinni. Tänään ollaan pyöritty mun poikien kanssa aamupäivä työhommissa kuvailemassa, kävimme ystäväpariskunnan kanssa kylässä ja Matkuksessa pyörähtämässä! Jeeeee, mä löysin hyvää sushia Kuopiosta, ja nyt istun täällä ihan tyytskärinä napa täynnä sushia sohvalla naputtelemassa postausta :) Benkku makaa tyytyväisenä pedissään tuhisemassa tapahtumarikkaan päivän jälkeen, telkkarissa pyörii Netflix ja mies surffailee netissä kaikkea epäolennaista. Ihanan tylsän rauhallinen sunnuntai-ilta ♥

Useimmiten tulee kuvattua asuja, joissa on jotain vähän kivempaa, tai muuten vaan tosi onnistuneita asuja. Tänään halusin kuvata teille ihan vaan tällaisen sunnuntaisen todella tylsän asun, jossa ei ole kyllä mitään tyylikästä, erikoista tai kovin kaunistakaan. Mutta tällaisissa asuissa sitä tulee sitten vietettyä ihan oikeesti nää sunnuntait ja muutki kiireiset tai muuten vaan rennot päivät. Borderline spurgun näköisenä, kun neule pilkottaa sieltä täältä, ja mikään ei sovi yhteen. Mutta toisaalta, ei kaiken aina tarviikaan sopia :) Tänään oli jotenkin hirveen kylmä, vaikka mittari ei näyttänytkään kuin -1. Jotenkin sellainen kostean tuulinen keli, ja teki mieli vaan käpertyä mahdollisimman lämpimiin vaatteisiin. Asu ei todellakaan ollut suunniteltu "nämä sopii yhteen" vaan "mä haluan tän paidan kun se on lämmin, ja tämän takin kun se on pehmeä ja nämä farkut kun ne on mukavimmat. Näillä mentiin :)

Asun uusi osa on nämä bootsit (linkki Ellokselle), jotka tilasin tuossa pari viikkoa sitten. Mulla on joo Uggit, mutta tässä on menty Kuopion päässä aika sellaista viikko -30, viikko +2 meininkiä, että vähän väliä on vaan tosi kosteeta, enkä halua tappaa Uggejani. Onhan mulla saappaita ja bootseja, mutta tässä koiranpentuarjessa ja kiireisessä perusarjessa kaipasin sellaisia step in -bootseja, joilla olisi helppo juosta Benjin kanssa ulos monta kertaa päivässä. En edes muista mitä mä sieltä Ellokselta etsin, kun törmäsin näihin bootseihin. Ulkoa veden ja kosteuden kestävät, sisältä vuoratut lämpöisen pehmeäksi. Juuri sitä mitä halusin. Normaalisti näissä riittää ihan vaan ohkanen sukka, mutta tänään oli kyllä niin vilukissa-päivä, että villasukat oli must. Jo ihan sisällä oloa silmällä pitäen. Ihan "turha" hankintahan nuo sinänsä on, koska onhan mulla mun rokkibootsit, ja niihin voisi iskeä villasukat väliin, tai sitten ostaa Huntereihin paksu sukka, mutta no, talvibootsit näissä olosuhteissa on melko perusteltu kuitenkin :) Ja tässä viikon aikana ne ovat jo todistaneet, että kyseessä on erittäin mukavat ja sääolosuhteisiin sopivat popot. Suosittelen lämpimästi.

Bongasin meidän lopetettuja aterimia Tori.fista, ja myyjä sattui asumaan Leppäviralla tässä melko lähellä, niin kävimme tänään noutamassa uusia aterimia. Samalla bongasimme tämän kauniin vanhan kirkon, joten kerrankin olisi kuvissa jotain muutakin taustaa kuin kotipihan lähiympäristö. Pahoitteluni viime aikojen tylsistä taustoista asukuvissa, tällä aikataululla on vaan hankala suunnitella mitään kuvauksia jonnekin keskustaan, ja siellä tulee liikuttua oikeastaan useimmiten vasta pimeän tullen. Oon tässä seurannut ihan huuli pyöreenä teidän vastailuja toivepostaus-kyselyyn (lähes 1500 äänestäjää, huhh!), ja huomenna julkaisen sitten tulokset :) Aika selkeä TOP3 siellä on, mutta voisinpa toteuttaa näin tässä lopputalven ja kevään aikana pikkuhiljaa niistä varmaan isommankin osan. Lähiaikoina on ainakin meikkipostauksia tulossa muutama hassu, tilasin nimittäin tuossa taannoin pari meikkipakettia ulkomailta, ja voi pojat, olen aivan onnessani täällä muutamasta uutuudesta. Pakko jakaa teillekin suositukset niihin, pari ihan ehdotonta kevään hittituotetta mielessä!

SWEATER - Zara

JEANS - Zara

BOOTS - Ellos (Affiliate Link)

JACKET - Amber

BAG - Alexander Wang

ON MY LIPS - Too Faced Melted Peony

Sellaista tällä kertaa, mitäs tykkäätte vapaa-ajan rennosta asustani?  

Ladataan...
Mungolife

TOIVEPOSTAUKSISTA JA TORSTAISTA. Hellurei hei! Eilinen meni kuin siivillä, kun ja tänään on kyllä aiheuttanut melko suurta hymyä se, että on perjantai :) Näin päivätyöt aloitettuani olen kyllä ihan eri tavalla oppinut arvostamaan viikonloppuja, ja perjantaissa on melkoista suuren juhlan tuntua usein. Minähän siis tykkään töistäni kovasti, mutta nyt kun ensimmäistä kertaa vuosiin joutuu aina miettimään aikatauluja paljon tarkemmin ja jättää kaikki vapaa-ajan erikoisemmat jutut viikonlopulle, on perjantaissa se oma fiiliksensä :) Viikonloppusuunnitelmiin kuuluu blogihommien lisäksi luistelu, sulkapallo ja toivottavasti leffa-ilta, mutta tänään ajattelin juhlistaa palkkapäivää ja viikonloppua muutamilla drinkeillä tyttöjen kanssa! Ensi viikolla rakkain lukioystäväni tulee viikonlopuksi Kuopioon, ja sen jälkeen alkaa kyllä aikamoinen härdelli. Ystävänpäivä-viikonloppuna on näillä näkymin myös kyläläisiä, ja sitten neljä viikonloppua putkeen ollaan menossa milloin missäkin. Siksi tästä viikonlopusta kolmin kotosalla tullaan varmasti ottamaan kaikki irti!

Kuvituksena postauksessa eilisiä Instagram-kuvia, kun oli pakko taltioida isojen lumihiutaleiden koristama olemus ja uusi lompakko, joka korvasi kadonneen Balenciagani :) Siskoni kävi hakemassa tuon Della Margasta minulle, ja postitti samoin tein Kuopioon, niin ketutti hieman vähemmän lompakon menetys. Onneksi lähes kaikki kortitkin on nyt uusittu, joten ei olo ole ihan yhtä tyhmä poikaystävältä viikkorahaa pyytäessä :D

Eilinen meni töiden jälkeen palaveeratessa, Benkun ja murun kanssa asioilla pyörähtäessä ja illalla treeneissä hyppiessä. Siinähän ne arkipäivät meneekin, välttämättömien ja tärkeiden juttujen selvittämisessä ja edistämisessä.

Tämän postauksen tarkoituksena ei kuitenkaan ollut kertoilla mun paikasta toiseen säpisemisestä, vaan laittaa palloa teille. Kyselin teiltä aiemmin, mistä te haluaisitte blogissa lukea. Vastauksia kertyi aikamoisesti, ja keräilin eilen kasaan ne, joista voisin kuvitella tekeväni postauksia :)

Loinkin teille tuossa äänestysmahdollisuuden, jotta voisitte äänestää, mikä teitä eniten kiinnostaa. Käykääs siis naputtamassa suosikkinne! Toteutan tässä lähiviikkoina 3-5 näistä postauksista, ja vaikka tuossa rajoituksia ei saanutkaan päälle, niin äänestäkää 3 suosikkianne, ei enempää!!

// Create your own user feedback survey

Jos ihmettelette tiettyjen toiveiden puuttumisen, siihen on ihan selkeät syynsä:

Raha-asiat - En halua enkä aio puhua raha-asioista blogissa. En edes mistään rahankäytön vinkeistä tai mistään muustakaan taloussuunnittelusta. Minä laitan jokaisesta palkasta osan säästöön, maksan laskut ja muut välttämättömät menot ja loput jää käyttöön mihin itse halajan. Tämän enempää en aio asiaa avata.

Laukkukokoelman esittely - Mulla on nyt mielessäni hyvin tarkka projekti siitä, mitkä laukut myyn ja mitkä aion tilalle hankkia. Tämän takia nyt ei ole oikea aika tuon esittelylle, vaan palaan siihen myöhemmin, jahka projekti etenee :) Ylipäätään kokoelmaesittelyt ei omasta mielestäni ole kovin mielekkäitä, niin myöskään kenkäkokoelmaa en omana postauksenaan aio esitellä.

Koti-esittely - Kuten olen jo sanonut useamman kerran vuoden 2015 aikana, kotini ei ole enää vain minun kotini, vaan myös mieheni koti. Vaikka mieheni onkin näkynyt blogissani ja sosiaalisessa mediassa harvakseltaan, ei se tarkoita, että haluaisimme meidän kotia, meidän henkilökohtaista yksityistä tilaamme "esitellä". Varmasti jotakin kivoja yksityiskohtia tulee näytettyä, mutta mitään esittelyä en aio tehdä, ennen kaikkea kunnioituksesta minulle rakkaimman ihmisen yksityisyyttä kohtaan. Vaikka itse saatoin itseni julkiseksi eläimeksi puolivahingossa 19-vuotiaana, en halua esitellä kotiamme. Tämän rajan luulisi kaikkien ymmärtävän.

Bucket List - En halua kertoa bucket listiani blogissa, sillä se on minulle todella henkilökohtainen asia.

Postaus työpaikasta / a week at the office - Kaikkien hullujen lukijastalkkereiden ja hatereiden vuoksi olen tullut elämässä sellaiseen pisteeseen, että en halua kertoa elämästäni enempää kuin pinnallisen merkkilaukut/meikit/vaatteet -puolen ja jättää tärkeät asiat blogin ulkopuolelle. Tämän asian olen sanonut jo useasti ja toivon, että valintaani kunnioitetaan :)

Videot - En halua luvata videoita, jos en niitä sitten toteuta. En usko, että tulen videoita tekemään, ainakaan kovin paljoa, sillä en yksinkertaisesti viihdy videokuvattavana enkä itse ikinä katso blogeissa videoita, ainakaan tuntematta yleensä pientä myötähäpeää. Tiedän, että vloggaaminen on supersuosittua, mutta en usko, että itseäni se millään lailla kiinnostaa. Tämän jätän vielä kyllä optioksi auki, mutta en missään nimessä lupaa tätä.

Innolla jään odottamaan äänestystuloksia, voitte käydä tuolla äänestelemässä viikonlopun ajan! Nyt kohti kotia ja pikkumonsterin kanssa lumikinoksissa hyppelemistä! :) Ihanaa perjantaita! ♥

Pages