Ladataan...
Mungolife

Näin joulukuun viimeisten päivien hiipuessa, tulee tietenkin pohdittua mennyttä vuotta ja kaikkea sitä, mitä se on tuonut mukanaan. 2016 on valehtelematta ollut elämäni paras ja onnellisin vuosi. En olisi koskaan osannut uskoa, että yhteen vuoteen mahtuu niin paljon onnellisia asioita, ja siksikin olen aivan uskomattoman kiitollinen kaikille korkeammille voimille siitä, että olen saanut kokea näin seesteisen, onnellisen ja hyvän vuoden. Toivon tietenkin, että 2017 on minulle yhtä hyvä, mutta 2016 jää kyllä historiaan minun osaltani elämäni onnellisimpana vuotena :)

Hyvä mennä hetkeksi takaisin vuoden 2016 kohokohtiin :) Niistä suurimpina on tietenkin olleet häiden lukkoon lyöminen ja positiivinen raskaustesti. Paljon muutakin on kuitenkin vuoteemme mahtunut..

TAMMIKUU:

Tammikuu alkoi uuteen perheenjäseneemme tutustumisella. Benji tuli taloon 24.12.2015 ja koko elämä tietenkin muuttui sitä kautta. Pieni pommimme on siis ollut meillä melko tasan vuoden verran enkä osaisi enää edes kuvitella elämääni ilman Benjiä. Meidän päivien piristys ja maailman uskollisin kumppani. Vuodessa Benji on kasvanut ja muuttunut hirveästi, hetken aikaa vaivannut merkkailukin on lähes täysin loppunut ja nykyään Benkku onkin yksi tottelevaisempia, seurallisimpia ja ihanimpia koiria, jotka olen koskaan tavannut.

HELMIKUU: 


Helmikuussa suuntasimme miehen kanssa ihan unohtumattoman ihanalle Islannin matkalle, jossa pääsin paijaamaan islanninheppoja, uimaan Blue Lagooniin ja tutustumaan tuon maan kauneuteen ja vieraanvaraisuuteen. Islanti oli yksi mieleenpainuvimpia matkakokemuksia kyllä kaikin puolin :) Helmikuu meni muutoin melko lailla kotona, töissä ja Benjiin tutustuessa.

MAALISKUU:

Maaliskuussa oli mm. unohtumaton kakkuepisodi, mutta onneksi moni muu leivontakokeilu onnistui! Opin vihdoin tekemään macaronseja ja niitä syötiinkin ahkerasti koko maaliskuu :D Maaliskuussa vaihdoimme myös automme pienestä urheiluautosta perheautoon. Tämä on ainakin minulle ollut yksi niitä pieniä vuoden kohokohtia, nimittäin rakastan citymaasturiamme ja sen mukanaan tuomia mukavuuksia :D En vieläkään halua hankkia toista autoa, vaikka senkin aika vauvan myötä tulee varmasti jossakin vaiheessa. Mazdamme onkin yksi vuoden parhaita hankintojamme.

Maaliskuun lopussa lähdimme Japaniin, ihastelemaan sakuraa ja ihmettelemään Tokiota. Japani nousi ihan heittämällä yhdeksi suosikkikohteistani ja voisin mennä takaisin milloin tahansa. Tokiossa ja Japanissa vierailu oli kauan unelmanani ja kun vihdoin pääsin sinne, ei maa todellakaan aiheuta pettymystä. Näin yhdeksän kuukautta vanhoja kuvia katsoessa ainoa ajatukseni on, että pliis takaisin sinne hetimmiten!

HUHTIKUU: 

Huhtikuun huippuhetkiä oli Kreikan matkamme, joka sisälsi loman Ateenassa ja rakkaan ystäväni häät Santorinilla. Oli upeaa olla ystäväni kaasona ja viettää kauniita ja romanttisia häitä upeissa maisemissa. On ihanaa, että sama ystävä on toinen kaasoistani ihan pian, tällä kertaa tosin aika paljon kylmemmissä maisemissa :D

TOUKOKUU: 

Toukokuu on kuvamateriaaleista päätellen ollut Benjin lempikuukausi. Jedi ja siskoni oli käymässä Kuopiossa ja koko toukokuun kävimme pitkiä pitkiä kävelyjä Benkun kanssa nauttien ykskaks ilmestyneen kesän lämmöstä! Ostimme asunnon ja keskityimme tuleviin haasteisiin sen suhteen.

Toukokuun muistettavin hetki itselleni oli miehelle järjestämäni yllätyssynttärit ja hänen täysin hölmistynyt reaktionsa. Hauska ilta ystävien kanssa ja ihana synttäriviikonloppu Helsingissä oli toukokuun parhaita päiviä :) Vuoden lempparikuvani on ikuistettu toukokuussa, kun olimme ulkoilemassa Jedin ja Benjin kanssa. Tämä kuva mielestäni kuvastaa hyvin sen, kuinka onnellinen ja iloinen oli vuosi 2016 :)

KESÄKUU:


Kesäkuussa suuntasimme Pariisiin, Brysseliin ja Lontooseen ja samalla juhlistimme Belgiassa parhaan ystäväni kolmekymppisiä. Viikon reissu sisälsi ehkä 100 km kävelyä, kun näytin miehelle Pariisia ja innostuneena ravasimme vanhoilla kotikulmilla Lontoossa. Kesäkuu huipentui juhannukseen ja kesäisiin keleihin Kuopiossa :)

Kesäkuussa onnistui myös vihdoin säiden puolesta miehelleni synttäriylläriksi hankkimani kuumailmapallolento, jossa pääsimme ihailemaan Suomen sinivihreitä maisemia ja nauttimaan skumppaa rauhallisessa kuumailmapallokyydissä.

HEINÄKUU:

Heinäkuu sisälsi uuden asuinpaikkamme auringonlaskujen ihailua, sisäänmuuttoa ja remonttihommia. Koska miehen kesälomalla halusimme myös reissuun, oli heinäkuussa edessämme loma Maltalla! Malta valloitti meidät ja oli aivan ihastuttava matkakohde kaikin puolin. Koko vuosi on sisältänyt upeita reissuja, omalla tavallaan Malta niistä yksi parhaista :)

Kohde, johon palaan milloin tahansa mielelläni myös uudelleen :)

ELOKUU: 

Elokuu alkoi vuoden parhaalla uutisella, nimittäin raskaustesti toisensa jälkeen näytti positiivista :) Tätä uutista sulateltiin useita päiviä, vaikka asia olikin odotettu ja ihana. Samaan aikaan remontoitiin vielä asuntoa, vietettiin omia synttäreitä ja serkun häitä ja nautittiin Kuopion kesästä. Elokuun lopulla ollut varhaisultra, jossa näkyi pienen pieni sydämensyke oli kyllä vuoden mieleenpainuvimpia kokemuksia.

Paras viikonloppu elokuussa oli kun paras ystäväni miehensä kanssa oli vierailemassa Kuopiossa ja pääsimme viettämään ihanan rauhallista ja mukavaa viikonloppua rakkaassa seurassa vauvauutisia iloiten :)

SYYSKUU: 

Syyskuu oli suoraan sanottuna selviytymistä. Nukuin välillä 16 tuntia vuorokaudessa ja yritin selviytyä jotenkin pahoinvoinnin ja väsymyksen sekä työkiireiden ristipaineessa. Pidimme raskautta vielä salassa ja se lisäsi aimo annoksen omia vaatimuksia syyskuuhun.

En muista juuri mitään syyskuusta, mutta syyskuun lopussa suuntasimme siskon kanssa Turkkiin ja samoihin aikoihin pahoinvointi ja väsymyskin alkoi helpottaa. Elämä alkoi taas hymyilemään :)

LOKAKUU:

Lokakuu alkoi Turkissa, ihaniin uusiin maisemiin tutustuessa. Kotiin palattuamme odotti nt-ultra ja maailman kaunein ja ihanin pieni ihmisalku siellä vilkuttelemassa tuleville vanhemmilleen oli kyllä vuoden todennäköisesti mieleenpainuvin hetki.

Lokakuussa juhlittiin Benjin synttäreitä ja loppukuusta suuntasimme Balille. Bali oli omalla tavallaan vuoden ihanin matka, ja vaikka emme lyöneetkään Bali-häitä lukkoon ja jouduimme ryöstetyksi, oli reissu yksi ihanimpia ikinä. Balin auringonlaskut ja rento lomamme siellä jäävät varmasti ikiajoiksi mieleemme.

Lokakuu päättyi pieniin teknisiin ongelmiin, kun puhelimeni oli varastettu ja läppärinikin sanoi sopimuksen irti, mutta loppuvuosi näytti senkin, että jokaisella pilvellä on tekninen hopeareunus, nimittäin nyt on sylissä paras läppäri IKINÄ ja puhelinkin aiheuttaa minussa edelleen joka päivä suuria ilon tunteita :)

MARRASKUU:


Marraskuussa nautimme ihanan lumisesta talvesta ja pääsimme vihdoin kertomaan kaikille vauvauutiset :) Mungobaby sai alkunsa ja on tuonut ainakin omiin päiviini niin iloa kuin tietoakin. Toivottavasti teillekin :) Marraskuun lopussa oli myös kauan odotettu rakenneultra, joka kertoi, että mahan asukkaalla oli kaikki kunnossa.

Heti rakenneultran jälkeen suuntasin vielä viimeiselle matkalle kauas Euroopasta, nimittäin marraskuun loppu meni Kiinassa. Kiina aiheutti pienoisen pettymyksen, mutta oli hyvin mielenkiintoista nähdä myös tämä minulle täysin uusi maa.

Marraskuun ikimuistoisin hetki oli kuitenkin vauvan ensimmäiset potkut, jotka tuntuivat kunnolla. Sen jälkeen bebe onkin möyrinyt tuolla ihan jatkuvasti ja aiheuttanut joka päivään lukemattomia hymyjä pienillä muistutuksilla olemassaolostaan.

JOULUKUU: 

Joulukuu alkoi Kiinassa ja jatkui lumisessa Kuopiossa Itsenäisyyspäivää juhlien ja pikkujoulukautta viettäen. Joulukuu on mennyt hieman ohi, kaikessa joulukiireessä ja hässäkässä, mahan pyöristyessä ja olon muuttuessa hieman tukalammaksi.

Joulukuun mieleenpainuvin hetki on ehkäpä vielä tulossa, mutta tähän mennessä olen nauttinut joulukuussa siitä, että olen saanut viettää miehen kanssa ihanan rentoja joulupäiviä kaksin, olemme saaneet kaikki hääjärjestelyt aika lailla uomiinsa ja olo on yksinkertaisesti onnellinen ja hyvä päivittäin :) Joka ilta olen käynyt nukkumaan onnellinen hymy korvasta korvaan. Maailman paras kainalo, tomeria potkaisuja mahassa ja Benji tuhisemassa vieressä. En uskaltaisi edes toivoa enempää.

-----

Vuoteen 2016 on mahtunut niin paljon ilon ja onnen hetkeä, etten usko elämän enää voivan tarjota toisen samanlaisen. On kihlautumista, vauvauutisia, asunnonostoa ja mielettömän monta reissua. On ollut aivan ihania ja korvaamattomia hetkiä perheen, Benjin, ystävien ja kavereiden kanssa. On ollut hyviä ruokia, ihania kokemuksia ja mahtavia rauhallisia hetkiä, jotka ovat koko vuoden parasta antia. Vuoteen on mahtunut monta ihanaa viikonloppuaamua, kun ainoa ajatus on ollut se, että olen niin kovin onnellinen :)

Olen päässyt tänä vuonna matkustamaan 11 maahan, joista viisi oli minulle ihan uusia tuttavuuksia. Vuoden 2016 aikana on tullut nähtyä niin Islanti, Japani, Turkki, Englanti, Ranska, Belgia, Viro, Malta, Indonesia, Kiina kuin Kreikkakin. Tänään lähdemme vielä kerran reissuun, nimittäin suuntaamme parhaan ystäväni ja hänen miehensä kanssa juhlimaan vuoden 2016 päättymistä Lontooseen! En malta odottaa. Kesällä ehdimme olla Lontoossa alle vuorokauden, mutta nyt ehdimme nauttia vanhasta kotikaupungistani muutaman päivän. Lontoo on ja pysyy kaikkien aikojen lempikaupunkinani, ja on ihanaa päättää meidän kahdenkeskiset aikuisten matkat (for now) nimenomaan Lontooseen. Paljon ihania suunnitelmia on tuleville päiville, ja eiköhän Lontoon ilotulitukset päätä tämän vuoden mitä parhaalla tavoin!

Sellainen vuosi tällä kertaa. En malta odottaa, mitä 2017 tuo tullessaan! :) 

Ladataan...
Mungolife

Helsingissä ei ole lumesta jälkeäkään, mutta onneksi ennen lähtöämme Kuopiossa oli ainakin lunta vielä jonkin verran. Ja onneksi säätiedotus lupaa, että uudenvuoden jälkeen saadaan lunta ja pakkasasteita. Otan niin paljon mieluummin valkoisen -10 C kelin kuin tällä hetkellä olevan tumman ankeuden. Ennen lähtöäni rikoin mun talvista pukeutumiskaavaani (musta, sininen, valkoinen ja harmaa) ja kokeilin asua, joka oli hieman värikkäämpi ja vaaleampi. Ja tykkäsin kovasti, enkä vähiten mun ihanan pikkumyytakkini vuoksi.

Viime Helsingin käynnilläni kävin pyörähtämässä COSilla ja löysinkin pari ihanaa juttua. Tuntuu, että viime aikoina COS on noussut kaupoissa yhdeksi suosikeistani Suomessa, ja käyn siellä aina Helsingin reissujen aikana. Näköjään ketjussa on avannut myös Turussa liikkeen, joskin itse olen onnellinen lähinnä siitä, että COSilta saa tilattua myös Kuopioon, tai no minne tahansa Suomessa! Mä oon jotenkin myöhään herännyt COSille, vaikka oon aina välillä sieltä jotain löytöjä tehnyt. Pakko kyllä kehua, että ainakin Helsingin liikkeessä saa aina ihan parasa palvelua, ja COSin vaatteet ovat löytäneet oman vaatekaappini lisäksi myös miehen vaatekaappiin. Rakastan sitä, että COSilta saa kivoja ja hieman erikoisia leikkauksia ja aina laadukkaista materiaaleista! Viimeisen vuoden aikana liike onkin noussut vaivihkaa ihan ykköskaupakseni, ja tänäänkin oli pakko heti hiipiä tutkimaan alennusmyynnit COSilla. Yhdet kengät viehätti mua jo normihintaisena, mutta jäin empimään niitä, vaikka ne kummittelikin mulle koko tämän ajan. Nyt ne oli -50 % ja kiikutin ne onnellisena kassalle. Löysin myös miesten puolelta iteselleni ihan superkivat housut, jotka esittelen mahdollisimman pian! Nyt kuitenkin asussa olisi esittelyssä viime reissussa mukaan löytynyt viinipunainen pikkumyytakki, jossa on ihana leikkaus ja isot taskut :)

En tietenkään tajunnut kuvata takkia ilman kaulahuivia, mutta siinä on tosi kaunis pääntie, simppelin kaulukseton viimeistely! Siis kaikin puolin täydellinen malli ja aivan ihana väri! Yhdistin takin tällä kertaa vaaleanpunertavaan mekkoon ja laukkuun ja beigeihin asusteisiin. Asu kuulosti mielessäni vähän hassulta, mutta jotenkin tykkään näiden värien yhdistelmästä kuitenkin tosi paljon! :) No, ehkä olen vain niin ihastunut tähän viininpunaiseen väriin, että tykkäisin siitä minkä tahansa kanssa juuri nyt! A-linjaisen takin paras puoli on se, että se menee nätisti tällä hetkellä vauvamahan kanssa, mutta toimii varmasti aivan yhtä ihanasti sitten normaalilla kropallanikin. Takki on muuten nyt -30% ja ainakin liikkeessä sitä oli muutama koko, vaikka verkkokaupassa on näyttänyt kauppa käyneen aika hyvin, ja kokoja ei juuri ole tarjolla.

Ajattelin, että mua harmittas nähdä viimeaikaisia hankintoja alennusprosenttien kanssa nyt joulun jälkeen, mutta eipä oikeastaan. En jotenkin osaa harmitella sitä, että olen maksanut jostakin täyden hinnan, koska harvoin löydän mitään todella itseäni miellyttävää aleista. Yleensä ostan kyllä heti sen mitä oikeasti haluan, ja jos se jää hankkimatta, en sitä halua alehinnallakaan, ellen anna itseni sokaistua alesta.

Tänään oli sikäli poikkeuksellinen alepäivä, että tein muutaman ihan mahtavan löydön! Niitä COSin kenkiä olen tuijotellut jo pidemmän tovin, ja niiden löytäminen -50 % hintalapulla oli ihan mahtavaa. Löysin myös Stockan Burberryn puolelta aivan ihanan uuden löydön tänään alesta, ja joululahjarahat on virallisesti käytetty. And then some :D Emmekä ole ehtineet vielä edes reissun päälle. Hupsista. No, palataan niihin uusiin löytöihin myöhemmin :)


COS takki (tämä, tykkään myös *tästä ja *tästä)
STEVE MADDEN saappaat (*nämä beigenä, tykkään myös *näistä ja *näistä)
SAMSOE SAMSOE mekko (tämä, tykkään myös *tästä ja *tästä)
CHLOE Drew laukku (*tämä, tykkään myös *tästä ja *tästä)
ACNE Canada huivi (tykkään myös *tästä ja *tästä)

Mitäs te tykkäätte asusta ja väriyhdistelmästä? :)

Pages