Ladataan...
Mungolife

Eräänä harmaana päivänä Tokiossa, laitoin illalliselle aivan ihanan uuden Odd Mollyn mekkoni. Mekossa yhdistyy ihana henkäyksen hento kangas, kaunis malli, joka jättää kengille mahdollisuuden loistaa ja söpö kuviointi, joka on aika lailla ominaista Odd Mollylle. Valitettavasti mekko ei päässyt ihan loistoonsa Tokiossa, kun näitä kuvia sai ottaa aikamoisessa harmaudessa aruginon piilouduttua meiltä.

Ei anneta epäonnistuneiden kuvien häiritä, sillä asu se on tämäkin, ihan samalla tavalla kuin muutkin. Mekko (*linkki Nellyn sivuille) on mielestäni todella ihana kesämekko, jonka kunnon käyttöä lämpimillä keleillä odotan jo innolla! Kesän odotus on muutenkin jo aika lailla huipussaan, sillä muutto uuteen, omaan kotiimme tulee olemaan heinäkuun alussa, ja kesäkuussa on vuorossa taas ihan mahtava reissu :) Juurihan mä palauduin Japanista, ja nyt olen tämän ilmestymisen aikana jo Kreikassa. Ei ole paljon tahti tässä keventynyt reissaamisen suhteen, mutta kai sille on vain niin erinomaisen hyvä aika nyt. Jos nyt joskus tulevaisuudessa meille suodaan perhe, niin sitten voipi olla, että suurkaupunkilomat ja muutkin on hieman hankalempia lasten kanssa järjestää. Näin lapsettomina, nuorina ja energisinä on helppo matkustaa ja nauttia eri paikoissa mitä parhaimmassa seurassa.

Kesällä tosin halutaan varmasti viihtyä myös Helsingissä ja Kuopiossa, uudessa kodissa on ihana pikkupiha, jota mielellään laittaa kauniiksi ja viettää siellä aikaa Benjin kanssa :) Ei muuten edes kirpaise kirjoittaa Benjistä, vaikka tätä kirjoittaessa lähtö on jo ihan korvilla. Ennen Japania olin ihan painajainen ja ihan hajalla ajatuksesta siitä, että Benji jää viikoksi ilman meitä. Se meni niin hyvin, että nyt ei ole mitään pelkoa jättää pikkupaholainen äitini ja siskojeni hoiviin, tai no oikeastaan Jedin hoiviin. Jotenkin tuntuu, että Benji mahdollisesti nukkuu koko toukokuun tällaisen viikon kyläilyn jälkeen :D

Hassua katsoa tätä tukkaa vielä näissä kuvissa, vaikka ihan kivaltahan tuokin näytti. Halusimme kokeilla tuhkaisempaa tyyliä viimeksi, mutta se ei ehkä ollut se toimivin ratkaisu minulle. Mulla on tosi paljon keltaista pigmenttiä, niin tukassa kuin ihossakin, ja vaikka tukkani kuinka värjätään ja sävytetään, se alkaa punertaa ja kellertää jossakin vaiheessa. Siihen rinnalle tuhkaiset pidennykset näyttää helposti liian tuhkaiselle ja erottuu joukosta liikaa. Tällä kertaa Johannan tuolissa tukkaan tuli selkeästi lämpimämpiä sävyjä latvoihinkin asti ja tummempi tyvi. Tykkään uudesta väristä valtavasti ja mieskin kommentoi heti, että nyt on kyllä paras väri mitä on ollut :)

Postauksen armyvihreät hapsukengät on alelöytö River Islandin valikoimista ja täydentävät mielestäni tuota mekon väritystä erinomaisen sopivasti! Ai että mä odotan jo tätä Kreikan reissua ja sitä, että toivottavasti tulen hieman päivittyneempänä takaisin!

Odd Molly mekko
River Island kengät
Chloe Drew laukku

Mitäs tykkäätte asusta? :)

Ladataan...
Mungolife

Tästä se lähtee, reissumme Ateenaan ja Santorinille!

Tällä kertaa reissun ajaksi on ajastettuja postauksia ja varmasti moikkaan paikan päältäkin, sillä aikataulumme ei ole niin täyteen ähkätty kuin Japanissa :) Tuntuu ahdistavalta jo ajatella tätä lentoa, kun eilen istuin eilen ensin viisi tuntia töissä, sitten viisi tuntia autossa ja sitten vielä melkein viisi tuntia Johannan penkissä. Sanotaanko vaikka niin, että istumalihakset on kyllä kokeiltu :D Mutta, eiliseltä on muistona hauska automatka poikieni kanssa Helsinkiin ja uusi, ihan täydellisen värinen tukka, kiitos taas vaan Johannalle, joka on ihan velho!

Nyt joka tapauksessa elämäni ensimmäistä kertaa kohti Kreikkaa ja viikonlopuksi Ateenaan!

Pages