Ladataan...
Mungolife


*Julisteet saatu kaupallisella yhteistyöllä Desenio.filta ja arvonta on järjestetty yhteistyössä Desenion kanssa*

Hellurei! Olen viime aikoina kertoillut hieman tauluhaaveista seuraavaan kotiin, ja juuri kun laitoin edellisen arvonnan voittajalle viestiä, niin ajattelin että olisi aika seuraavalle? :) Kuinka moni teistä on kuullut Deseniosta? Kyseessä on julistekauppa, josta saa upeita julisteita ja tauluja jokaiseen makuun ja tarpeeseen :) Sain mahdollisuuden valita kaupasta muutaman eri julisteen, ja valitsinkin meille meidän sisustukseen sopivia juttuja jo tässä vaiheessa. Ne ovat hieman väliaikaisilla paikoilla odottamassa muuttoa nyt, mutta tuovat kyllä joka päivään hieman iloa ja hyvää mieltä. Mun tilaukset oli pukeutumishuone- ja kultapainotteisia, mutta julisteita löytyy tosiaan joka lähtöön. Mun suosikki kaikista julisteista on tuo upea kultainen maailmankartta, jolle olen jo keksinyt paikan tulevassa kodissamme. Nyt se pitää paikkaa kultaisen tuolin yläpuolella olkkarissamme, ja muistuttaa ikuisesti vaivaavasta wanderlustista :)

Iso kultasävyinen vuosikalenteri on toinen suosikkini. Halusin ison ja näyttävän kalenterin, josta olisi helppo tarkistaa päivämäärät ja jonka päälle voisi tarvittaessa lätkiä post-it lappuja. Tämä on muuten ihan älyttömän kovassa alessa nyt!

Iso juliste, jossa on leidejä iltapuvuissa tuntui erittäin sopivalta vaihtoehdolta pukeutumishuoneeseen, joten se koristaa suurimmassa koossa nykyistä pukeutumishuonettani :)

Ja totta kai näitä söpöjä meikkipöydän koristeita piti myös saada muutama! Kynsilakkapullo ja hajuvesi pääsi jo kehyksiin, näiden lisäksi mulla on huulipuna-kuva, mutta se odottelee vielä kehyksiä :)

Tilaukseni jälkeen on tullut aivan upeita uusia muoti-aiheisia julisteita, jotka ovat aivan mielettömän kauniita! Suosittelen tsekkaamaan!

Nyt on vähän tällaisia epäselviä lähikuvia, koska ollaan jo alettu pikkuhiljaa pakkaamaan ja täällä on aikamoinen kaaos muutenkin. Desenion sivuilla on ihania kollaaseja, joista voi inspiroitua. Halusin jakaa teidän kanssa neljä suosikkiani.

 

 

Tuo sinikultainen maalausmainen juliste on aivan upea, mutta valitettavasti meille se ei sovi värimaailmaan yhtään. Muuten se olisi jo varmaan yksi niistä, joita täällä esitetään :)

Jos olette etsineet kultaisia ohuita kehyksiä, niin suosittelen tutustumaan Desenion valikoimaan. Itse nimittäin yritin pitkään etsiä täydellisiä kultaisia kehyksiä, joissa olisi ohuet reunat, ja vihdoin löysin ne vahingossa selatessani tuota julistevalikoimaa.

Desenio halusi lahjoittaa myös lukijoilleni upeita koristeita kotiin, ja näinpä sain mahdollisuuden järjestää teille arvonnan!

Tuossa yllä on omat suosikkikollaasini näistä Desenion inspiraatio-kollaaseista. Kun jaatte tämän postauksen kommentteihin oman suosikkinne, voitte voittaa sen omaksenne! (max. 5 julistetta) Linkittäkää siis täältä oma suosikkikollaasinne ja kertokaa, miksi juuri se sopisi teidän kotiin :) Arvonta on voimassa tämän viikon loppuun asti!

Ladataan...
Mungolife

Lupasin edellisessä pähkinäpostauksessa teille herkullista pähkinäreseptiä, ja täältä pesee. Arvatkaa muuten mitä? Tää on helpoin resepti, jonka tiedän, mitä tulee herkullisiin jälkkärikakkuihin! Ja tää on kyllä jokaisen juustoista, punkusta ja pähkinöistä tykkäävän lempijälkkäri, ainakin pitäisi olla. Ohjetta voi muokata mielensä mukaan niin paljon kuin haluaa, ja siinä ei tarvii tuskailla jauhojen mittailun ja kakun nousemisten kanssa. Lisäksi sen tekee n. vartissa. Ihan alusta loppuun :) Mikä on tämä ihme?

Se on juustopähkinähunajakakku by Mungiz!

TARVITSET:

Brie-kiekon (iso tai useita pieniä), näitä saa aika lailla kaikista hyvin varustelluista supermarketeista.
Pähkinöitä oman makusi mukaan tai vaikkapa iso pussillinen Enjoy Mixiä toimii hyvin
Juoksevaa hunajaa
Viikunoita

(tai vaikka kuivatuja papaijoita, ananaksia, kuivattuja viikunoita, omenoita mitä ikinä nyt mieleen tuleekaan)

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Iske leivinpaperille juustokiekko (tai -kiekot), kasaa päälle kukkurallinen pähkinöitä (mä käytin pekaaneja, parapähkinöitä ja saksanpähkinöitä) ja kaada koko komistuksen päälle reippaasti hunajaa. Iske uuniin n. seitsemäksi minuutiksi ja ota pois. Juuston pitää muuttua hieman pehmeämmäksi, mutta se ei saa olla liian kauaa uunissa, ettei siitä tule liian valuvaa. Siirrä kakkuvadille ja noh, se on siinä :) Vaikeaa, eikös? No okei, mä koristelin vielä tuoreilla viikunoilla päälle. Pähkinät sopivat brie-juustoon kuin nenä päähän ja koko komeuden tekee vielä herkullisen makeaksi hyvä laadukas hunaja. Siihen vielä kahvin sijaan mieluummin punkkulasit kouraan ja well, ei siihen sanoja tarvita. Hyvää on! 

Kaiken lisäksi se on pirun söpö!

Nyt voi jokainen peukalo-keskellä-kämmentä kotikokki onnistua jälkkärissä, I promise!

Hintaa tuollaiselle tulee n. 15 euroa, pähkinät on ehkä viitisen euroa moiseen, ja brie-kiekko on n. 10 euron pintaan, jos kyseessä on tuollainen isompi brie. Pienempiä, kahden hengen kakkuja, saa tästä ihan helposti, nimittäin brieta saa yleensä pieninäkin kiekkoina kaupasta helposti!

Ei muuta kuin kokeilemaan!

Psst! Kiitos paljon taiteilijoille yhteydenotoista ja vinkeistänne edelliseen postaukseen! Löysimme täydellisen tekijän meidän alkuperäiseen tauluideaan ja kaupanpäälliseksi löytyi niin kauniita tauluja, että samaan syssyyn tämän alkuperäisen ideamme kanssa tilasimme toiselta upealta taiteilijalta olkkariimme ihanan taulun. Tästä lisää vielä tässä kesän aikana jahka projektit etenee, mutta kiitos kaikille, jotka ehdotitte hienoja vaihtoehtoja! Palaan kommentteihin illemmalla, nyt on pakko syödä (lounas) ja siirtyä hommiin. Illalla saatan ehtiä vielä asukuviakin laittamaan, lukijoiden toiveita on täällä valmiina odottelemassa :)

Pages