Ladataan...
Mungolife

Tuossa synttäripostauksissani vilahti jo eräs ihana uusi koru.. Nimittäin tänä vuonna ostin itselleni synttärilahjan pienessä mustassa boksissa. Helmikoristeltu Chanelin rintaneula on pitkään ihastuttanut ja olen moista etsinyt ahkerasti eri Chanel-ryhmissä, PurseForumissa ja missälie. Ostin yhden rintaneulan, joka oli mielestäni nätti, mutta sen kanssa ei mennytkään ihan nappiin. Joku tarkkasilmäinen lukija talvella huomasi, että se näyttää epäaidolta, ja kun rupesin tarkemmin kyselemään kuittia myyjältä, ei siitä ollutkaan alkuperäiskappaletta. Rintaneula taisi olla aito, joskin erityismallistoa. Kuittihomman kanssa meni sen verran säädöksi, että päätin kuitenkin palauttaa rintaneulan myyjälle, sillä koko kaupasta olisi aina jäänyt hieman epäilyttävä maku. No, rintaneula on ollut siis ostoslistalla ja oon yrittänyt etsiskellä aika klassista helmikoristeltua rintaneulaa. Kyselin suomalaisesta Chanel-ryhmästä hyvin samannäköistä rintaneulaa ja kun sieltä ei löytynyt myynnissä sellaista, kyselin Della Margasta, josko siellä olisi jotain kivoja rintaneuloja. Sainkin kuvan kaikista rintaneuloista (palvelu pelaa kyllä Della Margalla!), mutta niissä ei ollut miellyttäviä. No, ajattelin, että hankinta jää tuonnemmaksi. Pari päivää myöhemmin Della Margan myyjä laittoikin viestiä, että heille saapui aamulla vielä tällainen klassikko ja kuva liitteenä. Ja siinä se oli! Juuri sellainen kuin halusin!


Valitettavasti Della Marga ei toimita postitse, mutta onneksi äitini oli juuri tulossa Helsingistä Kuopioon, joten ei kun rahaa äitin tilille ja äiti nappasi tuon mukaansa tänne tullessaan! Vähän "sika säkissä" tuli ostettua, kun ostin tämän vain Della Margan lähettämien kuvien perusteella, mutta jo ennestään todella korkeat odotukseni ylittyivät laatikon avatessani :) Ihana! Sopii niin arki- kuin juhlakäyttöönkin ja värikin on erikoinen vaalea kulta, joka näyttää monessa valossa hopealta. Sopii siis aivan kaikkeen!

Nyt on siis rintaneulan metsästys saatu onnellisesti päätökseen ja mitä upeimmalla kaunottarella! Mulla on tän käytön suhteen jo muutama visio, katsotaan, miltä ne käytännössä näyttää. Jotenkin ehkä kaipaisi tohon kaveriksi vielä isompaa metallista rintaneulaa. Katsotaan, löytyykö sellainen joskus samaan korurasiaan asumaan.

Mitäs te tykkäätte tästä? 

Ensimmäisiä asukuvia tämän kanssa tulossa lähipäivinä!

Ladataan...
Mungolife

Synttäriasu olikin jo esillä noissa edellisissä kuvissa, mutta kun en siitä sen kummemmin kirjoitellut, ajattelin tässä samalla jakaa asun tiedot ja kertoilla tämän hetken kuulumiset. Viimeisiä päiviä tosiaan viedään Kuopiossa ja perjantaista ensi viikon puoleen väliin olen ajastanut blogiin muutaman postauksen muuttomme ajaksi. Live-kuulumisia päivittelen varmasti Instagramiin ja storyihin siellä (@mungoanna), mutta blogista pysyn hetkellisesti pois, nimittäin on varmasti muutenkin kädet täynnä, kun mies palaa vähäksi aikaa töihin ja mulla on koko omaisuuden purkaminen siellä päässä edessä. Talossa, jossa ei ihan kaikki remppahommatkaan ole vielä valmiita :D Kiva viikko tulossa siis, onneksi on äiti apuna!

Muutto on hiipinyt ajankohtaiseksi ihan ykskaks, mutta ei oikeastaan edes ihan hirveästi ahdista. Ollaan aika hyvällä mallilla sen suhteen ja siellä päässä odottaa läjäpäin kivoja harrastuksia Danten kanssa. Lisäksi mulla on tulossa työrintamalla kivoja juttuja tässä syksyn aikana, ja odotan jo innolla kaikkia uusia haasteita, mitä lähiaikoina on tapahtumassa. Oon vihdoin toteuttamassa erästä pidempiaikaista unelmaa ja paljon suunnitelmia tulevan varalle on mielessä. Suoraan sanottuna sillä lailla tää muutto on tullut vähän huonoon aikaan, kun on virtaa ja ideoita vaikka millä mitalla ja oonki salaa iltaisin tehnyt kaikkea kivaa yömyöhään, sen jälkeen kun ollaan lopetettu päivän osalta pakkaaminen.

Mä oon muutenkin sellanen tyyppi, että innostun helposti jostakin. Saatan jauhaa mielessäni asiaa vaikka kaksi vuotta, sitten ykskaks aika tuntuu oikealta sen aloittamiseen ja sitten pitääkin tehdä kaikki ryminällä. Samaan aikaan kun olisi oikeasti kiireistä hommaa, löydän itseni toteuttamassa jotakin pitkäaikaista unelmaa, jonka toteuttamisessa ei ole väliä tekeekö sen nyt vai kuukauden päästä. Fiksua, eikö? Toisaalta, vaikka sellainen puuhailu aiheuttaakin ehkä suurempaa kiirettä kiireisimmille tekemisille, niin saan niistä valtavasti inspiraatiota ja energiaa. Jotenkin on helpompi ja kivempi suhtautua niihin arjen kiireisiin juttuihin kun samalla tietää, että on panostanut johonkin asiaan, mistä itse on hetken jos toisenkin jo haaveillut :)

Mutta niin, palataan niihin juttuihin sitten kun niiden aika on. Nyt mä yritän sammuttaa mielestäni kaiken ylimääräisen ja miettiä vain muuttoa muuttoa muuttoa. Tosin, huomenna meillä on hieman syytä skoolata, mutta muutoin pari seuraavaa päivää menee muuttaen. Oon jättänyt itselleni tässä vaiheessa yhden normaalin asukokonaisuuden ja muuttovaatteet, joten nämä kuvassa näkyvät hepeneetkin ovat jo muuttolaatikoissa. Tylliunelmat syntymäpäivänä on enemmän sääntö kuin poikkeu, ja tänä vuonna asiaan oli valikoitunut vaaleanpunainen tyllimekko, jonka yhdistin lemppareimpaan nahkatakkiini. Ajaton ja simppeli Zaran biker nyt vaan on maailman täydellisin nahkatakki. Hattaranvärinen tyllimekko löytyi joskus kesällä BikBokin aleista ja se oli niin suloinen, että se lähti mukaani. Olen ehkä jo liian vanha sille, eikä se mitenkään hivele tai imartele muotojani jättimäisyydessään, mutta vanhenemisen iloja on sen mukanaan tuleva itsevarmuus. Vaatteen leventävä vaikutus ei paljoa harmita, jos se on näin suloinen! Sitä paitsi, mekko sopii täydellisesti tuohon YSL:n pikkulaukkuun, joka tekee musta edelleen ihan sydänsilmäisen emojin aina kun otan tämän dustbagistaan. Ihana ihana löytö.

BIKBOK mekko
ZARA nahkatakki
OFFICE korkkarit
YVES SAINT LAURENT laukku

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? Ja onko muita kaltaisiani, jotka sekoittavat to do -listaansa kaikella epäajankohtaisella vai olenko ainoa epäkäytännöllinen ääliö? 

Pages