Ladataan...
Mungolife

*Osa tuotteista saatu blogin kautta ja postaus sisältää kaupallisen yhteistyölinkin

Kosmetiikka, kauneus ja ihonhoito on supertoivottuja ja varsinkin eri meikkituotteet on aina kysyttyjä postauksia, joten ajattelin aloittaa tällaisen pienen sarjan mun tän hetken luottotuotteista meikissä.

Kaiken pohjana on mun mielestä kaunis kesäpäivetys. Kuten ehkä huomasitte, käytin sanaa päivetys, en rusketus. Mun mielipide on tässä vuosien aikana muuttunut rusketuksesta aika radikaalista. Vaikka edelleen haaveilen siitä, että olisin upean maitokaakaon värinen, niin en sitä ole, ja sen metsästys ei ole mielestäni kovin järkevää mulle. Ensinnäkin, mä rusketun tasan tiettyyn sävyyn asti ja sekin vaatii aika paljoa oleskelua auringossa. Lapsen saannin myötä ihosyövän kaltaiset pelot on noussu ihan eri tavalla mieleen, mutta sen lisäksi myös auringon ottaminen on ihan eri tavalla hankalaa. Pieni ihminen haluaa koko ajan kipittää ja mennä, niin siinä ei paljoa ole edes mahdollista maata öljyttynä palvomassa aurinkoa. Saati, että edes jaksaisin sitä. Mä en vaan jotenkin enää jaksa maata auringossa lukemassa ja hikoilemassa, vaan ennemmin touhuan jotain tai makoilen varjossa mukavasti silmiä siristelemättä. Mun tavoite ruskettumisen suhteen on kadonnut täysin, sillä tiedän halutessani saavuttavani sen suoraan purkista. Oon kokeillut vuosien varrella monia eri itseruskettavia, niistä oma top3-suosikkini on tähän mennessä ollut Vita Liberata, Loving Tan ja Guerlainin itseruskettava. 

Kunnes vähän aikaa sitten sain kokeiltavakseni Swiss Clinicin uutuus tuotteen, Self-Tanning Treatmentin. Jo siinä vaiheessa kun näin teksin, jonka mukaan tuote ei sotke tyynyä, olin jo varovaisen kiinnostunut, sillä jokainen tietää millaista sotkua on lakanat itseruskettavan jäljiltä.

Swiss Clinicin itseruskettava toimii periaatteessa kaksivaiheisesti.

Self-Tan-Drops on öljy, joka tuoksuu aivan ihanalle ja jonka pystyy levittämään iholle ja kasvoille ihan sellaisenaan tai sekoittamalla omaan päivävoiteeseen/kasvovoiteeseen/vartalorasvaan. Tippojen määrää voi lisätä tai vähentää oman halunsa mukaan ja sen mukaan haluaako hieman kevyemmän vai tummemman päivetyksen.

Mä mainostin joskus vuosi sitten jo tuota Swiss Clinicin The Skin Care Range -sarjaa, josta mulla jäi käyttöön kaikki tuotteet. Siitä löytyvä päivävoide (47 €) sisältää hyaluronihappoa, ja on tosi kosteuttava ja oon yhdistänyt nuo tipat siihen. Ajatuksena on, että näitä tippoja laitetaan kasvoille aamulla ja halutessa vielä vaikka uudelleen päivän aikana. Ja siis mikä parasta, toi tulos rupee näkymään heti muttei mitenkään hyökkäävästi. Esim. täällä näette hyvin päiväkohtaisen muutoksen tuotetta käyttämällä.

Päivetyksen metsästys ei kuitenkaan lopu tähän vaan iltaisin meikin puhdistuksen jälkeen pitää kasvo pyyhkiä kauttaaltaan tuollaisella Self-Tan Pads -lapulla, joka näyttää ja tuntuu ihan tavalliselta meikinpoistolapulta, paitsi että se tuoksuu ihanalle. Näissä on käytetty koostumusta, joka antaa rusketuksen, kosteuttaa ja tekee ihosta ihanan sileän tuntuisen.

Ajatuksena on käyttää tuotteita päivittäin siihen asti, etät on saavutettu se toivottu päivetyksen taso, ja sen jälkeen niitä voi käyttää vaikka pari kertaa viikossa ylläpitämässä väriä.

Tuotteet sisältää DHAta tuomassa luonnollista ja kestävää päivetystä ja tuotteen koostumus eroaa kaikista kokelemistani itseruskettavisa. Monissa itseruskettavissa väri lähtee vähän laikukkaasti, on hinkattava hirveät kuorinnat aina alle ja kuitenkin tulee epätasaisuuksia. Oon kohta kaks viikkoa käyttänyt näitä, ja ihon väri on tosi tasainen.

Plus, tästä puuttuu kaksi mun itseruskettavien inhokkiasiaa; sotkuisuus ja haju. Nää ei haise yhtään itseruskettaville, vaan näissä on ihana mieto tuoksu. Tuotteet ei sisällä alkoholia eikä parabeeneja ja niitä voi siis käyttää yhdessä tai erikseen. Kannattaa tutustua itse tuotteisiin lisää täällä ja lisätietoja tuotteista löytyy täältä.

Dropsit maksaa 35 euroa itsekseen ja kahden tuotteen setti on tällä hetkellä 49 €. Lisäksi mulla olisi 15 % lisäale kaikkiin Swiss Clinicin tuotteisiin koodilla MUNGOLIFE15. Tämä koskee siis jo alennettuja hintoja ja kaikkia tuotteita Swiss Clinicilta. Jos siis kaipaatta ihollenne päivetystä näin loppukeväästä, suosittelen lämpimästi. Tuote on tosi riittoisa, joten vaikka hinta on hieman korkeampi kuin muilla itseruskettavilla, riittää siitä paljon pidemmäksi ja se on mun mielestä luonnollisimman kauneimman päivetyksen antava tuote. Lisäplussa kauniista ja kevyistä pienistä purkeista, jotka kulkee helposti mukana ja tuossa öjyssä on esim. tosi helppokäyttöinen pipetti. Pakkaukset on kyllä erittäin mieleeni tässä uudistuneessa Swiss Clinicin tyylissä.

No entäs sen päivettyneen ihon päälle? 

Laitan aamulla päivävoiteen, johon sekoitan noita tippoja ja annan sen vaikuttaa 15-30 minuuttia tai pidempäänkin, riippuu mihin aikaan päivästä koen tarvetta meikille.

Yleesä laitan meikin pohjalle aina Mossan Citamin Oil Cocktailia, ellen oo laittanut sitä jo päivävoiteen päälle. Rakastan tuota tuotetta ja se sopii mun iholle ihon superhyvin. Sen päälle laitan yleensä ihon pintaa tasaamaan jonkun näistä:

Marc Jacobsin Invisible (Under)cover kookosprimeri. Ihana kevyt koostumus, pumppupullo ja kaunis purkki. Ainoa miinus; ei saa Suomesta, eikä ole kovin edullinenkaan.

NARS Radiance Primer, joka on aivan ihana kevyt primeri, jonka päälle meikki liukuu kauniisti.

Näiden lisäksi suosikkituotteisiini meikin pohjalle kuuluu:

Farsalin Rose Gold Elixir, josta oon kirjoitellut jo pari kertaa tässä vuosien varrella. Ihana kultahippuinen kasvoöljy, jota saatan levittää kasvoille ennen meikkiä tai sekoitan tuota meikkivoiteen joukkoon.

Madara CityCC, josta kirjoittelin just enemmän täällä. Tykkään tosi tosi paljon, on tullut ihan jokapäiväiseen käyttöön melkeinpä! Jos laitan tätä, niin ei välttämättä tarvii kuin ihan ohuesti pahimpiin kohtiin meikkivoidetta, tai ei sitäkään. Ohuen ja kuultavan meikin pohjaksi ihan 10/10!

Yleensä laitan pohjalle Mossan Vitamin Oilia tai Farsalia, odotan hetken ja sitten laitan jompaakumpaa primeria ja CC tai sitten vaan jotain näistä. Kuulostaa isolta määrältä tuotteita, mutta kun niitä laittaa ohuesti, niin ei todellakaan ole sellainen olo, että olisi paljon meikkiä pakkeloituna. Kaikki nämä myös kosteuttaa ihoa.

No entäs se kuulto? 

Päivittäin on joku näistä käytössä: 

Marc Jacobs Dew you? Dew drops on ihana kookosgeeli-pohjainen highlighteri, jota käytän vähän eri tavoin. Välillä levitän ohuesti koko kasvoille ennen meikkivoidetta, välillä laitan vaan poskipäille, ohimoille, amorinkaaren ylle ja nenänpäähän. Välillä sekoitan suoraan meikkivoiteeseen tän. Toimii kaikin tavoin. Ei oo halpa, eikä saa Suomesta, joten sen puolesta vähän ärsyttävä, koska Marc Jacobsin tilaaminen Suomeen ei oo ihan helpoin juttu. Ulkomailta tätä tulee hamstrattua.

Cover FX Custom Enhancer Drops sävyssä Candlelight. Lisään meikkivoiteeseen tai suoraan kohtiin, joille haluan kuultoa. Toimii hyvin myös CC:hen sekoitettuna. TODELLA riittoisa tuote, joka on myös hyvin kiiltävää, eli tätä riittää ihan pieni pisara. Kuten nimikin jo sanoo. Saa tilattua helposti Suomeen, mutta ei käsittääkseni löydy Suomesta.

Lancome Custom Highlight Drop sävyssä Golden Glow. Suomestakin helposti löytyvä tuote, joka on mun mielestä tosi ihana, mutta huomattavasti vähemmän riittoisa kuin Cover FX:n hyvin samanlainen tuote. Ostin tämän mielenkiinnosta kokeeksi ja tulee varmasti käytettyä purkki, mutta en usko, että ostan toista, koska mielestäni toi Cover FX on hieman parempi. Jos pitäisi Suomesta löytyviä suositella, niin tämä olisi ykkönen :)

Erityismaininnan ansaitsee: 

Charlotte Tilburyn Wonder Glow, joka on ollut jo parin vuoden ehdoton luottutuotteeni. Vaikea kuvailla tätä, sillä tää ei oo varsinainen highlighter-tuote, eikä meikkivoide, vaan tämä on kuin CC-voiteen ja highlighterin yhdistelmä. Se on todella todella ihana meikkivoiteen korvaaja tai tämän voi laittaa meikkivoiteen päälle. Miinuksena se, että joutuu tilaa esim. Briteistä ja hintaa tällä on. Toisaalta on myös todella riittoisa ja oikeesti yksi mun kaikkien aikojen top10-meikkituotteita.

Samaa edustaa Giorgio Armanin Fluid Sheer -"hehkutuote", joka on siis tavallaan primerimäinen kuultotuote, joka ei kuitenkaan ole ihan niin kiiltävä ja kuultava kuin esim. nuo highlight dropsit :)

Ja sitten kun meikki on valmis, niin ehdoton suosikkini, Marc Jacobs Re(cover) kookos-mist, jolla voi viimeistellä meikin ja jota voi hyvin suihkuttaa kasvoille vaikka kun meikki on ollut jo muutaman tunnin, ja se tuo sellaista ihanaa kosteutetun ihon tuntua, eikä meiki näytä kuivalta tai koppuraiselta. Ihana tuote!

Oliko jo jotain teille tuttuja? Ja oletteko vielä ehtineet kokeilemaan tuota ihan uutta itserusketus-tuotetta? Suosittelen lämpimästi ja tosiaan kaikista Swiss Clinicin tuotteista saatte 15 % alen (tai lisäalen) koodilla MUNGOLIFE15.

Ladataan...
Mungolife

*Bloggaaja on Ideaparkin kaupallinen blogilähettiläs

Oon lueskellut läpi teidän vastauksia tuohon kehityskysymysluettelooni ja yksi toivottu postaus olisi kevätpoiminnat, mikä sattui aikas sopivasti kun sellaista suunnittelin muutenkin. Oon nimittäin tehnyt kevään mittaan ihania löytöjä ja ajattelin jakaa vinkkejä teidänkin kanssa. Käytiin tänään pyörähtämässä Ideaparkissa miehen ja pojan kanssa katsomassa hieman grillejä ja lämpölamppuja ja päädyin samalla vähän kierähtää vaatekaupoissa ja tein pari uutta ihanaa löytöä. Mä rakastan shoppailua Ideaparkissa, kun kaikki on samassa rakennuksessa ja siellä on aina jotenkin niin rauhallinen miljöö ja hyvät asiakaspalvelijat. Sain itse asiassa yhteistyömme myötä osallistua uusimpaan Ideapark NYT-lehteen mun keväpoiminnoilla, ja jos ette oo sattuneet lehteä näkemään, niin sen löytää digitaalisena täältä.

Mun tän kevään suosikkiasioita on hyvin perinteiset kevätasiat, kuten pastellisävyt ja raidat. Isoin juttu, mikä mua miellyttää edelleen valtavasti, on kauniit röyhelöt ja tällä puolella onkin ollut löytöonnea viime aikoina.

Ekassa kuvassa näkyvät musta ja valkoinen Lindexin toppi on aivan ihanat joka asuun sopivat lisät. Paksuhko kangas on ihana, kun se ei näytä jokaista vartalon muhkuraa ja malli laskeutuu kauniisti päällä. Röyhelöt tuovat toppiin sitä jotain, mutta eivät missään nimessä ole liian hallitsevia. Hintaa tuolla on 24,99 € ja kuten ehkä huomaatte mun kuvasommittelusta, se tuntuu sopivan kaikkeen. Ainakin mun mielestä :)

Mä luulen, että tässä on mun vappuasu. Röyhelöiden ja tyllin yhdistelmä on mielestäni ihanan suloinen ja vappuun kivasti sopiva ja tuo tyllihame on aivan ihana! Ideaparkin Espritissä löytynyt hame istuu tosi kauniisti leventämättä lantiota, kuten tyllihameilla mun tapauksessa on usein tapana ja tuo väri on aivan ihana! Se on enemmän turkoosi kuin näissä kuvissa, sillä näissä se näyttää aika siniselle. Hametta löytyy useammassa värissä ja omani on kokoa 38, ja yleensä mun alaosat on 38-40, joten tästä suosittelen kokoa pienempää kuin yleensä.

Ihania röyhelöitä löytyi Lindexin lisäksi Vero Modasta, nimitäin löysin ehkä ihanimmat housut ikinä! Mustat ja vaaleanpunaiset Aware-malliston housut on ihanat, niissä on korkea vyötärö ja tuollainen kaunis röyhelö. Housujen kangas on aivan mieletön! Ei rypisty hirveen helposti ja matsku on kuin paksua satiinia, silkinpehmeää ja sellaista vahvaa, joka istuu kauniisti päällä. Eikö oo ihana yhdistelmä nämä kaksi keskenään?

Housuja löytyi muuten tänään aika hyvin molemmissa väreissä Ideaparkin Vero Modassa ja niillä on hintaa 39,99 €.

Tää yhdistelmä toimisi ihanasti myös noiden vaaleanpunaisten housujen kanssa. Muistatteko tän asun? Siinä näkyvä tumma pitkä takki on niin ihana, että kun näin tämän kauniin sinertävänharmaan vaaleanpunakukkaisen takin, oli sellainenkin ehdottomasti saatava kevääksi. Tää löytyy Ideaparkin Cubuksesta.

Ja kaverina tässä on ONLYn mustat perusrennot housut, jotka on kuin asialliset verkkarit. Mulla on itse asiassa paraikaa jalassa näistä viimevuotinen versio, vaaleanharmaana. Mustat on tosi kätevät, sillä ne menee niin asiallisina työhousuina (näyttävät vähän pukuhousuilta tietyssä asussa) kuin rennosti lähikauppareissulla. Näitä löytyy aika monessa värissä ja mikä parasta, niitä on kolmea eri pituutta! Lyhyet ja pitkät kiittää, nimittäin näistä saa hyvin itselleen sopivat housut, jotka on just oikean väriset. 39,99 € on nää ja mun mielestä ehdottomasti todella hyvä hankinta monkäyttöisyydessään.

Ihan pari päivää sitten yhdistin kyseiset housut itse asiassa valkoiseen kauluspaitaan ja kevään ensimmäiseen hankintaani. Joskus kuukausi-pari takaperin pyörin Ideaparkissa ja silmäni osuivat Mangon punaiseen takkiin. Kaunis punainen väri oli täydellinen mun punaisen Chanelin kaveriksi. Ihan pieni ripaus pinkkiä punaisessa tekee takista kauniin vadelmanvärisen ja se täydentää ihanasti valkosinisiä asuja, mutta toimii myös ihanasti mustavalkoisessa asussa. Ideaparkin Mangossa oli hyvin eri kokoja saatavilla, omani on M, eli aika hyvin vastaa mun mielestä kokoaan.

Röyhelövaatteiden lisäksi mua on ihastuttanut kaikki kukkainen. Varma kevään merkki on se kun kaupat täyttyy kukkamekoista. Mun suosikit on tässä kerättynä.

Vihreä ja liila kukkamekko on Gina tricotista, kukkatakki Espritistä, kukkaviitta tosiaan Cubuksesta ja tuo kaunis vaaleanvihreä midimittainen mekko on Mangosta. Tuo liila mekko on ihana, kauniit röyhelöt hihoissa ja henkäyksenkevyt kangas. Vihreä mekko on taas ihanan pirtsakka ja kauniit pallohihat.

Ja kuten sanottua, raidat on mun mieliin...

Täydellinen kesän uikkari löytyi Ideaparkin KappAhlista ja sehän yhdistää kaksi ihanaa asiaa; raidat ja röyhelöt. Uikkari istuu hyvin, röyhelö on täydellisesti sijoitettu peittämään pienen turvotuksen ja uikkari on sopivan peittävä toimiakseen hyvin esim. shortsien kanssa toppina.

Asustepuolella oon hurahtanut rusetteihin ja isoihin kaulakoruihin. Löysin nuo ihanat KappAhlin kumpparit ja ihastuin heti. Helppokäyttöiset, koska ovat hieman matalammat, joten taaperon kanssa kyykkiminen onnistuu helposti. On ehkä mun silmään kauneimmat kumpparit ikinä. Rusettiloaferit on Mangosta ja ne on aivan ihanat! Tulee ihan mieleen Ihmemaa Oz jostain syystä. Isot lyöntikullan näköiset korvikset ovat ehdottomasti yksi tämän vuoden isoja trendejä ja niitä on ollut vähän joka merkillä ja suunnittelijalla. Tilasin itselleni ensin Björg jewellerylta samannäköiset korvikset, jotka painoi hurjasti, oli liian isot ja maksoivat 380 euroa. Sanomattakin selvää, että palautin ne. Ja voi sitä onnen määrää, kun Ideaparkissa pyöriessä bongasin Glitteristä alle 20 eurolla hyvin samannäköiset, sopivankokoiset ja kauniit, ja ennen kaikkea tosi kevyet. Oon käyttänyt näitä jo monta kertaa, eikä oo monen tunninkaan jälkeen tuntunu ikävälle tai painavalle.

Noi Guccin aurinkolasit ostin jo viime kesänä ja rakastan niitä. Ehdottomasti mun parhaat aurinkolasit. Löytyy Instrumentarium Solarikselta ja hintaa niillä on 299 euroa. Kirpaisee kerran, mutta on ehdottomasti parhaat lasit, mitä mulla on koskaan ollut.

Ja vielä muutama silmääni osunut juttu:

Jos joku tykkäsi mun tummanvihreästä parkasta tässä postauksessa, niin Ideaparkin Mangosta löytyy hyvin samanlainen. Valkoinen rento pehmeä bomber-takki on Lindexistä ja saa pisaran verran luksusta kultaisista napeista. Samantyyppinen, pidempi ja jakkumaisempi löytyy vuorostaan KappAhlin Hampton Republicin mallistosta. Jos kaapista uupuu täydellinen musta biker, sellainen löytyy Vero Modasta Noisy Maylta. Ryppyinen nahka on tosi kaunis ja malli istuu hyvin päälle. Rentoa taaperon äidille sopivaa löytyi KappAhlilta vaaleanpunaisessa ohuessa parkassa, pitkässä taskullisessa farkkutakissa ja polka dot -kuosisessa sadetakissa. Kaikki tosi ihania ja sopii rennompaan arkeen pienen lapsen kanssa.

Mulle on iskenyt myös joku hullu rakkaus pellavaan ja pellavamaisiin kankaisiin. Lindexin vihreä pellava/puuvilla-haalari on aivan ihana ja malli on just täydellinen sekä arkeen että juhlaan. Espritin paita ja takki on tosi ihania rennon arkiseen kesätyyliin ja Espritin pitsimekko vuorostaan sopii erittäin hyvin tulevaan juhlakauteen :)

Kaikkien näiden pitäisi paraikaa löytyä Ideaparkin liikkeistä ja Ideapark on tosiaan avoinna myös vappuaattona ja vapunpäivänä. Itse asiassa, jos kiinnostusta löytyy niin Ideaparkissa on parhaillaan käynnissä vaatevallankumous-tapahtuma ja huomenna Ideaparkissa on mm. penkojaiset eli ilmaistori, jonne voi viedä ja tuoda asusteita ja vaatteita. Ja ensi viikolla on 3.5.-6.5. keskusaukiolla luvassa varaston kevätsiivous ja Keskustorilla on löydettävissä II-laatua, mallikappaleita ja erien viimeisiä kappaleita. Kannattaa käydä tsekkaamassa! :)

Siinäpä mun suosikit kevääseen ja kesään. Mitkä on eniten teidän mieleen? 

P.S. Ihanat ruusukultaiset henkarit on Clas Ohlsonilta! :)

Pages