Digiyrittäjäksi ryhtyminen | Tänään sen päätin

yrittäjäksi ryhtyminen vaatii aloittamisen

Olen sitä jo pitkään hautonut. Vuosia, oikeastaan; siitä asti, kun olin ihan pieni. Se on ollut epämääräinen ajatus takaraivossani, tunne jota en ole uskaltanut lähteä kuuntelemaan. Aina, kun olen lausunut sen ääneen, joku on sanonut, ettei kannata. Mutta haluan niin paljon kokeilla omia siipiäni. Tehdä omaa juttuani enkä jonkun muun. Käyttää ne nelkyt tuntia viikostani oman unelmani rakentamiseen. Se haave on digiyrittäjäksi ryhtyminen.

Mulla on tapana innostua asioista, paneutua niihin satasella ja viikkoa myöhemmin unohtaa ne. Sitten viikon päästä löytää uusi juttu, joka on vähintään yhtä siisti kuin se edellinen. Mutta tää unelma on ollut mun takaraivossa jo niin kauan, että en halua vaimentaa sitä enää vaan sen takia, että saatan kyllästyä. Yrittäjyyshaavetta vastaan taisteleminen on aiheuttanut vaan ahdistusta, koska koen etten toteuta itseäni täysillä tällä hetkellä ja tukahdutan osan itsessäni. Ehkä kyllästynkin, mutta mitä sitten? Ja entä jos onnistunkin ja luon jotain omaa, joka tuntuu merkitykselliseltä?

Digiyrittäjäksi (tai ylipäätään miksi tahansa yrittäjäksi) ryhtyminen vaatii valtavasti opettelua, taustatutkimusta, kokeilemista ja uskaltamista. Jos kyllästyn tai epäonnistun, niin ainakin oon oppinut paljon.

Joten tänään mä sen päätin. Musta tulee yrittäjä.

Digiyrittäjyydellä vapautta elämään

Yritykseni tulee perustumaan digitaalisten tuotteiden myyntiin. Haluan rakentaa liiketoiminnan, joka ei suoraan vaadi ajan vaihtamista rahaan pidemmällä aikavälillä. Haluan itse vapauden päättää, milloin ja missä teen töitä ja kuinka paljon. Digiyritykseni liiketoiminta tulee liittymään some- ja vaikuttajamarkkinointiin, koska niiden parissa olen tehnyt useamman vuoden töitä ja niistä koen, että mulla on paljon annettavaa muille.

Ensimmäinen konkreettinen askeleni kohti tätä unelmaa on investoiminen verkkokurssiin, jolla opiskellaan tekemään verkkokursseja. Heh. Järkeilin, että mieluummin käytän hieman rahaa siihen, että joku tätä jo vuosia tehnyt kertoo minulle, mitä on oppinut; sen sijaan, että itse käyttäisin vuoden niiden asioiden opiskeluun ja todennäköisesti turhautuisin, vaipuisin epätoivoon ja luovuttaisin ennen kuin pääsisin homman kanssa mihinkään.

En aio ottaa liikaa aikapaineita yrittäjyyden edistämisestä, sillä olen täysipäiväisessä työssä, joka vie ison siivun ajastani. Viihdyn työssäni hyvin, joten olen siitä onnekkaassa tilanteessa, ettei mulla ole kiire sieltä poiskaan. Haluan kuitenkin kokeilla, mihin voisin omalla yritystoiminnalla päästä!

Digiyrittäjäksi ryhtyminen dokumentoituna blogiin

Tähän blogiin aion dokumentoida matkaani aloittelevana yrittäjänä. Kaikkia niitä onnistumisia, epäonnistumisia, oppimisen iloa ja haasteiden hetkiä. Aion kirjoittaa tänne vähän kaikesta mitä matkan varrella kokeilen ja millaisia tuloksia kokeiluilla saavutan, koska haluan, että joku samaan tähtäävä voi ehkä hyötyä kokemuksistani omalla taipaleellaan. Haluan myös, että joskus voin katsoa taakse päin ja toivottavasti todeta, että olen päässyt paljon pidemmälle kuin kuvittelin. Jos itselläsi on samanlaisia haaveita tai aihe muuten vaan kiinnostaa, tervetuloa mukaan tälle matkalle kanssani <3

Seuraavassa blogitekstissäni käyn läpi, miten aion lähteä edistämään yrittäjyysunelmaani määrittelemällä unelma-asiakkaani ja alkamalla kerätä sähköpostilistaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *