Hauska sattuma eilen 13.2.2020

Jees, eli mulla oli 13.2.2020 saldovapaa, eli sain pitää koko päivän vapaata töistä kertyneiden saldojen kustannuksella. Päätin mennä keskellä päivää tekemään treenin, että saisin itseni liikkeelle sohvan pohjalta. Pakkasin normaalisti treenivaatteet ja läksin salille. Kyseessä oli siis ensimmäinen kerta, kun kävin kyseisellä salilla ja etsin hieman esimerkiksi naisten pukuhuonetta.

Löysin pukuhuoneen lopulta, vaihdoin vaatteet ja suuntasin crosstrainerille polkemaan lämppäriä. Pistin merkille, että salilla oli useampia vanhempia ihmisiä, jotka kaikki katsoivat minua hieman närkästyneinä. Aloin miettimään, että olinko tullut väärään aikaan salille, oliko täällä joku ryhmäliikunta tai jotain. Sitten tajusin; mulla oli treenitoppi päällä, muilla oli joko pitkähihainen tai t-paita.

Oli hieman awkwardia tehdä treeniä siinä useiden tuomitsevien katseiden alaisena ja suorastaan hihkuin onnesta, kun yksi heistä lähestyi minua ja sanoi, että olin pukeutunut liian paljastavasti (?) ja että minun ei kuuluisi kulkea salilla näytellen itseäni. Saatoin kysäistä siinä, että mitä ihmettä, että eikö salilla saa pukeutua niin kuin halua. Siinä sitten alkoikin hieman kiivas keskustelu.

Ihan näin by the way, käytän toppia salilla sen takia, että se on turvallisempaa. Teen penkillä maaten monia sellaisia liikkeitä, joissa täytyy lukittaa olkapäät eli työntää lavat yhteen ja pitää ne siinä. Jos olkapäät ei ole lukittuneina, voi käydä niin, että lihakset voi revähtää tai jotain vielä pahempaa. Jos käytän t-paitaa tai pitkähihaista, lukituksen pois luiskahtaminen on todennäköisempää. Mutta mikäli minulla on toppi ja kevyt hiki pinnassa, hien luoma kitka pitää olkapääni suojassa.

Kun kerroin yllä olevan tälle henkilölle, hän hämmästyi. Hän ei kuulemma koskaan ole tullut ajatelleeksi asiaa tuolta kannalta ja näytin hänelle käytännössä, mitä tarkoitin. Eli opastin liikkeet ja näytin itse mallia. Lopulta kysyin, oliko hänellä hankaluuksia pitää olkapäät lukittuina ja oli. Lopulta hän kiitti minua ja pahoitteli aikaisempia sanomisiaan.

Ja tadaa, taas yksi myytti murrettu 😀 treenitopit on kivoja ja nättejä, mutta en osta niitä sen takia. Vaan niillä on ihan oikeasti käytännön syyt.

PS. mulla on tänään etätyöpäivä, mutta kirjoitin nyt tämän töiden lomassa 😀 oho ja työaikaa meni abaut 5 min? 🙂

Hyvää ystävänpäivää <3 mitäs teillä on suunnitelmissa tänään? Mun avopuoliso on suunnitellut jotain huomiselle ja pahoitteli, ettei saanut sitä tälle päivälle 😀 Kuulemma jokin yllätys <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *