Nyt astun parrasvaloihin

Lupasin teille silloin blogin muuton aikaan laatia jonkinlaisen esittelyn itsestäni.

Nimeni on Nina ja olen 24-vuotias nuori nainen pääkaupunkiseudulta. Perheeseeni kuuluvat avopuoliso ja 5-vuotias sekarotuinen koiramme. Asuinjärjestelymme ovat hieman erikoiset, mutta toivon mukaan niihin on tulossa muutos; minulla on omistusasunto, mutta asun arkisin mieheni vuokra-asunnossa. Viikonloppuisin, pyhinä ja lomina menemme minun luokseni. Toivon mukaan asiaan on tulossa muutos, sillä olemme puhuneet ”oikeasta” yhteen muuttamisesta (emmehän ole asuneet yhdessä kuin 2,5 vuotta..).

Haluaisin jossain vaiheessa muuttaa/työskennellä/opiskella ulkomailla, mutta se jää nähtäväksi…

En hirveästi meikkaa työpäiviä varten, laitan vain ripsiväriä ja kulmakynää, vapaapäivisin ja etänä olen täysin ilman meikkiä. Meikkaan oikeastaan vain silloin, kun sille päälle satun (vapaalla) tai sitten minulla on jotain menoa, johon täytyy olla laittautunut. Kiva jos meno sattuu työpäivälle ja työkaverit kuiskailee ”Oho Ninalla on menoa tänään” 😀 Nyt tätä kirjoittaessani olen kotona sairaana ja kuvat on näpsitty tänään, eli meikkasin teitä varten. Jostain kummasta syystä mun iho on kamalassa kunnossa (kuiva) etenkin nenästä ja poskipäiltä, joten jos bongaatte kuvista röpelöistä ihoa, älkää välittäkö.

Minulla on lob, eli pitkä polkka, joka ylittyy olkapäiden yli tällä hetkellä. En ollut kuitenkaan vapaaehtoinen leikkaamaan lobia trendin perässä, vaan olin hieman… sanotaanko, pakotettu siihen. Talvella 2018 sain päähäni, että haluan vaalentaa keskiruskeat hiukseni takaisin blondiksi. No, koska ei ollut varaa kampaajaan ja olen kaikki-mulle-heti-nyt-mieluiten-jo-eilen-tyyppinen ihminen, marssin kauppaan ostamaan värinpoistoainetta pari pakettia ja hiusväriä. Värinpoiston jälkeen mun hiukset oli erittäin mielenkiintoiset 😀 kerron tämän tarinan myöhemmin, mutta ne räjähti täysin. Oli pakko mennä kampaajalle, joka leikkasi suurimman osan pituuksista pois ja minulle jäi tyylikäs polkka. Vuoden aikana hiukset ovat kuitenkin tulleet kuntoon ja olen leikannut loputkin räjähtäneet latvat veks.

Harrastukset

Harrastuksiini kuuluvat koiran kanssa lenkkeily, kirjoittaminen (muutakin kuin blogi), kuntosali sekä käsityöt. Olen podcastien suurkuluttaja, tosin minun podcast-aiheeni ovat hieman raakoja, sillä kuuntelulistaani kuuluvat kaikenlaiset murha- ja true crime-podcastit. Tosin kuuntelen kyllä myös But I’m human not a sandwich-Iinan Yhdessä-podcastia 😀 en muuten tiedä, voika tätä harrastukseksi kutsua, mutta tykkään myös pelata paljon tietokoneella ja PS4:lla.

PS4:lla in hirveästi pelaile eri pelejä, olen aika valikoiva pelieni suhteen. Red Dead Redemption 1-2 sekä Assassin’s Creedit ovat kovaa kamaa 😀 Tietokoneella olen myös aika valikoiva, mutta omat suosikit on Star Wars: The Old Republic ja The Sims-pelit <3 SWTOR on kunnon räiskintää, etenkin kun sille päälle sattuu ja The Simsissä kiinnostaa rakentelu 😀 en koskaan pelaa simeillä, mutta rakennan niille hienoja koteja ja yhteisörakennuksia.

Työ

Olen töissä toimistossa, jossa pystyn hyvin ottamaan etätyö- ja saldovapaapäiviä. Välillä minun tekisi mieli kirjoittaa valituspostaus ”Ethän sano näin…” mutta koska en tiedä, lukeeko esimieheni tai joku työkaverini tätä blogia, en ihan viitsi. Olen tyytyväinen nykyisessä toimenkuvassani, mutta haaveissani on ryhtyä yrittäjäksi tai peligraafikoksi. Olen omasta mielestäni melko luova ja mielikuvituksellinen, ainakin silloin lapsena. Lapsuuden lempiammattini oli eläinlääkäri, mutta sitten tajusin, että minulla on suunnaton pelko verta kohtaan ja alan hyperventiloimaan, jos näen muiden verta kuin omaani. Siitä se vaihtui arkkitehtiin (vanhempieni toiveammatti minulle) ja siitä edespäin en tiennytkään, mikä minusta tulee.

Muuta

Minusta saa helposti sen kuvan, että olen sosiaalinen ja tykkään tavata erilaisia ihmisiä. Osittain tämä pitääkin paikkaansa, mutta liika on liikaa. Tunnistan sosiaalisen uupumuksen siitä, kun alan olemaan kärttyinen ja haluan vaan mennä peiton alle piiloon maailmalta. Muulloin tulen kyllä juttuun vieraidenkin ihmisten kanssa ja juttu lentää. Tästä syystä nykyinen pomoni on kehunut minua hyväksi asiakkaittemme kanssa.

Lähimmäisilleni olen sarkastinen, jolla on kuitenkin sydän paikallaan. En kestä, jos jota kuta kohdellaan väärin/kiusataan, vaan menen heti väliin. Osaan satuttaa ihmisiä sanoilla, mutta en tee sitä mielelläni. Minulta myös kuulee huonoimmat vitsit. Parhaimman ja samalla huonoimman vitsini olen kuullut Montenegrossa. Montenegrolaiset pitävät itseään maailman laiskimpana kansana ja ovat ylpeitä siitä:

Italialainen, englantilainen ja montenegrolainen tapasivat. Heille tuli kilpailu siitä, kenen maassa kaiku kuulu kauimman aikaa.
Italialainen kiipesi Vesuviuksen huipulle ja huusi ”HEI!”. Kaiku kuului Italiassa viikon ajan.
Englantilainen kiipesi Big Benin huipulle ja huusi ”HEI!”. Kaiku kuului Englannissa kuukauden ajan.
Montenegrolainen kiipesi Lovćen-vuoren huipulle ja mutisi ”En olisi halunnut tehdä tätä, mutta kaverit pakotti. KUKA HALUAA TEHDÄ TÖITÄ” jonka jälkeen Montenegrossa kaikui kahden kuukauden ajan ”EI KUKAAN!”

Siis minä ja avokki hörötettiin tuolle koko loppuloma 😀 öööh ja niin totta tosiaan, välillä kun innostun jaarittelemaan liikaa, niin minun puheenaiheet vaihtelevat jatkuvasti ja välillä aiheet sivuuttaa toisiaan yhtä sujuvasti kuin junat Pasilassa 😀

Minun pahe on se, etten aina tajua kelloa. Siis vaikka aikataulut on minulle todella tärkeitä ja haluan aina olla ajoissa, en välttämättä tajua mennä nukkumaan etenkin, jos pelaan tai kudon. Toinen pahe on roskaruoka, rakastan BK:n, Hesen, Mäkin ja Subin ruokia 😀 ja käytän liikaa hymiöitä, kun innostun jostakin.

Tosiaan, kuvasin nämä kuvat, kun olin sairaana. Joten, kun oli ”oikeat” kuvat otettu, vaihdoin kuvauspaidan pois ja siirryin omaan, korkeakauluksiseen pehmopaitaani <3 ja joo, mulla on järkyttävä kaksari näissä kuvissa, joten älkää välittäkö 😀

Kommentit (2)
  1. Oot uskomattoman kaunis 😍 noi sun silmät on jotain niin upeeta, aivan uskomattoman vihreät silmät, noita ei tasan tarkkaan ole tullut vastaan.

    1. Kiitos <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *