Uudet tutkimustulokset julki! ALKOHOLI PARANTAA LIIKUNTASUORITUSTA

Alko julkaisi tiedotteen, jossa he olivat tutkineet alkoholin vaikutusta liikuntasuoritukseen. Nautittu alkoholi oli parantanut liikkujan motivaatiota treenaamiseen sekä liikkuvuutta suorituksen aikana. Kumminkaan liikaa alkoholia ei pidä nauttia, sillä iso määrä vie terän pois harjoituksesta, kirjoittaa Alko.

Juomalla ei ole väliä, kaikki alkoholi parantaa liikuntasuoritusta. Kuitenkin huomioitava on, että kirkas alkoholi sekä viini ovat parempia, kuin lonkerot, siiderit ja oluet. Tässä on syynä käymisprosessi sekä vähennetyt sokerit.

Itse ainakin aion käyttää tätä tietoa hyväkseni tulevissa treeneissäni ja luultavasti juon treenijuomana Chill Out Cabernet Sauvignonia ja Black Tower Rivaneria. Tästä pääsee tiedotteeseen, linkki aukeaa uuteen ikkunaan! Kirjoitellaanhan sitten kommenttikentässä fiiliksiä tästä uutisesta.

Kommentit (2)
 1. Kevin Husell
  1.4.2020, 09:26

  You got me 🙂 Asia valkeni vasta, kun linkkiä oli hieman pälyillyt! Itse ajattelin käyttää perus pilsneriä treenien yhteydessä.

  Suosittelen omaa kirjoitustani Pareton periaatteesta, jossa käyn läpi miten tätä 80/20-sääntöä voi hyödyntää elämän eri osa-alueilla kuten töissä, liikunnassa ja juhlimiseen!

  http://www.kevness.com/2020/03/30/pareton-periaate-voinko-hyodyntaa-sita-omassa-elamassa/

  1. Hei,

   hienoa että sain puijattua ainakin jotakuta 😀 vastaus tulee hieman jälkijunassa, olen ollut sairaana ja ei ole ollut intoa aukaista konetta 🙂 Täytyypä tutustua sinun linkkiisi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *