Ladataan...
my view

 

Minua harmitti vietävästi että en ehtinyt vinkata teille marimekon ystävämyynnin aikana tästä ihan super ihanasta ja käytännöllisestä laukusta. Olin aiemmin törmännyt laukkuun selaillessani kuvia netissä ja harmittelin että se oli Limited edition for Japan laukku. Hip hip hurraa kuinka iloiseksi tulinkaan kun huomasin laukun ystiksessä. Muutenkin mielessäni vallitsee täydellinen marimekkomania, joka on vain yltynyt marimekon uuden taiteellisen johtajan Anna Teurnellin myötä. I love every piece!

 

 

Mutta hei, nyt se hyvä uutinen! Tätä laukkua on vielä ainakin Tammiston marimekon outlet myymälän hyllyssä, joten jos ihastuit voit vielä laukun saada! Itse olin jo melkein lentolippua Japaniin varailemassa ;D

Maanisen ihanaa iltaa kaikille!

Ladataan...
my view

 

Vuoden blogitauon jälkeen voisin jatkaa siitä mihin jäin. Tämän kuvan otin vuosi sitten jolloin minulla oli oksennuksenmaku suussa ja väsymys painoi. Siihen oli tosin hyvä syy :) Meitä on nyt nimittäin perheessä neljä, pikkuveli Leon syntyi kesäkuussa ja nyt vasta kiirettä pitää :) Katselin tuossa vanhoja blogipostauksia ajasta jolloin Edvin oli noin 5 kk. Olin kirjoittanut että meillä nukutaan ilta kymmenestä viiteen..Leon on hieman helpompi vauva kuin mitä Edvin oli mutta meillä ei kyllä tällä hetkellä nukuta kun ehkä parin tunnin pätkiä. Siihen vielä kuin lisätään isoveljen heräämiset niin on öitä kun ei nukuta edes tuntia.. mutta mutta..kaikki yleensä helpottaa jossain vaiheessa ja jaksan vielä uskoa siihen.

Ajattelin tosiaan jatkaa siitä mihin jäin ja nyt oli hyvä syy tulla tänne blogiin. Nimittäin tämä ihanan ihana Alina Piun kaulahuivi on alessa. Blogini keskittyy aika pitkälle suomalaiseen muotoiluun ja luonnonkosmetiikkaan. Mielestäni on kiva jakaa vinkkejä hyviin ostoksiin ja tämä on ehdottomasti sellainen :)

Kivaa päivää kaikille uusille ja vanhoille lukijoille :)

Ladataan...
my view

 

Tänä talvena olen hyvällä omallatunnolla panostanut pipoihin ja kaulaliinoihin. Ulkoilen Edvinin kanssa päivittäin useamman kerran, joten pitäähän sitä itsekin lämpimästi pukeutua, ja vaihtelu virkistää, ei vain pukeutumista vaan mieltäkin. Syksystä lähtien olen ollut jollain tavalla hullaantunut ribbineulokseen, joten en sitten pystynyt vastutamaan Alina Piun kaulaliinaa kun huomasin sen olevan alessa. Ostin jo aiemmin yhden setin, tämä oli kuitenkin pakko saada, ja sehän sopisi vallan mainiosti tummansinisen takkini kanssa...kaikki täsmäsi ;)

 

 

Pidän erityisesti siitä että Alina Piun neuletuotteet valmistetaan laadukkaasta lampaanvillasta Suomessa. Jossain vaiheessa itselleni tuli jonkinlainen seinä vastaan kaiken maailman muodin ja tavaran kanssa. Halusin yksinkertaistaa asioita (tyyliä, kauneutta, kulutusta) ja keskittyä olennaiseen, tajusin että keskittymällä kotimaisiin tuotteisiin saisin ajatukseni balanssiin ja huomioni kohdistettua omasta mielestäni merkityksellisempiin seikkoihin.

 

 

Pages