Remontin jälkeen part V / After renovation part V

Kotimme esittely jatkukoon. Edetään pikkuhiljaa huone kerrallaan. Tänään vuorossa vierashuoneemme, jota myös työhuoneeksi voi kutsua. Vierashuone sijaitsee talon lisäosassa keskikerroksessa, joka on talomme sisääntulokerros ja josta löytyvät myös keittiö sekä olohuone. Tässä huoneessa saa useimmiten olla rauhassa (ainakin Pojun nukkumaan menon jälkeen:)) ja täällä nämä blogipostaukseni syntyvät.

Huone ei kaivannut paljoakaan remonttia, vaan huoneeseen oli juuri edellisen asukkaan toimesta vaihdettu lattialaminaatit lautaan ja seiniltä poistettu puolipaneelit. Ennen-kuvia minulla ei valitettavasti ole teille esittää. Maalasimme huoneen seinät ja lattian uudestaan ja lisäsimme vaatekomerorivistöön yhden komeron lisää sekä uusimme lämpöpatterin. Patterit päivitimme remontin yhteydessä talon jokaisesta huoneesta ja viime viikonloppuna saimme kaikkiin ikkunoihin viimeinkin sälekaihtimet. Kesällä verhottomuus ei niinkään haittaa, koska illat ovat niin valoisia (makuuhuoneissa on kyllä pimennysrullaverhot), mutta syksyn saavuttua ja iltojen pimetessä mustat aukot seinissä tuntuvat jotenkin kylmiltä ja olo on vähän niin kuin akvaariossa. Mitään ei näe, kun yrittää tihrustaa ulos pimeyteen, mutta kaikki ulkoa näkevät kyllä sisälle. Tosin ei täällä meillä päin paljoa liikettä ikkunoiden ulkopuolella taida olla illan pimetessä:). 

vierashuone 007.JPG

vierashuone 015.JPG

Kuormalavoista tehty sänky oli meillä jo aikaisemmassakin asunnossa vieraiden sängyn virkaa toimittamassa klik. Tykkään tästä niin kovasti, että halusin lavat myös tähän kotiin. Mieheni on asiasta eri mieltä kanssani, mutta en kuuntele;).

vierashuone 025.JPG

Tämä vanha lipasto lojui hetken aikaa vanhempieni autotallissa ja vielä vanhan asuntommekin autotallissa, kun se kirpparilta pakko oli ottaa mukaan. Sille ollut tilaa silloisessa kodissa, mutta minulla oli ihan selkeä visio lipaston paikalle sitten joskus siellä uudessa kodissa, missä on valkoinen lattia. Ja kyllähän lipastolle paikka aika pian löytyikin, kun kuin ihmeen kaupalla uuden kodin valkoisine lattioine löysimme.

vierashuone 033.JPG

vierashuone 038.JPG

vierashuone 047.JPG

vierashuone 049.JPG

Näitä kuvia katsellessani voin todeta, että huoneessa on aikamoinen kokoelma kirpparilöytöjä ja DIY-juttuja.

Mitäs tykkäätte? Vai tykkäättekö?

 

Kommentit (10)
  1. Kotinne on todella kaunis, valoisa ja upeasti sisustettu! Inspiroiduimmekin siitä niin paljon, että halusimme mainita sinut blogipostauksessamme Toimituksen blogin puolella. ;–)

    1. Voi kiitos tosi tosi tosi paljon:)!!

  2. Tykkään, tykkään ja tykkään! Eurolava-sänky näyttää karun kauniilta 🙂 myös työpiste-alue miellyttää kovasti omaa silmääni. Hieno kokonaisuus!

     

    1. Kiva kuulla, että tykkäät ja kiitos paljon kehuista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *