Remppailua.

MYJUW

Viime postauksesta on ihan liian kauan aikaa. Nyt on ollut sen verran hektistä menoa, ettei blogille ole vain yksinkertaisesti jäänyt aikaa eikä energiaa. Yritän korjata tilannetta:).

Meillä on ollut talo virallisesti omana reilun viikon ja voi jestas, että päähän ei ole juuri mahtunut mitään muuta tänä aikana, kuin suunnitelmaa suunnitelman perään. Remontti on käynnissä ja eiköhän siitä valmista tule ennen toukokuun loppua, kun pitäisi muuttaa. Tai en tiedä mahtaako tällaisessa vanhassa talossa remontti loppua ikinä:). 

Tänään saatiin vähän maalailtua ja sähkömies kävi selvittämässä talon järjetöntä sähkökaaosta. 

Menin sitten minäkin hurahtamaan "blogimaaliin", eli maalasin olohuoneen yhden seinän Kalk litir-maalin Winter Primo-sävyllä. Alla olevassa kuvassa on vasta ensimmäinen kerros maalattuna. Josko huomenna saisi toisen kerroksen aikaiseksi. Yksi seinä sai mustan maalin ja muuten valkoinen saakin sitten vallita lopuissa seinissä, katossa ja lattiassa. En millään malttaisi odottaa, että kaikki on valmista:).

 

Kommentit

JohannaL (Ei varmistettu) http://www.kotiaurorassa.blogspot.com

Lupaavalta näyttää. Lopputulosta odotellessa :)

Marjut / Vanha matkalaukku (Ei varmistettu) http://vanhamatkalaukku.blogspot.fi/

No kylläpäs näyttää hyvältä jo nyt! Tuollaista Kalk litir-maalia olen pohtinut meidän keittiöön (tulevien) avohyllyjen kaveriksi :)

Kommentoi