Pieniä ja ärsyttäviä asioita

 on olemassa paljon pieniä ja ärsyttäviä asioita, jotka huonompana päivänä raastaa hermoja. ajattelin tällä viikolla tehdä tälläsen ehkä vähän rennomman postauksen, jossa kerron sellasia asioita, jotka saa mun hermoja raastamaan. 

ensimmäisenä mieleeni tuli se, kun oot laittanu tummaa kynsilakkaa ja ajattelit putsata ne kynsilakanpoistoaineella. kuitenkin,totta kai, sitä kynsilakkaa jää sinne kynnen reunoille ja kynsivalliin. näin sitten kyntesi näyttävät aivan järkyttävälle vielä muutaman viikon…

toinen asia, joka mua otsatukallisena ihmisenä ärsyttää, on nimittäin se, kun päätät leikata otsatukkaasi itse, jotta näkisit edes jotain sen alta. ainakin mä yleensä leikkaan aivan vinoon ja joudun sitten tasaamaan otsiksen liian lyhyeksi, mitä olin ajatellut.

kolmantena päästään tussien maailmaan. mulle käy tosi usein niin, että teen vaikka mun bujoa, enkä oo tajunnu tarkistaa meneekö se musta paksu tussi sivusta läpi ja totta kai se tussi sitten pilaa monta hyvää sivua käyttökelvottomiksi.

ai niin, neljäntenä, toki se, kun puhelimesi akku alkaa olla vähissä ja jätät sen ennen lähtöäsi latautumaan ja tietenkin juuri silloin laturisi sanoo sopimuksen irti. sitten elät koko päivän ilman akkua.

te jotka myös valokuvaatte, saatatte ehkä tietää tän viidennen ja kuudennen. mulle on käynyt joskus silleen, että oon aikasemmin kattonu kuvia läppäriltä ja jättäny tai unohtanu muistikortin koneeseen kiinni. muutaman päivän päästä oon sitte lähteny vähän kauemmas kuvaamaan, ilman sitä muistikorttia. tämä saa hermoni räjähtämään!

myös tää seuraavakin asia liittyy valokuvaamiseen ja muistikorttiin. vaikka tääkin on tosi pieni asia, niin kyllä se ärsyttää. kuinka monen muistikortti on aina täynnä? mun käyttämän kameran muistikortin tila on 16gb, eli n. 800 kuvaa, eli sitä saa aina olla tyhjentämässä…joka on siis todella, todella ärsyttävää!

tossa oli muutama juttu, mitä mulla tuli mieleen. kerro toki kommenteissa, jos sulla tuli mileen jotain ärsyttäviä ja pieniä asioita! 

— Jasmin

hyvinvointi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *