Häävinkkejä Vesa Keskiselle

Kyläkauppias Vesa Keskinen tiedotti toissapäivänä menevänsä juhannuksena naimisiin brasilialaisen tyttöystävänsä Janen kanssa. Kunhan Ruotsin kuninkaallisista häistä on siis selvitty, koittavatkin jo Tuurin kuninkaan häät. Keskisen mukaan luvassa ovat "pienet, mutta satumaiset häät". Onnen Miljoonahäät! 

Koska sekä Vesa että Jane ovat nyt ensimmäistä kertaa asialla, päätin koota nuorelle parille vinkkejä onnistuneisiin häihin. Olkaapa hyvät: 

1) Järjestäkää vihkitilaisuus Tuurin hevosenkengän alla. Pahat kielet väittävät, että kyseessä olisi yksi maailman rumimmista nähtävyyksistä, mutta väärässä ovat. Onnea tuottavan amuletin alla avioituminen siivittää liittonne hienoon alkuun!

2) Muistakaa hääkyltit! Ylläolevaa designia saa käyttää vapaasti. Hääpäivän aamuna Vesa voi lievittää jännitystään suuntaamalla kylttien pystytykseen bestmaninsa kanssa. Älkää unohtako matkasta rautakankea!

3) Häät ovat erinomainen tilaisuus tuoda esille hääparin kiinnostuksen kohteita. Ottakaa siis Vesan idoli, Aku Ankka, rohkeasti suunnittelussa huomioon! Mahdollisuuksia on monia: hääkakun päälle Aku & Iines -koriste, hääautoksi Aku Ankan auto, Karhukopla suorittamaan morsiamenryöstö ja kiitoslahjoiksi vieraille Aku Ankan taskukirjat. Aku Ankan asuhan Vesalla jo onkin. Housut kuitenkin jalkaan! 

4) Kaikkein parasta hääohjelmaa on livemusiikki. Jos vain jotenkin saatte Scorpionsit tulemaan taas Suomeen ja esiintymään häissänne, niin tehkää se! Wind of Change on nappivalinta häätanssiksi, Rock You Like a Hurricane puolestaan saa häävieraat takuulla ryntäämään tanssilattialle. Loppuillasta Jane voi napata päähänsä Klaus Meinen hatun – musta nahka ja valkea hääpuku ovat rouhea yhdistelmä!

5) Unohtakaa alkoholit. Kukaan ei näytä kauniilta humalassa, etenkään sulhanen. Olkaa siis trendikkäitä ja hankkikaa hääjuhlaanne viinien sijaan mehu- tai smoothiebaari. Tai tarjoilkaa vieraille alkoholittomia mocktaileja. Janen kotimaan, Brasilian kansallisdrinkki, Caipirinha, onnistuu sekin holittomana. Järjestämällä promillettomat häät säästytte Tallinnan reissulta ja selvinpäin hääyökin sujuu paremmin! 

Onnellista hääpäivää Vesa ja Jane! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.