Koruvinkit Downton Abbey -tyyliin

Bongasin uusimmasta Viva-lehdestä brittiläisen korusuunnittelija Andrew Princen haastattelun. Kymmenen vuotta omaa firmaansa pyörittänyt Prince on suunnitellut koruja muun muassa Downton Abbey -sarjan hienostonaisille.

Princen suunnittelemia tiaroita, hiuskoruja, korvakoruja ja kaulanauhoja on nähty sarjassa Lady Violetin, Lady Maryn ja Lady Coran yllä. Jutun mukaan leideistä Princen suosikki on Lady Cora, jonka varakas tausta takaa, että hän saa kantaa yllään kaikkein upeimmat korut. Princen rakkain luomus on hänen Lady Violetille suunnittelemansa pitsimäinen kaulanauha, jonka arvo on lähes 5 000 euroa.

Tuleville morsiamille - ja miksei muillekin - Andrew Princella on pari vinkkiä.

Ensinnäkin elegantit hiuspannat ja -kammat ovat taas muodissa. Tiaran sijaan ajassa kiinni oleva morsian valitsee siis tyylikkään hiuskorun, jota Prince kehottaa suojaamaan muovikelmulla, kunnes viimeisetkin hiuslakat on suihkautettu kampaukseen.

Toisekseen Prince kehottaa valitsemaan korut niin, että ne heijastavat käyttäjänsä persoonaa, eivätkä peitä henkilöä alleen. Hän myös muistuttaa, että korujen käyttämisen tulisi olla hauskaa: Viikkosiivouksen tekeminenkin piristyy kummasti, kun sen tekee tiara päässään!

Ehkä jo ensi kesänä häissä nähdään enemmän hiuskoruja. 20-luvun vaikutteet kun näkyvät muutenkin ensi vuoden hääpukumuodissa. 

 

Kommentit

15weeks

Alan vähän huolestuu, kun luet lehteä, jossa on "senioreiden seksi" -nurkka kannessa ;-)

Hanna R.

Haha, seuraavat vinkit tuleekin sitten varmaan ET-lehdestä :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.