Paras aika lähteä hääpukuostoksille on nyt

 

Pitsiä, tylliä, kullan sävyjä ja koristevöitä. Muun muassa tällaiselta näyttää tulevan vuoden hääpukumuoti, kertoo Niinatar-hääpukuliikkeen omistaja Niina Kuhta. Niina kävi elokuun alussa haistelemassa hääpukeutumisen uusia tuulia Malmössä, Nordic Bridal -messuilla. 

"Hääpuvuissa on nyt paljon upeita yksityiskohtia, kuten näyttäviä selkäosia. Isot tyllihelmat ovat myös in ja niitä on paljon eri suunnittelijoiden kokoelmissa. Puvuissa on myös paljon eri värivaihtoehtoja ja ivoryn rinnalle ovat tulleet muun muassa mocha, samppanja, taupe ja kaikki kullan sävyt", Niina luettelee.  

Myös asusteista löytyy runsautta. 

"Pitkä huntu on nyt in, samoin näyttävät korvakorut. Koristevöitä ja koristeolkaimia on enemmän kuin koskaan ja lisäksi messuilla tuli paljon vastaan ihania viittoja, joita löytyy niin pitkinä kuin lyhyinäkin", Niina kuvailee. 

Entäpä miehet sitten? Kuinka pukeutuu trendikäs sulhanen? 

"Miesten puvuissa tällä hetkellä hot ovat siniset puvut. Niitä myydään nyt ihan koko ajan niin sulhasille kuin juhlavieraillekin. Myös kokonaan harmaa saketti liivillä ja dumbolla on osuva valinta niin kesällä kuin talvellakin järjestettäviin häihin", Niina vinkkaa. 

Jos on menossa ensi kesänä naimisiin ja haaveilee designer-hääpuvusta, paras aika ostaa hääpuku on juuri nyt.    

"Valikoimaa on nyt erittäin hyvin. Näin elokuussa teemme tilaa vuoden 2016 mallistoille ja alennuksessa on vielä paljon upeita pukuja. Lisäksi vuoden 2016 uutuuspukuja saapuu meille viikoittain", Niina kertoo. 

Fiksu morsian ei myöskään jää hautomaan ostopäätöstään liian pitkäksi aikaa. 

"Designer-hääpuvuilla on pitkät toimitusajat, jopa 4-5 kuukautta, minkä lisäksi on hyvä varata noin puolitoista kuukautta puvun korjauksiin. Ensi kesän morsiamien ei ole siis lainkaan liian aikaista lähteä hääpukuostoksille", Niina muistuttaa. 

Hääpukuliike Niinatar täytti tässä kuussa 10 vuotta. Helsingissä Runeberginkadulla toimiva Niinatar edustaa muun muassa Enzoanin, Morileen ja Pronovias Fashion Groupin pukuja. Hääpukujen lisäksi valikoimista löytyy runsaasti erilaisia asusteita ja iltapukuja sekä miesten pukuja. Hääpukujen sovitukset vain ajanvarauksella numerosta 09 2419 770. 

Kommentoi