Taas rakastetaan häitä!

Uusi osoite, uusi alku. 

Myötä- ja vastoinkäymisissä -blogi syntyi puolitoista vuotta sitten. Ideanani oli kirjoittaa hääblogia, jossa ei mentäisi naimisiin. Siis kirjoittaa yleisemmällä tasolla huomioita häistä ja kaikesta niihin liittyvästä.

Aihetta on ihmetelty, koska häät eivät ole omassa elämässäni varsinaisesti ajankohtainen aihe – vietimme juuri mieheni kanssa kuudetta hääpäiväämme. 

Halusin (ja haluan edelleen) kirjoittaa häistä, koska mielestäni häät ovat kiehtovia. Suuria tunteita, sukupolvet ylittäviä perinteitä, pitkäaikaisia unelmia, jännitystä, valmistautumista, odotusta. Ja tietenkin rakkaustarinoita. Onko parempaa?

 

Tämä saksalaispari otatti hääkuviaan elokuussa 2013 Berliinissä, Köpenickin linnan puistossa. Mitähän heille kuuluu nykyään?

 

Myötä- ja vastoinkäymisissä näki valon hs.fissä ja nyt, yli sata hääaiheista postausta myöhemmin, siirtyy tänne Lilyyn. Tarkoituksena on edelleen kirjoittaa häistä, mutta nyt myös hieman muustakin. Elämästä laajemminkin myötä- ja vastoinkäymisineen. 

Blogi siis jatkuu pääosin samoilla aiheilla kuin aiemminkin, mutta jatkossa höystän juttuja myös hieman henkilökohtaisimmilla aiheilla. Luvassa on siis samaa meininkiä kuin ennenkin, mutta parempaa. 

Näillä sanoin, tervetuloa mukaan hyvä lukija! Myötä- ja vastoinkäymisissä. 

Ps. Blogia voi seurata edelleen Facebookissa. Blogin osoite on nyt päivitetty myös Blogloviniin.

Kommentit

Tommi K
Isyyspakkaus

Hei, mahtavaa! Tervetuloa Lilyyn Hanna!

Hanna R.

Kiitos, kiitos! Hyvältä tuntuu olla täällä :)

Toimitus
Toimitus

Oj oj oj!

Olet erittäin lämpimästi tervetullut Lilyyn! Ihanaa!!!

<3

Hanna R.

Kiitos lämpimästä vastaanotosta :)

Toimitus
Toimitus

Kurkkaapa vielä toimituksen blogin puolelle – saatat löytää sieltä itsesi! ;--)

Hanna R.

Kiitos maininnasta! Toki kävin heti tykkäämässä postauksesta Lilyn Facebookissa, vain kolme minuuttia julkaisun jälkeen :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.