Tytöstä naiseksi

Koirajuttuja ei ole ollut täällä blogissa pitkään aikaan. Ajattelin korjata asian, koska tiedän, että niillä on ainakin kaksi lukijaa. Terveisiä äidille ja anopille! 

Rio täyttää tällä viikolla 11 kuukautta ja viimeisen kuukauden aikana sen elämässä on tapahtunut isoja: Tytöstä on tullut nainen! Rion ensimmäiset juoksut siis alkoivat tuossa muutama viikko sitten.  

Mitä sitten tarkoittaa, kun koiralla on menkat? Ainakin isoa pesulalaskua.

Tällä hetkellä pesulasta on haettu: Petauspatjan suojus. Tällä hetkellä pesulassa ovat: Sängyn päiväpeitto ja sohvan suojana ollut päiväpeitto. Tällä hetkellä pesulaan menoa odottavat: Keittiön matto ja eteisen matto. Tämä kaikki vahvistaa näkemystäni siitä, että paras lahja juuri koiran hankkineille, on mittava lahjakortti lähipesulaan. 

Käsittääkseni olemme kuitenkin päässeet lisääntymisikään tulleen koiramme kanssa aika vähällä. Rio piti itsensä melko siistinä, joten ei tässä nyt mistään verilöylystä voida puhua. Vähän neiti on ollut levoton, mutta mitään huutokonserttia emme ole pääseet todistamaan. Juoksujen kestokin oli vain parisen viikkoa. Ikävää tietysti oli, että koirapuistoon ei voinut mennä. Onneksi kuitenkin välillä päästiin leikkimään tuttujen narttukoirien kanssa. 

Mutta luulenpa, että Rio silti viedään kesällä eläinlääkärille niks, naks, steriloitavaksi. Rio saa siis viettää elämänsä ikuisena neitsyenä - pentuja emme ala tällä pöljäkkeellä teettää.

Vaikka olisivathan pienet brassipennut tietysti aika ihania... 

Kommentoi