Ladataan...
Nelli Vartiainen

No mutta heipä hei! Olisi voinut kuvitella, että blogini on kuollut kupsahtanut mutta eipä vaan ole. Uuden työn aloitus vei voimistani sen verran resursseja, että ylimääräiset hommat sai jäädä vapaa-ajalta ja väistyä uuden rytmin löytämiseen. Olenkin kaipaillut jo hetken omaa aikaa blogin parissa ja nyt päätin, että on hyvä aika aloittaa taas kirjoittaminen. Tässä melkein parin kuukauden aikana on tapahtunut paljon ja sitten toisaalta taas ei mitään. En tiedä miten sen selittäisin tai saiko kukaan koppia tuosta edellisestä lauseesta. Arki töissä on lähtenyt rullaamaan hyvin, mutta aikaa syö vielä noin tunnin työmatka per suunta, joten työpäivinä ei ole kauheasti muuta kerennyt tekemään. 

Takki Bik Bok / Huivi Balmuir

Käytiin tuossa pari viikkoa sitten kuvailemassa ihanan Niinan kanssa ja olipa muuten mukava päästä kuvailemaan sekä olemaan kameran edessä pitkästä aikaa! Takkivarastoni täyttyi jokin aika sitten tästä ihanasta harmaasta villakangastakista. Malliltaan ja tyyliltään klassinen ja juuri sellainen, mikä menee hyvin hoidettuna monta syksyä ja kevättä! Kaikkein parasta tämän tyylisissä takeissa on niiden käytönnöllisyys ja muunneltavuus. Menee juhla-asun kanssa sekä näyttää hyvälle myös farkkujen ja tennareiden kanssa. 

Myös trikoiset trumpettilahkeiset housut on päässyt kovaan käyttöön. Ihan superit töissä mukavuutensa puolesta. Saatoin itselleni vannoa, etten tälläisiä housuja tule hankkimaan mutta kuinkas kävikään. Vaikka lähiaikoina olen kuluttanut ehkä normaalia enemmän, niin ihan periaatteesta en ostanut mitään Black Friday -huumasta. Nyt taas yritän päästä tästä tunneshoppailusta eroon ja ottaa enemmän järkeä hankintoihin. Seuraavaksi listalla on läheisille joululahjat, mitkä yritän jotenkin keksiä tarpeeseen. Olen välillä todella huono ideoimaan lahjoja ja tänä vuonna täytyy miettiä jotenkin extra paljon, koska ei ole tullut yhtäkään ideaa. Ensimmäisen kerran mietin lahjoja jo varmaan joskus syyskuun lopussa, mutta ei vieläkään ole juolahtanut mieleen hyviä ideoita, haha! 

 

Nelli

Ladataan...
Nelli Vartiainen

Syksy on monesti muutosten aikaa monelle ja niin on nyt tänä syksynä minullekin. Tuntuu, että parin viikon aikana on tukka putkella paineltu menemään, vaikka on näihinkin viikkoihin mahtunut monta mummoilu iltaa kotisohvalla. Ehkä tämä pari viikkonen onkin tuntunut sen takia vähän raskaammalta, kun on pään sisällä kelaillut isojakin asioita. Yksi näistä on työpaikka, minkä tulenkin heti puolentoista viikon päästä vaihtamaan. Ala pysyy samana, ketju vain vaihtuu. Odotankin innolla uusia työkavereita (entisissä ei ole todellakaan mitään vikaa<3), uusia toimintatapoja ja uusia ahaa -elämyksiä.

Kaikki uusi tietenkin aina jännittää tai noh, ainakin allekirjoitanutta. Tiedän jotenkin, että tulen viihtymään ja ennakkopelkoni tulevat osottautumaan vääriksi, mutta silti sitä havahtuu siihen, että on taas ajautunut ajatuksiin "entä jos ne ei tykkääkään minusta" tai "entä jos en pärjää odotetulla tavalla". Uskaltaisin väitää, että nämä hetkittäiset stressipuuskat ovat ihan luonnollisia. Enemmän olisin huolissani siitä jos en jännittäisi ollenkaan. Sillon tietäisin, että en kokisi saavani työpaikasta mitään uutta irti.

Työpaikka meinaa myös muuttoa lähi tulevaisuudessa. Ei mitenkään kauaksi nykyisestä vaan tuohon rajan yli Helsingin puolelle, hah :D Ja tämä tietohan saa minun sisäisen sisustajan sykkimään, ehkä vielä liiankin varhaisessa vaiheessa, mutta löysin jo tulevan sohvani. Ja ehkä sovapöydän. Ei nyt mnnä tuohon sen enempää, enköhän läväytä tänne omat inspiskuvat tulevasta sisustuksesta, kun sen aika koittaa! Nyt vielä painetaan vanhassa paikassa täysiä puolitoista viikkoa ja ruvetaan suunnittelemaan minkälaisen läksiäis kakun sitä kyhäilee työkavereille!


 

Sunnuntai kaverin kanssa kahvin äärellä ja kauppoja kiertäessä oli se mitä tähän väliin kaipasinkin. Vaikka olen viettänyt kotona aikaa, juhlinut perheen kanssa siskon pojan synttäreitä ja leiponut (mistä pidän), jotenkin sellainen ystävän kanssa höpöttely ja malekseminen kauppakeskuksessa on jäänyt vähemmälle. Huomasin jälleen miten hyvä olo tuollaisen päivän jälkeen on, rentoutuneempi ja on saanut päästellä höyryjä. Jää aina paljon rauhallisempi olo tulevasta.

Nelli

Pages