Ladataan...
Nelli Vartiainen

Syksy on monesti muutosten aikaa monelle ja niin on nyt tänä syksynä minullekin. Tuntuu, että parin viikon aikana on tukka putkella paineltu menemään, vaikka on näihinkin viikkoihin mahtunut monta mummoilu iltaa kotisohvalla. Ehkä tämä pari viikkonen onkin tuntunut sen takia vähän raskaammalta, kun on pään sisällä kelaillut isojakin asioita. Yksi näistä on työpaikka, minkä tulenkin heti puolentoista viikon päästä vaihtamaan. Ala pysyy samana, ketju vain vaihtuu. Odotankin innolla uusia työkavereita (entisissä ei ole todellakaan mitään vikaa<3), uusia toimintatapoja ja uusia ahaa -elämyksiä.

Kaikki uusi tietenkin aina jännittää tai noh, ainakin allekirjoitanutta. Tiedän jotenkin, että tulen viihtymään ja ennakkopelkoni tulevat osottautumaan vääriksi, mutta silti sitä havahtuu siihen, että on taas ajautunut ajatuksiin "entä jos ne ei tykkääkään minusta" tai "entä jos en pärjää odotetulla tavalla". Uskaltaisin väitää, että nämä hetkittäiset stressipuuskat ovat ihan luonnollisia. Enemmän olisin huolissani siitä jos en jännittäisi ollenkaan. Sillon tietäisin, että en kokisi saavani työpaikasta mitään uutta irti.

Työpaikka meinaa myös muuttoa lähi tulevaisuudessa. Ei mitenkään kauaksi nykyisestä vaan tuohon rajan yli Helsingin puolelle, hah :D Ja tämä tietohan saa minun sisäisen sisustajan sykkimään, ehkä vielä liiankin varhaisessa vaiheessa, mutta löysin jo tulevan sohvani. Ja ehkä sovapöydän. Ei nyt mnnä tuohon sen enempää, enköhän läväytä tänne omat inspiskuvat tulevasta sisustuksesta, kun sen aika koittaa! Nyt vielä painetaan vanhassa paikassa täysiä puolitoista viikkoa ja ruvetaan suunnittelemaan minkälaisen läksiäis kakun sitä kyhäilee työkavereille!


 

Sunnuntai kaverin kanssa kahvin äärellä ja kauppoja kiertäessä oli se mitä tähän väliin kaipasinkin. Vaikka olen viettänyt kotona aikaa, juhlinut perheen kanssa siskon pojan synttäreitä ja leiponut (mistä pidän), jotenkin sellainen ystävän kanssa höpöttely ja malekseminen kauppakeskuksessa on jäänyt vähemmälle. Huomasin jälleen miten hyvä olo tuollaisen päivän jälkeen on, rentoutuneempi ja on saanut päästellä höyryjä. Jää aina paljon rauhallisempi olo tulevasta.

Nelli

Ladataan...
Nelli Vartiainen

 

Ei näköjään jäänyt pätkismuffinien resepti viimeiseksi reseptiksi täällä! Minkäs teet, kun tykkäät ruuasta liikaa. Meidän tyttöjen WhatsApp -ryhmässä on yleinen kysymys "Mitä ruokaa teette tänään?". Mihin jokainen sitten kertoo ruuan mitä kenenkin keittiössä valmistuu illalla ja mielestäni se on kyllä kätevä tapa välillä, kun itsellä lyö tyhjää! :D Esitin itse jälleen kysymyksen eilen ja kaveri ehdotti tortilloja tai tacoja (tortillat on ehkä mun lemppari ruoka btw). Ainaisen kanan ja jauhelihan tilalle rupesin miettimään kasvisversiota ja päädyin halloumiin. Myönnättäköön etten ole aikaisemmin tehnyt halloumista tortilloja ja halusinkin täytteeksi edes jotain erilaista perussalaatin sijaan, minkä yleensä normaalisti laitan. Päädyinkin tekemään tortillalätyn sisään lämpimän paprika-sipulihöystö ja paistoin pannulla halloumit siivuissa.

Ja siis vaikka itse sanonki, ai jumankekka kun tuli hyviä, joten tässäpä hyvä ruokaidea lihattomaan lokakuuhun!

 

Halloumtortillat:

Paprika
Sipuli
Valkosipulimurskaa        1tl 
Halloumjuustoa
Kirsikkatomaatteja
Salaattia
Guacamolea
Ranskankermaa

 

Laita pannulle öljyä ja heitä pilkottu paprika ja sipuli sinne. Lisää hetken päästä, kun paprikat ovat vähän pehmenneet, valkosipulimurska ja anna hetken aikaa muhia pannulla. Leikkaa halloumi valmiiksi n. yhden sentin paksuisiksi "puikoiksi". Pilko tomaatit ja pese salaatti. Siirrä paprika-sipulihöystö kulhoon odottamaan ja paista halloumtikut kuumalla pannulla niin, että ne saavat kullanruskean pinnan.

Levitä lämmitetyn tortillaletun päälle guacamolea ja lisää täytteet, lisää vielä muutama nökäre ranskankermaa ja eikun suuta kohti!

 

Nelli

 

Seuraa myös:

@nellivar  Bloglovin

Pages