3x Must Have

Nelli Vartiainen

1. Kaulakoru, H&M  2.Kengät, Zalando 3.Haalari, Lindex 4.Korvakorut, H&M, 5.Laukku, Lindex

Täydellinen kaupunkiasu millä kelpaa jäädä myös nauttimaan juomia terassille auringonlaskuun asti (ja myöhempään..). Luonnon läheiset värit ja kirkas oranssinpunainen on takuuvarma yhdistelmä ja näyttää hyvältä päivettyneen ihon kanssa! Bucket Bag-laukku on mielestäni ihana ja sellainen tulee varmasti ilmestymään muiden laukkujeni viereen.

1.Kello, DanielWellington 2.Laukku, Zalando 3.Mekko, Zalando 4. Hattu, H&M, 5.Tennarit, Zalando

Rennon tyttömäinen asu on monikäyttöinen ja menee moneen tilanteeseen. Helppo kaupunkiasu muuntuu parilla vaihdolla ilta-asuksi. Somat avokkaat tennareiden tilalle, hattu hyllyyn ja tukka rennolle niskanutturalle, Voilà!


1.Pistokkaat, Birkenstock 2.Laukku, Zara 3.Bikinit, H&M 4.Aurinkolasit, H&M 5.Aurinkorasva, Alga Maris 6. Kaftaani, Zalando

Mitä tähän muuta lisäämään, rantsukelit tulkaa jo!! Tänä kesänä(jos kelit sallii) aion vetäistä ainaisten mustien bikinien tilalle jotakin värikästä ja kuviollista. Itseasiassa kyseinen kuosi houkutteli jo viime vuonna mutta en löytänyt mistään mieluisia. Ja mitä laukkuihin taas tulee, tuollainen bambulaukku on ehdottomasti saatava kesäkassiksi. Antaa ihanan boheemin vaikutuksen asuun ja olenkin suunnitellut ostavani sellaisen kanssa jonkun valkean pitsimekon.

 

Nelli

Seuraa myös @nellivar 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.