Asu joka ei petä!

IMG_8586.jpg

IMG_8677.jpg
Villapaita Lindex 39,99e

 

Nyt on lupa jo vetäistä lämpimät neuleet päälle, koska syksyn viimat ovat saapuneet! Tai minun mielestäni ainakin on jo aika kylmä 😀 Ostin tämän villapaidan jo joku aika sitten ja ihastuin tämän hempeään sävyyn. Ja toisekseen, viimevuonna ostamani aikalailla samanlainen neule päätyi pesukoneeseen jonkun nimeltä mainitsemattoman samassa taloudessa asuvan ihmisen toimesta… Voin kertoa, että en mahtunut siihen paitaan enää. Tuolla se kaapissa lojuaa huopaisena ja mietinki pystyisikö siitä kutistuneesta yksilöstä jotenkin tekemään lapaset? Siitä, mistä olen iloinen on se, että ketjuliikkeetkin ovat heränneet paremmin materiaaleihin. Tai sitten olen alkanut vain enemmän syynäämään vaatteiden pesulaput ja tarkistelemaan sieltä materiaalit. Tämäkin villapaita sisältää 38% alpakkaa, 32% polyamidia, 25% villaa ja 5% elastaania. Eli oikeasti lämmittää, eikä ole pelkkää ”muovia”. Toki tuotetiedot kanattaa syynätä läpi, koska monesti jos lukee esim. ”wool blend”, saattaa tuotteessa olla vain muutama hassu prosentti villaa ja loput keinokuitua. Nimenomaan sana ”blend” viittaa siihen, että käytetty villa saattaa olla hyvinkin vähäistä.

 Yhdistelmä iskee vieläkin: Iso neule ja ”nahka”housut. Tuo on makuuni lyömätön yhdistelmä, varsinkin syksy aikaan.

IMG_8634.jpg

IMG_8730.jpg

Sain muuten kolme päivää sitten elämäni ensimmäiset yökiskot. Olen todella paha hampaiden narskuttelija öisin ja leukani on jumissa tuon tuosta ja se myös naksuu ja paukkuu, jos suu täytyy avata ammolleen. Onneksi yhteiselomme kiskojen kanssa lähti sujumaan heti ensimmäisestä yöstä lähtien hyvin ja olenkin nukkunut nämä muutamat yöt sikeästi. Isoin plussa on ollut se, että aamulla herättäessä leukani ei ole jumissa tai kipeät. Tämä on suoraan vaikutanut myös pääkipuihin positiivisesti. Eikä tarvitse pelätä milloin puren hampaani rikki nukkuessa! Kunnallisen puolella kyseinen muotti maksaa n. 260€, mikä on aika iso satsaus, mutta myös kannattava pidemmälle katsottuna. Eihän tässä mennytkään, kun varmaan kymmenen vuotta, että sain aikaiseksi hankia nämä kiskot…
Sain tästä muutenkin potkua huolehtia hampaistani paremmin. Suuhygienistilla kävin poistattamassa eilen hammaskiveä ja tarkastuksen jälkeen kävin apteekista ostamassa Yotelin valkaisevaa hammastahnaa. Kävin viime vuonna I Love me -messuilla hampaiden kevytvalkaisussa ja sen jälkeen ostin kyseistä tahnaa ylläpitämään valkaisun tuloksia. Ainakin silloin uskoin tahnan ajavan asiansa, joten päätin kokeilla toimiiko tahna nyt suoranaisesti valkaisevana. Let´s see. 

Ihanaa alkanutta viikonloppua!

 

Nelli 

Seuraa myös:
@nellivar   Bloglovin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *