Halloumtortillat

IMG_8808.jpg

 

Ei näköjään jäänyt pätkismuffinien resepti viimeiseksi reseptiksi täällä! Minkäs teet, kun tykkäät ruuasta liikaa. Meidän tyttöjen WhatsApp -ryhmässä on yleinen kysymys ”Mitä ruokaa teette tänään?”. Mihin jokainen sitten kertoo ruuan mitä kenenkin keittiössä valmistuu illalla ja mielestäni se on kyllä kätevä tapa välillä, kun itsellä lyö tyhjää! 😀 Esitin itse jälleen kysymyksen eilen ja kaveri ehdotti tortilloja tai tacoja (tortillat on ehkä mun lemppari ruoka btw). Ainaisen kanan ja jauhelihan tilalle rupesin miettimään kasvisversiota ja päädyin halloumiin. Myönnättäköön etten ole aikaisemmin tehnyt halloumista tortilloja ja halusinkin täytteeksi edes jotain erilaista perussalaatin sijaan, minkä yleensä normaalisti laitan. Päädyinkin tekemään tortillalätyn sisään lämpimän paprika-sipulihöystö ja paistoin pannulla halloumit siivuissa.

Ja siis vaikka itse sanonki, ai jumankekka kun tuli hyviä, joten tässäpä hyvä ruokaidea lihattomaan lokakuuhun!

 

Halloumtortillat:

Paprika
Sipuli
Valkosipulimurskaa        1tl 
Halloumjuustoa
Kirsikkatomaatteja
Salaattia
Guacamolea
Ranskankermaa

 

Laita pannulle öljyä ja heitä pilkottu paprika ja sipuli sinne. Lisää hetken päästä, kun paprikat ovat vähän pehmenneet, valkosipulimurska ja anna hetken aikaa muhia pannulla. Leikkaa halloumi valmiiksi n. yhden sentin paksuisiksi ”puikoiksi”. Pilko tomaatit ja pese salaatti. Siirrä paprika-sipulihöystö kulhoon odottamaan ja paista halloumtikut kuumalla pannulla niin, että ne saavat kullanruskean pinnan.

Levitä lämmitetyn tortillaletun päälle guacamolea ja lisää täytteet, lisää vielä muutama nökäre ranskankermaa ja eikun suuta kohti!

IMG_8788.jpg

IMG_8805.jpg

 

Nelli

 

Seuraa myös:

@nellivar  Bloglovin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *