Johan oli juhannus!

Aiai! Se alko loma nyt! Lähdettiin ajelemaan heti illaksi Kuopioon kaverin synttäreille ja viinijuhlille. Kotiin palailen vasta ensi viikon aikana, kunnes saan akkuja ladattuja vanhempien luona<3.

Aikaisemmin kerroin, että juhannukselle ei ole muuta suunnitelmaa, kuin perjantaina lavatanssit. Noh, itseasiassa ne tanssit jäi:D! Perjantain kauhea sää ei houkutellut lähtemään ulos yhtään sen kauemmas, kuin tarve oli. Lavatanssit olisi olleet paljon kauempana keskustasta, joten päädyttin pyörähtämään keskustan baarissa. Hauska ilta oli sekin, ei siinä.

Lauantaina tehtiin tyttöjen kanssa ruokaa ja mietiskeltiin siinä, että mitähän sitä. Kunnes kaveri kenen luona olimme bongasi meille kyydin mökille. Kaikki muut olivat minulle tuntemattomia lukuunottamatta tietenkään tyttöjä keiden kanssa olin liikkeellä. Tähän väliin voin kertoa sen, että tämä ”mökki” oli ihan täydellinen! Todella iso vanha rakennus (talo, kartano, huvila, you name it.) aivan veden ääressä, unohtamatta rantasaunaa<3 Jätän nyt osan tarinasta pois, ettei tarvitse sivukaupalla lukea jos yrittäisin kaiken kuvailla:D Meillä oli alusta asti hyvä pöhinä keskenämme ja loppuillasta tuntuikin siltä, että olisit viettämässä juhannusta vanhojen kavereiden kanssa. Pitkän saunomisen ja uimisen (kyllä, minäkin uskalsin) jälkeen söimme ja pojat alkoikin heittelemään ajatusta kylän paikallispubista. Niin, paikkahan oli Lievestuore. Jyväskylästä varmaan joku 20km jos en ihan väärin arvioi.

IMG_20180623_223831.jpg

Sinne paikalliseenhan me sitten mentiin. Minulla oli tukka vielä vähän märkänä ja upean lookin kruunasi punaiset addun collagehousut ja musta collagepaita. Tunnissa ehti tapahtua näköjään vaikka mitä, koska joku pojista oli löytänyt jatkot.. Itse en ikinä jaksa esim. baarista lähteä minnekään muualle kuin kotiin, koska ruoka ja oma sänky on päällimäisenä aina mielessä.
Nämä jatkot ei ollutkaan ihan tavalliset vaan jonkun halli/autopaja/mikäties- paikka, missä sitten tanssittiin pari tuntia kylän ihmisten kanssa. En muista milloin viimeksi olisin ollut samaan aikaan niin hämmentynyt ja nauranut hervottomasti koko illan. Ja vaikka kaikki kylän asukkaat tunsivat toisensa tai olivat jotain sukua toisilleen, meidät otettiin kyllä niin hyvin vastaan ja saatiinkin monta kiitosta läsnäolosta. 

Koko ilta oli kokonaisuudessaan niin onnistunut, että vieläkin hymyilyttää. Mahtavaahan tässä on vielä se, että sain pari uutta huipputyyppiä kaveriksi! Pojatkin puhui, että tästä tulee perinne. I´m in.

IMG_6776.jpg

IMG_6758.jpg

IMG_6549.jpgTää koira meinasi tappaa siilin kahteen kertaan lauantaina…

I<3Lievestuore

 

Nelli

Seuraa myös

@nellivar   Bloglovin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *