Kirppari, kannattiko?

Moikka! Kirjoittelin aikaisemmin kirppistelystä ja pöytä olikin pystyssä tuossa kuukausi takaperin. Koko rumba on aika aikaa vievää ja vaatii pöydän päivittäistä siivousta. Faktahan on se, että pommin jäljiltä oleva pöytä ei myy niin hyvin kuin sellainen missä tavarat on fiksusti esillä ja siististi paikoillaan. Toki sitä ei voi olla siellä kyttäämässä kokoajan, mutta jonkinnäköinen rytmitys siivoamiseen pitää olla. Kävin joko aamulla tai illalla sen siivoamassa, jotta jokainen päivä alkoi siistillä pöydällä.

Ihan turhaa työtä ei tehtykkään, koska myyntiä kertyi n.249 €. Siitä lähti vielä 5 % proviikka kirpputorille ja käteen jäikin sellaiset 236 €. Kirpputorit on mielestäni kyllä erinomainen keksintö mietittynä myyjän ja ostajan kannalta. Ostaja saattaa löytää todella hyväkuntoista tavaraa hyvällä hintaan ja myyjä pääsee ns. eroon tavarasta mikä on hänelle jo turhaa. Samalla tapahtuu kierrätystä ja vaate tai tavara saa ”uuden elämän”.

Vaikka tavaraa menikin iso määrä, jäi meille vielä rutkasti kotiin vietäväksi. Päätin, että taidan vuokrata myöhemin kesällä tai syksyn alussa uudestaan kirppispöydän. Mietittiin myös sitä, että oltaisiinko viety tavarat vain kierrätykseen ja otetttu takaisin ne vaatteet mitkä on ollut saatan käyttää -listalla. Okei, tässä päätöksessä ottaa tavarat takaisin kotiin painoi toki myös mahdollisuudesta ”tienata” vähän ylimääräistä, haha:D Mites teillä, viettekö suoraan jonnekin kierrätykseen vai olettekko kirppisihmisiä?

IMG_4002.jpg

IMG_4012.jpg

IMG_4003.jpg

Kuvat ei liity aiheeseen mitenkään, mutta hitsi vie en osaa vieläkään päättää, mitä teen tämän reuhkan kanssa! Lyhyempi malli edelleen houkuttaisi ja nyt on tullut halu saada joku uusi sävy tähän. Vaikeaa tämä naisen elämä, hah. Saa nähä, mihin loppupeleissä päädyn ja kauhulla vähän odotan kampaajani ilmettä, kun marssin ”ilmiömäisen” suunnitelmani kanssa penkkiin…

 

Nelli

@Nellivar   Bloglovin

Kommentit (4)
  1. Usein vien kierrätykseen tai annan pois ja n. kerran vuodessa mennään siskojen kanssa myymään Hietsun kirpparille. 🙂 Se on hauska jokavuotinen kokemus ja vie tosiaan vaan sen 4-6 tuntia eikä tarvitse iltaisin miettiä pöydän siivoamista. 🙂

    1. Olenkin ajatellut joskus mennä myymään tuollaiseen päivätapahtumaan! Varmasti tuollaiset päivät ovat mukavia ja hauskoja:)! 

  2. Oon aina vienyt suoraan kierrätyskeskuksiin tai lahjoittanut kaverille. Nyt kesäksi varasin ekaa kertaa pöydän!! 

    1. Hei onnea myynteihin! 🙂 toivottavasti kauppa käy! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *