Lomafiilis. IT´S ON!

Heipparallaa! Loma käynnistyy tämän päivän työvuoron jälkeen!! Huomenna hyppään junaan kohti Kuopiota ja sit eikun mökille kavereiden kanssa viikonlopun viettoon<3 En tiedä miten tulen pysymään pöksyissäni töissä tänään. Luultavasti siis hötkyilen vaan ympäriinsä, saamatta mitään fiksua aikaiseksi. Tulen kotiin jo heti maanantaina, että kerkeää pesaista pyykit ja tiistai onkin pyhitetty pakkaamiselle! 
Montenegron matkalle täytyisi käydä ostamassa vielä aurinkorasvat ja jotakin matkalukemista.
 

IMG_7148.jpg

IMG_7256.jpg

Tämä ihana kaftaani/mekko löytyi Lindexin alennusmyynneiltä ja varmasti lähtee reissuun mukaan. Vaikka mekko onkin polyesteria ja siten ei niinkään vilpoisa, en voinut vastustaa kiusausta. Onneksi mekko on väljä ja hulmuaa hyvin tuulessa niin jospa se viilentäisi mukavasti… Joku tässä hivelee silmiäni, ehkä nuo rauhalliset ja neutraalit värit?

Pakkauskriisi alkaa kolkuttelemaan ja olen jo mielessäni yrittänyt vähän pohtia mitä otan reissuun mukaan. Huonona tapana minulla on yleensä valita matkalle aina sellaisia vaatteita joita ei juuri käytä muutenkaan. En ymmärrä logiikkaani tämän suhteen:D Paikan päällä sitten taas saa ihmetellä, mitä on tullut pakattua. Jotenkin sitä aina ajattelee, että kun ei kotona käytä niin kyllä reissussa tulee käytettyä. Siis niinku mitä?
Pienenä tavoitteena siis koittaa kerrankin pakata fiksusti! Sellaisia ylä- ja alaosia joita voi kaikkia yhdistellä keskenään. Varmaan helpommin sanottu kuin tehty…
 

IMG_7273.jpg

IMG_7191.jpg

IMG_7142.jpg

Blogia en ole ehtinyt lähiaikoina päivittämään niin usein kuin haluaisin, joka vähän harmittaa. Koitan ensiviikkolla (luultavasti tiistaina) saada vielä postauksen ulos ennen matkaa. En tiedä johtuuko se tästä kuumuudesta vai siitä, että rakas koneeni aina päällä ollessaan kuumuu niin paljon, että se hohkaa vielä ylimääräistä kuumuutta:D Koneella istuminen ei ole siis sen puolesta nyt mitenkään houkuttelevaa.. Niin ja kuvia en ole käynyt ottamassa pitkilleen ja jotenkin sitä haluaa tuoda uusia kuvia postauksiin vanhojen sijaan. En aio kyllä ottaa stressiä tästä ja lomasta aion nauttia täysin rinnoin<3 Instagramista voi seurailla sitten Montenegron meininkiä! 

 
                                                                                                             Nelli
 
                                                                                                       seuraa myös
                                                                                               @nellivar  bloglovin
 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *