Lomakohde valittu!

Viime  viikko oli jotenkin ihan sika hyvä! Ensiksi hymyilytti, että tämä minun blogini oli viikon blogina täällä Lilyssä. Arvostan sitä, että tälläistä pientä piipertäjää huomioidaan, kiitos<3! Kaiken kukkuraksi saatiin ystävän kanssa varattua meille kesälomamatka! Varmaan kuukauden ajan jokapäivä laiteltiin toisillemme erinäisiä linkkejä hotelleista entäs tää-tekniikalla. Meillä olikin itseasiassa jo aikalailla sovittu matkakohde ja hotelli, kunnes pitkimme sen varaamista ja kappas, se ehti mennä sillä ajalla juuri, kun sovittiin ”huomenna varataan se”. Eikun homma uusiksi.

2018.jpgKuva on Maltalta muutama vuosi taaksepäin.

Mutta tosiaan, Montenegron Budva valikoitui meidän kohteeksi! Tui:lla oli vielä kamppis päällä, missä sai -100 € elo- ja syyskuun lomista ja Montenegro ainakin kuului niihin maihin, mistä sen alennuksen sai. Hauska lähteä sellaiseen paikkaan mitä ei ollut edes ajatellut koko tämän projektin aikana, kun olimme matkoja katselleet. Vaikka monessa paikkaan kerrottiin Budvan olevan aika ”bilemekka”, haluan muodostaa oman mielipteeni paikasta. Toisaalta taas, mitä tuttavilta olen tässä viikon mittaan kuullut, ovat he pitäneet paikasta. Meille loma ei tarkoita (enää) pelkkää juhlimista ja otettiinkin selvää, että lyhyiden välimatkojen takia pystyy helposti tekemään erilaisia reissuja ympäri Montenegroa. Joitakin nopeita googlailuja olen tehnyt rannoista ja puistoista. Ja jos nyt jollain sattuu olemaan vinkkejä, niin antaa paukkua! Ravintolat, päiväreissut, rannat, shoppailu mahdollisuudet yms. niin vinkkejä tosiaan kehiin:)!

Matkaseura valikoitui helposti. Tai niinkuin siskolleni sanoin ”kenes muunkaan, kuin Mammun?”, kun hän kysyi, kenen kanssa olen lähdössä. Tämä matka tulee olemaan meidän kolmas(?) yhteinen reissu. Malta ja Kypros on koettu saman neitokaisen kanssa ennestään. Parastahan tässä on se, että ei olla ikinä varmaan suunniteltu kesälomia menemään yhteen:D Silti on sattunut reissun pituinen pätkä samaan aikaa, joten miksi ei!

Viime ulkomaanmatkasta on pyörähtänyt jo tovi, joten odotan reissua todella paljon! 

2031.jpgAuringonlaskut on <3. Malta, Sliema

Pssst! Huomenna tärähtää arvonta blogiin, olehan kuulolla!

 

Nelli

Seuraa myös

@nellivar bloglovin´

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *