Mökkiviikonloppu

Nyt oli kyllä hyvä loman starttaus! Perjantaina tosiaan matkustelin Kuopioon ja siitä lähdettiin ajelemaan mökille, jonnekin päin Juankoskea. Tai näin ainakin ymmärsin, että olimme kait Juankoskella, haha. Osa oli jo mennyt torstaina ja osa tuli vasta lauantaina, mutta tärkeintä oli, että saatiin porukka kasaan!

Oli niin ihana nähdä kaikkia ja vaikka joitakin en ollut nähnyt muutamaan vuoteen, meno oli silti samanlaista kuin aina ennenkin. Viikonloppuun kuului lyhyesti ruokaa, juomista, paljua, uimista, seurapelejä, saunomista ja erittäin huonoa huumoria. Minun mielestä aikalailla kaikkea mitä voi odottaa onnistuneelta mökkiviikonlopulta.
Edes kuvia en ottanu läheskään niin paljon, kuin olin suunnitellut. Puhelimestakin löytyy vain muutama video tallenttuna. Nämä ihmiset on saanut siis minut unohtamaan puhelimen ja sosiaalisen median, mikä on ainoastaan iso plussa. Toki todella surkealla netillä voi olla osuutta asiaan, haha. Alla olevat kuvat taitaa aikalailla olla ainoat julkaisu ”kelpoiset”….

IMG_7382.jpg

IMG_7307.jpg

IMG_7356.jpg

IMG_7376.jpgMeidän tyttöjen ryhmäkuvat ovat aina kutakuinkin näin onnnistuneita…

 

Sunnuntaina höpöteltiin vielä kaverin kanssa viikonloppua läpi ja tultiin siihen tulokseen, että olihan meillä nyt hemmetin hyvä viikonloppu! Uusi kesäperinne. Kiitos kaikille, ootte kultaa ja sekaisin koko porukka.<3

Psst, palaillaan Montenegron jälkeen!

 

Nelli

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *