Pakko rentoutuminen

Ensimmäinen lomapätkä on taputeltu ja tänään palasin töihin. Toki vain kolmeksi viikoksi ja sitten koittaa kolmen viikon loma! Olimme tosiaan n.viikon Kuopiossa ja vietettiin suurin osa ajasta minun vanhempieni luona maalla. Tai minä kutsun jo sitä maalla olemiseksi. Nukuttiin, syötiin ja käytiin ajelemassa ympäriämpäri. Käytiin parina iltana grillaamassa poikaystäväni kanssa järven rannalla ja mato-ongella! Tuossa onkimisessa on jotakin maagista, koska vaikka mitään ei tapahdu ja kala ei syö, sitä ei vaan malta lopettaa. Sitä vain tuijottaa kohoa ja odottaa, että joku tarttuu syöttiin.

IMG_6950.jpg

IMG_6931.jpg

Rupesin lomalla yksi päivä miettimään, että joskus olisi vain osattava olla. Havahduin siihen, kun kuumeisesti pääni yritti kehitellä seuraavaa tekemistä. Meinasi iskeä tylsyys ja mietin, minne menisin tai soittaisinko jollekin, kirjoittaisinko blogia, lähtisinkö lenkille tai muuta vastaavaa. Ja yleensä teenkin sitten jotain, enkä jää vain paikoilleni. En osaa olla ”tylsistynyt”. Ihmisten ilmoille on päästävä ja käytävä edes juomassa pikaiset kahvit ystävän kanssa. Mutta viime viikolla osasin! Osasin olla tylsistynyt. Jäin paikoilleni ja tylsistyin. Poikaystävälleni tokaisinkin yksi päivä, että on kyllä kiva oikeasti vain olla tekemättä mitään. En tiedä voiko tälläisesta asiasta olla ylpeä, mutta minä olen!

Keskiviikkona oli kyllä todella hyvä keli ja pelailtiin pihalla sulkapalloa, potkittiin jalkapalloa, käytiin uimassa ja otettiin aurinkoa. Aika täydellinen lomapäivä. Niin ja käytiin myös ajelulla ja ottamassa näitä kuvia. Muista päivistä olen aika sekaisin mitä tehtiin minäkin päivänä, mikä kertoo jo siitä, että olen osannut rentoutua. Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että akut ovat oikeasti lautautuneet ja mielikin levännyt. Osa syy tähän outoon rentoon fiilikseen voi toki vaikuttaa se, että sain kouluni vihdoin suoritettua loppuun (jee!). Joten siitäkään ei tarvitse kantaa enää stressiä. Seuraavalle lomalle tuntuu olevan paljon puuhaa ja pitäisi ehtiä vaikka minne. Tämä alkoi jollain tapaan jo ahdistamaan, joten yritän muistaa jatkossakin tämän pakko rentoutumisen. Niinä päivinä, kun ei ole mitään suunnitelmaa, aion tylsistyä. Aion laahustaa kotona verkkarit jalassa ja olla tekemättä mitään, vaikka mieli tekisi. Okei, jos on keliä niin siinä tapauksessa lähden tylsistymään aurinkoon.

IMG_6882.jpg

 

Nelli

Seuraa myös:

@nellivar    Bloglovin´

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *