Pika pyrähdys Porvoossa

Tiistaina tuli kesken auringonoton poikaystävältä puhelu, että lähdenkö hänen kanssaan käymään Porvoossa? Pikamatka koski hänen töitään ja ehtona, että hän minut matkakaveriksi sai oli jos käydään tallustelemassa vanhassa kaupungissa. En ollut aikaisemmin käynyt Porvoossa, mutta olin nähnyt kuvia niistä söpöistä mukulakivikaduista ja vanhoista puutaloista. Sain kaupattua ehtoni, rullasin pyyhkeen kainaloon ja suunnistin kotiin suihkuun ja vaatteiden vaihtoon. Kamera tietenkin lähti tälle parin tunnin matkalle mukaan!

IMG_5037.jpg

porvoo1.jpg

 

Olimme suunnitelleet, että tulemme kesällä käymään Porvoossa kesäpäivän vietossa ja sovimme kotimatkalla tulevamme vielä uudestaan pidemmäksi aikaa. Noilla pienillä kujilla jaksaisi kulkea kauemminkin ihastelemassa ja ihmettelemässä. Yhdessäkään putiikissa ei käyty tällä reissulla tai pysähdytty muutenkaan kahvilaan istuskelemaan, mitkä saivat jäädä seuraavaan kertaan. Mäkkärissä käytiin keskustan ulkopuolella, koska mahani huuti ruokaa sillä hetkellä, mutta sitä ei lasketa! Olipa muuten kätevät itsepalvelutilauspisteet tullut sinne, mitä on muuten näkynyt vain ulkomailla. Ihan vain mainittakoon asiasta, haha.

Tämä kesäasu on toiminut minulla nyt jo varmaan pari kesää ja vieläkin puen kyseisen parivaljakon päälleni, kun kelit sen sallivat. Itseasiassa toppi on ollut alunperin kirkkaan oranssi, mutta onnistuin pyykätessä saamaan siitä vähän enemmän murretun sävyisen. Harmittelin sitä pitkään, kun pilasin paitani, mutta nyt kun asiaa miettii, se on vähän kivempi noin. Eli onni onnettomuudessa.

Huomenna viedään kirppiskamat myyntiin ja tietenkin olen jättänyt koko hinnoittelun tälle päivälle… Toki, kun ajatelee kelin puolesta, saatan lähteä nyt aamupäiväksi hetkeksi makoilemaan puistoon. Otan sieltä sitten vauhtia hinnoittelu-urakkaan, ettei nyt vahingossakaan jäisi yhtään viimetippaan… Sitä yrittää jokaisessa välissä nauttia auringosta ja lämmöstä kerta siihen mahdollisuus on. Silläkin uhalla, että vähän luistaa velvollisuuksista. Pitää tietysti muistaa, että kesä on vasta alussa ja ehtii sitä varmasti myöhemminkin!

IMG_5010.jpg

IMG_5151.jpg

IMG_5212.jpg

IMG_5176.jpg

 

Ihanaa viikonloppua!

Nelli

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *