Stressitön kesä?

IMG_5630.jpg

IMG_5647.jpg

 

Heippa! Alppiruusupuutarha on ihana keidas keskellä Helsinkiä missä ei voi muuta, kuin ihastella suuria kukkia ja suloisia polkuja! Kävimme siellä sunnuntaina ihmettelemässä vielä työpäivän jälkeen. Kaunis paikka.

Stressiä on puskenut jostain syystä, enkä oikein edes tiedä miksi. Kesänhän pitäisi olla leppoisaa aikaa millon huolet unohtuu, eikö? Minulla näköjään menee toistepäin. Osa syy siihen voi olla, että sitä kuumeisesti yrittää miettiä juhannussuunnitelmia siitä heti seuraavana viikonloppuna menen Kuopioon kaverin synttäreille. Näihin kekkereihin menen todennäköisesti muita jäljessä, koska aamu on oltava vielä töissä ennenkuin pääsen hyppäämään junaan. Siitä kyllä alkaa ensimmäinen lomaviikko<3! Heinäkuussa tulee kesäjuhlat, mitkä järjestämme kaveriporukan kanssa ja suunnistamme mökille viettämään aikaa. Kyseisen mökkiviikonlopun jälkeen on ulkomaanmatka kaverin kanssa suunnitteilla, mikä on hyvin vaiheessa vielä. Ei olla päätetty budjettia tai edes matkakohdetta vielä. Kaikki aikanaan… Niin ja tämä matka täytyy ajoittaa niin, että kerkeän Flow-viikonlopulle takaisin Helsinkiin.

Onko kesä pelkkää suunnittelua ja on kerettevä tekemään mahdollisimman paljon kaikkea? Tottakai voisi olla vain suunnittelematta mitään ja mennä ja lähteä jos huvittaa. Fiiliksen mukaan. Mutta kaikki kissanristiäiset, mitä on suunnitteilla on mieleistä puuhaa ja haluan olla osallisena näihin, joten ei auta muu kuin aikatauluttaa ja toivoa kaiken onnistuvan.

Olin ajatellut kyhäillä blogiin kesän bucket list- postauksen, mutta jätin kyseisen postauksen tekemättä. Miksi tehdä vielä ”tee sitä, tee tätä”-lista vaikka tarpeeksi on jo juhlia ja mielekästä tekemistä. Siltä listalta varmasti jäisi osa suorittamatta, mistä tulisi varmasti vain ”noh, en tehnyt edes tuota”-fiilis. Joten ne vapaapäivät ja vapaat lomapäivät, mitä kesällä on, aion nukkua puoleenpäivään jos huvittaa. Mielummin näin, kuin olisin puistossa kello kahdeksan aamulla kokeilemassa puistojoogaa tai otan aurinkoa sen sijaan, että olisin piknikillä Suomenlinnassa. Ja ihan vain sen takia, koska joku lista käskee niin tehdä.

IMG_5619.jpg

IMG_5640.jpg

 

Ihanaa kesäkuun alkua!<3

Nelli

Seuraa myös
@instagram Bloglovin

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *