Suit up!

Nelli Vartiainen

Metsästin kauan jakkupukua ja vaikka aikaisemmin päätin, että se tulee olemaan värikäs, vaatehuoneeseeni eksyi tämä valkea ohuilla mustilla raidoilla oleva pellava yksilö. Huomaan, että olen aristellut käyttää tätä juurikin värin vuoksi, mutta olen silti aivan rakastunut tähän! Enkä ostanutkaan tätä ihan -jokapäivä töissä pidettäväksi-asuksi, vaan rennoksi ilta-asuksi tai juhlavampiin tilaisuuksiin.  Pahin jakkupuku villitys tuntuu olevan jo ehkä ohi, mutta minkäs teet, kun olet välillä vähän hitaasti syttyvää sorttia eikä sopivaa meinaa osua kohdalle:D!

Yhdistelin asun aika simppelisti ja vähän rennommalla fiiliksellä. Loaferit, verkkokassi ja yksinkertaiset korut toimi asun kanssa hyvin, eikä se kyllä kaivannutkaan sen enempää. Toki puvun molempia osia voi pitää myös erillään ja jakku käykin hyvin vähän arkisempaan lookkiin farkkujen kanssa. Maanantaina puinkin sen juuri kyseisellä tyylillä Lilyn afterwork-tapahtumaan. Tulen varmasti kokoamaan jakusta ja housuista erilaisia asupostauksia yhdisteltynä eri tyyleihin.

Jakkupuku Lindex / Verkkokassi Lindex / Loaferit H&M

 

Más Rooftop bar oli kyllä ihan miellettömän hieno mesta! Näkymät oli kyllä hulppeat ja sisustus oli osunut ihan nappiin oikean tunnelman luomisen kannalta. Jälkikäteen harmittelin, kun en ottanut kunnolla paikasta kuvia. Ihana oli tavata muita Lilyn bloggaajia ja kuunnella muiden taustoja ja mietteitä. Ei siis yhtään hullumpi maanantai!

 

Nelli

Seuraa myös
@instagram, bloglovin

 

Kommentit

Helen* (Ei varmistettu) https://styleadore.net

Kiva housuasu! Näyttää mukavalta päällä ja kivempi kuin kokovalkoinen.
Piti ihan googlata tuo Mas Rooftop Bar :) On mennyt ihan ohi, että tuollainen on avattu :) Pitääpä käydä testaamassa!

Nellisusanna
Nelli Vartiainen

Kiitos!! :) Joo kannattaa käydä ihmeessä. Oli tosi miellyttävä paikka! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.